- 22 Ekim 2020
- 7.680
- 25.160
Ehu ehu 113.1 sende vampirella?O zmn hiç şansın yok hadi bklm meydan okuyorum sana cuma gününe ne kaldı surda baklm hangimiz daha çok vercez kabul mu? Bugün kaç çıktın sen kontrol tartisinda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ehu ehu 113.1 sende vampirella?O zmn hiç şansın yok hadi bklm meydan okuyorum sana cuma gününe ne kaldı surda baklm hangimiz daha çok vercez kabul mu? Bugün kaç çıktın sen kontrol tartisinda
56 kilo olduğum için burdayım kız hedefimi görmedin mi 47 boyuma göre etli ve butluyum bol yağlısındanKız Çekirdek gözüm üstünde
haset butonu olsa basacağım 56 kiloluk çırpı bacak olmuşsun hala burdasın
Kacki boyun?56 kilo olduğum için burdayım kız hedefimi görmedin mi 47 boyuma göre etli ve butluyum bol yağlısından
Tamamdir kabul ediyorsan ekran fotosu çekiyorum kilonu bende 73.8geldim sabah bakalım cumaya kim daha fazla vermiş Olcak kabul ediyorsan tabiEhu ehu 113.1 sende vampirella?
155 polis imdatKacki boyun?
Hade bakalimmmTamamdir kabul ediyorsan ekran fotosu çekiyorum kilonu bende 73.8geldim sabah bakalım cumaya kim daha fazla vermiş Olcak kabul ediyorsan tabi
Bende 1.20 bekliyodum. 56 kiloda yagliyim siskoyum diyince155 polis imdat
Allaaaaah kimse tutmasın beni bugünün acısını cikarcam cumaya görüşmek üzereHade bakalimmm
Kız valla kimse 56 olduğuma inanmıyor ya,65 gibi göbeğim var benim vücudum hiç sıkı değil o yüzden daha fazla gösteriyorumBende 1.20 bekliyodum. 56 kiloda yagliyim siskoyum diyince
Görmedim olmaz olsun öyle hedef56 kilo olduğum için burdayım kız hedefimi görmedin mi 47 boyuma göre etli ve butluyum bol yağlısından
Sağol canımGeçmiş olsun canım
diğer topiğe yazman gerekiyor canım
Komik kızsın vesselam.Bende 1.20 bekliyodum. 56 kiloda yagliyim siskoyum diyince
Ceydos Um beni de hesaplar misin ya sana zahmet ama ben 7 Temmuz da başladım buraya geldiğim.den beri mi hesaplayacaksin tam tarihi hatırlamıyorum da buraya geldiğim zamani4 takım aylık ortalama verdiği kiloyur öğrenmek isteyen varmı? ancak bazılarınızın eski başlangıç tarihleri elimde mevcut yeniler yok. öğrenmek isteyen başlangıç tarihiyle bana yani ceydoşa mesaj yazsın hemen hesaplarım.
56 kilo olduğum için burdayım kız hedefimi görmedin mi 47 boyuma göre etli ve butluyum bol yağlısından
Takipteyim tabi ki canım herkesin menülerini gözden geçiriyorum. Hatta bu sıra tüm kaptanlar sıkı takipte en ufak hataya yer yok birinci olmak için.Evet haklısın yaptığım şeyin bahanesi olamaz ama bundan sonra beni takipte kalabilirsin
Valla benim de almıyordu ama her giydiğimde kendimi kötü hissedince mecbur alıyor gibi yapıyorBenimde idealim 48 ama gozum almiyor
yeni icatlar çıkarmayın yahuBenimde idealim 48 ama gozum almiyor