- 3 Mart 2021
- 1.883
- 8.945
- 37
Eevt duymuştum bende ama onlarda çok küçük ihtimaller bütün küçük ihtimaller senin çevrene toplanmış ablacımÖğretmen arkadaşın biri tüplerini bağlatmasına rağmen 3. Kızına hamile kalmıştı
Okulda bu yıl hizmetli bayan da söyledi 3. Çocuğuna tüpleri bağlı olmasına rağmen hamile kalmış
Menü güzel egzersizler güzel su harikaselamlar,
kahvaltı öncesi 1 taze kayısı
sabah => 2 haşlanmış yumurta + maydonoz + roka + peynir + 4 zeytin
ara => sade türk kahvesi + toplamda 500 ml yakan çay
akşam 18:00 =>5 kaşık taze fasulye + 1 küçük kase yoğurt
ara => limonlu zencefilli yeşil çay
su 4 litre
sedulu
ip atlama 100 tane 33p
Adım 12.000 360p
Tempolu Yürüyüş 90 dk 225p
eliptik 30 dk 150p
koşu 5 dk 30p
total 798
Eki Görüntüle 2865395
Afiyet olsun yavrum salona mi gittin bugün?sedulu
13.00
Yarim kase kwark ile mix (1 yk chia, 2 yk kabak cekirdegi, 5 cilek, 3 kare bitter)
2 dilim karpuz
Aralarda
2 salatalik
1 avuc kuruyemis
17.30
2 hamburger kofte, 2 avuc yesillik, az az domates biber sogan,
2 dilim peynir
2 lt su
50 dak crossfit 400p
10 bin adim 300p
Toplam 700p
Eki Görüntüle 2865459
Aslında yediklerin az gözüküyor ama arada ve akşamda karbon var. En azından günü erken kapatmışsın. Yarına bakarız sonuçlara ona göre menünü didik didik ederimMerhaba
Sabah 10:30 kahvaltı peynirli maydonozlu omlet, 1 wasa üzerine şekersiz çilek reçeli, yarım salatalık, yarım domates, 4 adet yeşil zeytin
15:30 yeşillik ile 3 çiğköfte
16:30 1 sade türk kahvesi yanına 2 kare bitter çikolata
18:30 2 yk kaşığı bulgur pilavı
Su 2,5 litre
Egzersiz 5000 adım 150 puan
sedulu
Vaaayy yavrum su güzel bugün
O ne beaBizim lider bize ne verecek? Benim bir fikrim var:
1 hafta boyu temizlik ve bahce isleri puani verecek
Benim yavrular da heyecandan yerlerinde duramıyorlar çantalarını bir hazırlamaları var görmeniz lazımYarın okula gidiyorum yuppiiiii yüzyüze derslerim başlıyor
kısmetin vardır bir yerde canım merak etme.Ay benim de sınavlarım bitti artık mezun oluyorum 8 sene sonra
Okul öncesi örtmeni oldum sayılır ama hayırlısı bakalım kime ne faydam olcak
sakın ha sermiyoruz şimdiden. ağzımızı kapalı tutup o kiloları veriyoruz.Cuma günkü hedefi yakalamak mı nerdeee
sözüm söz yeter ki 1.lik bizim olsun.Yüksek motivasyon kokusu alıyorum çikolata çikolata kokuyor
Bosuna gaddar demiyomO ne bea
Sacmaligin daniskasi
Ayy kuzularrrBenim yavrular da heyecandan yerlerinde duramıyorlar çantalarını bir hazırlamaları var görmeniz lazımönceden zorla geceden hazırlatırdım şimdi oynaya zıplaya hazırlıyorlar
Haftanın 4 günü okuldayım bu da demek oluyorki benim için daha çok hareket etmek daha çok adım atabilmekOnu bildim ben ablayarın yüzyüze eğitim başlıyor dedin ya onun için şettim
Iyi geceler krakerimBen de kaçar kızlar yatayım o kadar acıktım ki inşallah rüyamda kol böreği yerim amin
Sende bizimle paylas, beleşe bilgi alak kizzKızlar bende online diyetisyen eşliğinde grupla detoks kampına başlıyorumçarşamba günü start veriyoruz kamp 21 gun şu vücudumdaki toksinlerden arinacagim en önemlisi de kilo vermek tabi
Hadi inşallah ya şu pazartesi tartisini sevmiyorum eski takimdada vardı o zaman yeni cikarmislardi dedim ben yokum stres oluyorum çünkü o kadar acayip vücudum var ki günlük kilo değişimi olabiliyorkısmetin vardır bir yerde canım merak etme.
sakın ha sermiyoruz şimdiden. ağzımızı kapalı tutup o kiloları veriyoruz.
sözüm söz yeter ki 1.lik bizim olsun.
Yok öyle bedavadanSende bizimle paylas, beleşe bilgi alak kizz
Takimca 1. Olacaz ozaman bizede cikolata var dimiiiisözüm söz yeter ki 1.lik bizim olsun
Öğretmen arkadaş sanırım bundan 8 10 sene önceki bir mevzu idiEevt duymuştum bende ama onlarda çok küçük ihtimaller bütün küçük ihtimaller senin çevrene toplanmış ablacım
daha güzel bir hediye talep etsen ???Bizim lider bize ne verecek? Benim bir fikrim var:
1 hafta boyu temizlik ve bahce isleri puani verecek
1 kare %80 bitter olur sözüm olsun.Takimca 1. Olacaz ozaman bizede cikolata var dimiiii
Evet evet çikolata kaptan hadi kırma biziTakimca 1. Olacaz ozaman bizede cikolata var dimiiii
1 kare dedigin 9x9cm bi kare dimi? Ben cahel ben anlamiyor1 kare %80 bitter olur sözüm olsun.