yahaha inanırım. ben stevialı bol yağlı çikolata yapmak için aldım .Ay aklima geldi
Yine diyetdeyim, okula giderken
Grup odevimiz var. Almisim 99% bitter cikolata. Daha önce yemedim.
Neyse teklif ettim grupdakilere
Oguren Ogurene
Aha detox piskopati geldiTarifi bize de verirmisinYeni bir detox öğreniriz fena olmaz
Keto fatbombs icin de guzel oluryahaha inanırım. ben stevialı bol yağlı çikolata yapmak için aldım .
Iyi gecelerrIyi geceler kızlar Allah rahatlık versin canlar
Yarin kabak detox başlıyorum tekrar..2 3 gündür saldım biraz morallerim cok kötüAha detox piskopati geldi
OzlemezmiyizzzKiz öldüm bittim ben misafir yuzunden.beni özlediniz mi
Geçmiş yapam dedim sabaha kadar bitmez
Hangisini yapacanYarin kabak detox başlıyorum tekrar..2 3 gündür saldım biraz morallerim cok kötü
KabakHangisini yapacan
Ha kabakk. Gel dukana basla bizimle kizzHangisini yapacan
Su 2 3 gunu telafi etmem lazım..hizli odem atici birseyler yapmaliyim..dukan hızlıca eritir mi beniHa kabakk. Gel dukana basla bizimle kizz
Hee kiz baslaa valla sirf yag yakacaksinnDikan atak mı yapiyorsun @Onlymemeself
Ulaaa gec kaldım. Vallaha 14 sayfa vardı totom yemedı gecmıs yapmadım dırek ortaya dalsam olmamı
Dukan bunun neresinde bacim
Olmaz cunku herkes gittiUlaaa gec kaldım. Vallaha 14 sayfa vardı totom yemedı gecmıs yapmadım dırek ortaya dalsam olmamı
Yarin baslicamDukan bunun neresinde bacim
Manti karpuz vs var mi onda..
Bi de hersey yağsız peynir sut falan uygulayabilsem iyi de zormus yaw
Valla bn yarınki tartıdan cok korkuyorumHee kiz baslaa valla sirf yag yakacaksinn
Yarin baslicam
Ula. Nasilda belli gecmis yapmadigin
Bananeee yaaa gerı gelsınler cagırın uleynOlmaz cunku herkes gitti
Sen normal diyet yapValla bn yarınki tartıdan cok korkuyorumbana Acill arınma lazım. Kabak yaparım dıyorum kabak baya ıyı gelıyor. Bır ıkı gun kabak yapsam. Sonra dukana mı donsem. Tam tersımı ay ben tartılmasam olmazmı yaaaa