- 6 Eylül 2008
- 7.121
- 29.721
yanlış 7 ayda toplam 13,5 kg ortalam 1,93 'e gelmekte6 ayda toplam giden 13.5 kg
Aylık ortalama 2.25 kg abla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yanlış 7 ayda toplam 13,5 kg ortalam 1,93 'e gelmekte6 ayda toplam giden 13.5 kg
İnşallah canımCumaya biz 1.ciyiz bende bireysel 1.yim
yanlış 7 ayda toplam 13,5 kg ortalam 1,93 'e gelmekte
Canım dogum kontrol hapını sadece korunmak için içiyorsan bence bırak.Bugun hic yapmamam gerekn biseyi yaptim dalginligima geldi dogum kontrol hapini ogln ictim kurt gibiyim cok acimm
Gayet iyiymiş bence.Obezite yoksa, önerilen de aylik 2-4 kg zaten.6 ayda toplam giden 13.5 kg
Abla yukarıda yapılan bir yanlışlığı düzelttimGayet iyiymiş bence.Obezite yoksa, önerilen de aylik 2-4 kg zaten.
Allah sağlıkla kilolarımızdan kurtulmayı nasip etsin inşaallah.
Evetttthaydin bizde izleyek
Asi Matmazel nerdesin Asicim şehrin nabzını tutacuuuk kana susamışcasına savaş istiyorlar comee onHaydi savaşın yaa. Bakalım en cok kıloyu kım verecek
Canım dogum kontrol hapını sadece korunmak için içiyorsan bence bırak.
Çok zararlı ben 16 yaşımdan beri kullanıyorum.
Başka türlü korunmanın yolunu bul.
Amin ablacım aminGayet iyiymiş bence.Obezite yoksa, önerilen de aylik 2-4 kg zaten.
Allah sağlıkla kilolarımızdan kurtulmayı nasip etsin inşaallah.
Evet biraz kötü olmuş.CEYDOS
Bugün menum çok kotuydu misafirlikteydim ve başka seçeneğim yoktu tüm cezalara razıyım
Kahvalti=2yumurta az yağda pismis
2zeytin
1dilim süzme peynir yeşillik
2dilim cavdar ekmegi
Ara=4lahana sarma
Öğle=buraya özgü köfte çorbası ikikepce
Yaprak sarma sayamadım kaç tane yediğimi valla
Ara=çayın yanında 2kakaolu bisküvi ve çok az patlamış mısır
Akşamı boş geciyorum çok yediğim için 16:30da bitirdim yemeyi birazdan spora başlıcam onuda bitince yazarım 1.5litre şu oldu yatana kdr 2.5yapcam
Valla gelecek yorumlardan çok korkuyoruuuuumama kaptanım cumaya hedefledigimden daha fazla vercem söz bana ders oldu bugün
208 gündür diyettesin. verdiğin kilo 13,5 kg 13,5 / 208 dersek sonra bunu 30 ile çarparsak. aylık verdiğin kilo 1,95 kg.Ben şu an yemek yiyiyorum
Bir taraftan da yorumlara bakıyorum
CanTorun ablanın 6 ayda ne kadar sorusuna direk yanıt verdim
6 Ayda şöyle demem gerekirmiş listeye bakarsan eğer ilk 6 ay 11 kasımdan 14 mayısa
13.3 kg o da 2.21 kg eder
7 ayda ki dolmadı önümüzdeki cumaya yine hesaplarız
Varyemez | 44 | 160 | 11.11.2020 | 7.6.2021 | -208,00 | 79,00 | 64,00 | 65,50 | 13,50 | -1,95 |
Benim için normal canım208 gündür diyettesin. verdiğin kilo 13,5 kg 13,5 / 208 dersek sonra bunu 30 ile çarparsak. aylık verdiğin kilo 1,95 kg.
Varyemez 44 160 11.11.2020 7.6.2021 -208,00 79,00 64,00 65,50 13,50 -1,95
keşke her söylediğime itiraz etmesen. normal değil demedim ayda 2 kilo aslında gayet makul bir kayıp. son dönemde kilo vermende bir sıkıntı var. istikrar yok o yüzden bu süreç uzayabilir.Benim için normal canım
Evet bu haftadan önce burada her yaptığım eleştirildikeşke her söylediğime itiraz etmesen. normal değil demedim ayda 2 kilo aslında gayet makul bir kayıp. son dönemde kilo vermende bir sıkıntı var. istikrar yok o yüzden bu süreç uzayabilir.
Misafirlikte seçenek bizim elimizde değil ama yedigimizi kontrol etmek bizim elimizde. Burada o yüzden beğenmedim menünü. Misafirlikteyim diye freni bosalan araba gibi yaprak sarma yemişsin adet bile bilmiyorsun. Halbuki 2 kepçe çorbadan sonra 3/4 yaprak sarma önüne alıp tabağındaki bitince kalksaydın sorun olmazdı.CEYDOS
Bugün menum çok kotuydu misafirlikteydim ve başka seçeneğim yoktu tüm cezalara razıyım
Kahvalti=2yumurta az yağda pismis
2zeytin
1dilim süzme peynir yeşillik
2dilim cavdar ekmegi
Ara=4lahana sarma
Öğle=buraya özgü köfte çorbası ikikepce
Yaprak sarma sayamadım kaç tane yediğimi valla
Ara=çayın yanında 2kakaolu bisküvi ve çok az patlamış mısır
Akşamı boş geciyorum çok yediğim için 16:30da bitirdim yemeyi birazdan spora başlıcam onuda bitince yazarım 1.5litre şu oldu yatana kdr 2.5yapcam
Valla gelecek yorumlardan çok korkuyoruuuuumama kaptanım cumaya hedefledigimden daha fazla vercem söz bana ders oldu bugün
Keşke cuma tartısına odaklansan biraz aradaki günlerde moral motivasyonu engelleyici sürekli mesaj yiyen benimkeşke her söylediğime itiraz etmesen. normal değil demedim ayda 2 kilo aslında gayet makul bir kayıp. son dönemde kilo vermende bir sıkıntı var. istikrar yok o yüzden bu süreç uzayabilir.