PaylasilmadiHakketten bizim olcu tablosu paylasildimi. Kacirmis olamammm
Kaptanim. Valla cok yoruyorsun kendini. Sozde bide izinlisinPaylasilmadi(
Pc basina gectim. Sonra en son attigim mesaji attim. Kaldi oyle. Onun icin pc basina gecmistim. Boynum tutuldu simdide. Yatiyorum
Yarin aksam insallah
Geçmiş olsun. Sıcak tut, geçer inşallah..Paylasilmadi(
Pc basina gectim. Sonra en son attigim mesaji attim. Kaldi oyle. Onun icin pc basina gecmistim. Boynum tutuldu simdide. Yatiyorum
Yarin aksam insallah
Izin guya evet. Ama hic oyle hissetmedim. Temmuz ortasina hisseddrim insallahKaptanim. Valla cok yoruyorsun kendini. Sozde bide izinlisindinlenmek nedir biliyon? Bilmiyosan sana soylim
Tesekkur ederimGeçmiş olsun. Sıcak tut, geçer inşallah..
1 inden hesapla beyaa hatrlamıommartın kaçı bacım de bağa ona göre gireyim kiloyu giriyorum 64 okey. hayır birde o kadar paylaşıyoruz. desene ben 64 başladım diye.
Kirbaci yedin bacimdemistim dime
Ben inaniyorumki sanaaa. Gecen hafta klan 1.si sendin kizzYedim ki ne yedim valla ama ben kendime güveniyorum ispatladigim zaman haklı olduğumu göreceksiniz arkadaşlar
Bu haftada ben Olcam insallahBen inaniyorumki sanaaa. Gecen hafta klan 1.si sendin kizz
Pehhh. O olmaz kuzum. Birinci benemBu haftada ben Olcam insallah
ben buldum. takımdan ayrılmamışsın ama ara vermişsin. ocak ayının sonlarında artık döneyim demişsin. ilk kilo bildirimi bunu bu tarihi buldum. 1,21 ortalaman1 inden hesapla beyaa hatrlamıom
| 32 | 165 | 12.2.2021 | 7.6.2021 | -115,00 | 63,20 | 59,00 | 58,55 | 4,65 | -1,21 | -0,45 | 7,36% |
Havan batmasın senin hemiiiPehhh. O olmaz kuzum. Birinci benemhemide kirbac yemeden
Abla. Es yarisi artik yok. Herkesi 4 klana paylastilar. Ordan birinci cikan kendi klanini seciyor.Uzun zaman girmeyince çok şey kaçırmışım. Klan savaşı ne ki?
Ben vampirellayimHavan batmasın senin hemiiisen bizim klandamisin?
Himmm, motivasyonu diri tutmak lazım.Abla. Es yarisi artik yok. Herkesi 4 klana paylastilar. Ordan birinci cikan kendi klanini seciyor.
Ben vampirellayim
O zmn hiç şansın yok hadi bklm meydan okuyorum sana cuma gününe ne kaldı surda baklm hangimiz daha çok vercez kabul mu? Bugün kaç çıktın sen kontrol tartisindaAbla. Es yarisi artik yok. Herkesi 4 klana paylastilar. Ordan birinci cikan kendi klanini seciyor.
Ben vampirellayim
Boyle daha ıyı oldu otekısi cok komıkben buldum. takımdan ayrılmamışsın ama ara vermişsin. ocak ayının sonlarında artık döneyim demişsin. ilk kilo bildirimi bunu bu tarihi buldum. 1,21 ortalaman
esmeriiim 32 165 12.2.2021 7.6.2021 -115,00 63,20 59,00 58,55 4,65 -1,21 -0,45 7,36%