Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yulaf yediğin zaman bol su içmen çok önemli ve yağsız beslenmemen gerekiyor.Yoksa kabızlık yaşayabilirsin Onlycim 😘Buğday kepeği hakkında hiç bilgim yok ikisi arasında ne fark varmış ki
Buldummm hemide turkce😬

1. Buğday kepeği çözünmeyen liflerden oluşur; yulaf kepeği çözünür liflerden oluşur.

2. Çözünmeyen buğday kepeği lifleri, vücudun çeşitli kısımlarından geçerken yumuşatılır ve dışkıyı toplayarak atıkları hızla ortadan kaldırır. Yulaf kepeği lifleri çözülür ve bir jel oluşturur. Çözünür lif, bağırsaktaki safra asitleri ile karıştığından, kolesterolün çıkarılmasına yardımcı olur.

3. Yarım bardak buğday kepeği yaklaşık 12 gm lif, 60 kalori ve bir gram yağ içerir. Yarım bardak yulaf kepeği 7 gm lif, 150 kalori ve 3.5 gm yağ içerir.

Baskülcübaşı gelddiiiiii :KK53: :KK53:

730. Etap Zombi kgCumaPazartesiFarkHedef
Asi Matmazel Asi Matmazel 67,4 kg67.9 kg+0,5 kg67 kg
@Alys 55,9 kg56,4 kg+0,5 kg?
@emell_ 92 kg92 kgSabit?
@Karpuzuncekirdegi 56.5 kg56,2-0,3 kg56 kg
@istanbulin 56.45 kg 56.5 kgSabit?

Bu tabloya ve menü yorumlarıma göre eleştirdiğim karbon var dediğim, su az dediğim kızçe @Karpuzuncekirdegi 300 gr vermiş. Eleştiriye maruz kalmayanlar sabit ve artı çıkmış. Üzerine bir de wc ye çıkamamış 💩 💩

Hedeflerinizi belirtmeyi unutmayın kızlar. Cuma günü güzel eksiler görmemiz lazım. Klan birincisine benden çifte ödül :KK76:
Hiç sorma kaptanım 😤😤😂😂

Cumadan cumaya olan kiloyu baz alıyorum

Bendensin 👍

Uzak dursun
Gıda hassasiyetlerinizi tanıyın ona göre davranın 🙂

Hiç sıkılmıyorum krakercim
Ben bunca zaman derdimi çok kez yazmışım ama anlatamamışım

Inşaallah bu son yazışım olur

En başta kısa zamanda alel acele sağlığımı kaybetme pahasına da olsa kilo verme gibi amacım yok
Kısa zamanda verdiğim kiloyu fazlasıyla geri alıp tekrar diyet yapmak zorunda kalmak
Buradan ayrılınca tekrar kilo vermek için geri dönmek zorunda kalmak istemiyorum
Kendime verdiğim süre 1 yıl idi 6 ay gitti 6 ay kaldı
Hedef 79 kg den 64 kg ye gelmek idi

Herkesin kilo verme hızı farklıdır
Besinlere gösterdiği reaksiyon farklıdır
Beslenme tarzı farklıdır
bende her cuma diken üstündeyim valla kimler artı gelecek diye o yüzden biraz dikkat etmek lazım.

Son bikaç gündür beni kim görse çok kilo vermişsin bırak artık yüzün küçülmüş iyice diyor ya hedefime var diyorum hasta olursun yeter bu kadar diyorlar hep bir ağızdan 😒😒😔 sanırım bunun rahatlığı geldi yaa nedeceyukkk🤔🤔
hooop gevşemeyelim iki iltifatla bizler sıkı kadınlarız. ağzı olan konuşuyor işte. milletin lafına bakıp ne diye gevşiyorsun. toparlan daha gidecek kilolar var.

Son bikaç gündür beni kim görse çok kilo vermişsin bırak artık yüzün küçülmüş iyice diyor ya hedefime var diyorum hasta olursun yeter bu kadar diyorlar hep bir ağızdan 😒😒😔 sanırım bunun rahatlığı geldi yaa nedeceyukkk🤔🤔
Ağzı olan konuşur deyip, kulaklarını tikayacaksin ve işine bakacaksın. Tabi ki bunu içinden de...🤣

Kıyamam maşallah sana ayrılma bencede süper motivasyon
Burası acaıp motıvasyon gercekten hele takımdakı herkes harıkaaa😍
Hele bi gitt😡 gebertirim seni
Yok anam gıtmem elını kana bulama boşuna🤣 kız ben 12 yıldr kk bagımlısıyım. Kk dan izmirde duzenlı görüştüğüm arkadaslarım var benım😍
Buldummm hemide turkce😬

1. Buğday kepeği çözünmeyen liflerden oluşur; yulaf kepeği çözünür liflerden oluşur.

2. Çözünmeyen buğday kepeği lifleri, vücudun çeşitli kısımlarından geçerken yumuşatılır ve dışkıyı toplayarak atıkları hızla ortadan kaldırır. Yulaf kepeği lifleri çözülür ve bir jel oluşturur. Çözünür lif, bağırsaktaki safra asitleri ile karıştığından, kolesterolün çıkarılmasına yardımcı olur.

3. Yarım bardak buğday kepeği yaklaşık 12 gm lif, 60 kalori ve bir gram yağ içerir. Yarım bardak yulaf kepeği 7 gm lif, 150 kalori ve 3.5 gm yağ içerir.
Yaniiiii sonucccc. Hangısı ıyımıs onu de bıze

hooop gevşemeyelim iki iltifatla bizler sıkı kadınlarız. ağzı olan konuşuyor işte. milletin lafına bakıp ne diye gevşiyorsun. toparlan daha gidecek kilolar var.
Valla bende öyle diyorum yemede sıkıntı yok ama detoks yapasım gelmiyor ya 🤣🤣 vücutta bu yemeye alıştı kilo vermiyor spor desen hak getire ne yapabilirsem artık bakalım yine alayına isyan yine kendimle savaş 😂😂

X