- 1 Ekim 2010
- 4.615
- 14.572
Kız bir kare dişimin kovuguna sığmaz naptin iki karede anlaşalım1 kare %80 bitter olur sözüm olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız bir kare dişimin kovuguna sığmaz naptin iki karede anlaşalım1 kare %80 bitter olur sözüm olsun.
Kizzz o cikolatada bitterr onu napacan temizlikte puan istiyekkEvet evet çikolata kaptan hadi kırma bizi
1. Olursak 90% bitter varTakimca 1. Olacaz ozaman bizede cikolata var dimiiii
Ne gibi kizz fikir verdaha güzel bir hediye talep etsen ???
Evet ya temizlik puani gelsin yaşasın temizlik dün öldüm evi temizlerken sonra birde spor yaptım düşün artıkKizzz o cikolatada bitterr onu napacan temizlikte puan istiyekk
Kaptanım sende baya cimriymissin zaten şu profil resmini görünce pek şaka yapasimda gelmiyor hayattan soğuttun yeminle1. Olursak 90% bitter var
Yavv he he sana özel kare1 kare dedigin 9x9cm bi kare dimi? Ben cahel ben anlamiyor
%99 yazmadigima sukretKaptanım sende baya cimriymissin zaten şu profil resmini görünce pek şaka yapasimda gelmiyor hayattan soğuttun yeminle
uuuu bebem bir paket alıyorsun içinden 4x4 çıkıyor onun 1x1 ini kırcan yiyecen1 kare dedigin 9x9cm bi kare dimi? Ben cahel ben anlamiyor
mümkün değil 1x1Kız bir kare dişimin kovuguna sığmaz naptin iki karede anlaşalım
Canım ben sana bi sorim diyorum sonra unutuyorum geçmiş yapcam diye.Bilmiyorum ama korkuyorummmm
dün yoğurdumuza %100 rendeledim evde herkes söylendi bu ne nasıl çikolata tadı bile yok diye%99 yazmadigima sukret
Cikolatadan sogur adam
Ay aklima geldidün yoğurdumuza %100 rendeledim evde herkes söylendi bu ne nasıl çikolata tadı bile yok diye
Hahaha karpuz kescezsedulu kaptanım hediyeler havada uçuşuyor bizi hediye ne olacak
Tarifi bize de verirmisin Yeni bir detox öğreniriz fena olmazKızlar bende online diyetisyen eşliğinde grupla detoks kampına başlıyorum çarşamba günü start veriyoruz kamp 21 gun şu vücudumdaki toksinlerden arinacagim en önemlisi de kilo vermek tabi
Yoo yapiyorum. Dr gunde 6 ogun yap diyor. Ama sabah hcli kahve ictim. O bnm istahimi kesiyor. Spora oyle gittim.Canım ben sana bi sorim diyorum sonra unutuyorum geçmiş yapcam diye.
Sen sabah niye kahvaltı yapmıyon?
Tüp mide ameliyatından dolayımı?
Doktorunmu böyle beslenmeni istiyor.