Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Son bikaç gündür beni kim görse çok kilo vermişsin bırak artık yüzün küçülmüş iyice diyor ya hedefime var diyorum hasta olursun yeter bu kadar diyorlar hep bir ağızdan 😒😒😔 sanırım bunun rahatlığı geldi yaa nedeceyukkk🤔🤔
Yok yaww yeşil alana gırmeden bırakmak yok

Burası acaıp motıvasyon gercekten hele takımdakı herkes harıkaaa😍

Yok anam gıtmem elını kana bulama boşuna🤣 kız ben 12 yıldr kk bagımlısıyım. Kk dan izmirde duzenlı görüştüğüm arkadaslarım var benım😍

Yaniiiii sonucccc. Hangısı ıyımıs onu de bıze
Yulafi alma eve. Bugday kepegi al. Sabah 1 kasik koydum yogurdumu. Hala tokum😂

Burası acaıp motıvasyon gercekten hele takımdakı herkes harıkaaa😍

Yok anam gıtmem elını kana bulama boşuna🤣 kız ben 12 yıldr kk bagımlısıyım. Kk dan izmirde duzenlı görüştüğüm arkadaslarım var benım😍

Yaniiiii sonucccc. Hangısı ıyımıs onu de bıze
Okusana! azcik turkcemle ben anlamisim alla allaaaa. Yulaf cholesterol fln da zararli ama bu degil. Bu icindeki pislikleride toplayip atiyomus iste ya

Yulafi alma eve. Bugday kepegi al. Sabah 1 kasik koydum yogurdumu. Hala tokum😂
Tamm alayım ondan
Okusana! azcik turkcemle ben anlamisim alla allaaaa. Yulaf cholesterol fln da zararli ama bu degil. Bu icindeki pislikleride toplayip atiyomus iste ya

kız dısarda gunesın altında zor goruyom zaten okudum anlamadım😂
Senin hedefin beyazdi dimi?😒
Yok yaa yeşilin en altı🤣

Valla bende öyle diyorum yemede sıkıntı yok ama detoks yapasım gelmiyor ya 🤣🤣 vücutta bu yemeye alıştı kilo vermiyor spor desen hak getire ne yapabilirsem artık bakalım yine alayına isyan yine kendimle savaş 😂😂
Öğünlerin saatlerini değiştirmeyip, yerlerini değiştirebilirsin. Yani oglende yiyeceğini akşam, akşam yiyeceğini öğlen yemek gibi.
Ben bu taktikle neredeyse 9 ay olacak, duraklama yaşamadan tıkır tıkır ilerledim.
Eşimde bir ara duraklama oldu, 1 ay Gr oynamadı. O da 1.5 gün canı ne isterse bool bolll yedi, sonra kaldığı yerden devam etti.
Bir de aceleci olmamak lazım. SABIR, SABIR, SABIR...🥰

X