Evet canim ben hiç izne ayrılmadım, ayrılmaya da korkuyorum. Bu kadar kilo vermişken, emeklerim boşa gitmesin. Neredeyse 6 ayda 15 kilo verdim, devam da edeceğimAyyy ozzybal sende buradasın demek ki çok ara vermemişim hemen hemen herkes hala takımda ama maşallah eksiler şahane herkeste
Allahim muslum baba kacay cay tutun halay. Hayatimin ozeti kiz buRTÜK engeller diye söylemedim ahaha valla bakkal abiden 3 liraya paket alıyordum malum öğrenciyim para yok. Evin içinde müslüm baba sigara kaçak çay 4 kız proje çiziyorduk 50 küsür saat uykusuzuz tabi o arada hemen bir halay ile kendimize geliyorduk. Üst kat komşumuz bizim aşiretten koca bulmak için kaçan kızlar olduğumuzu sanıyordu vıy vıy
Spor sebepli artidan sorun olmazCrossfit saolsun bugun bide gunesin altinda anam agladi. Kesin arti cikacak. Ovur gun fisssssss diye sönerim ama
Niye ki?Yarin tartida kim arti cikacak el kaldirsin?
BEN
Haziranı kapattım, bir yere gitmemBul bi numara kizz
Evet evet döndüm bende yine burda sayemde yüz sayfa geçmiş yaparsınız artık. Maşallah sana ne güzel kilolar gitmiş tebrik ederim darısı başımaEvet canim ben hiç izne ayrılmadım, ayrılmaya da korkuyorum. Bu kadar kilo vermişken, emeklerim boşa gitmesin. Neredeyse 6 ayda 15 kilo verdim, devam da edeceğim
Geçmişe hızlıca göz gezdirdim, sanirim bundan sonra sen de aramıza kesin dönüş yaptin, değil mi? Güzel güzel son kilolarımizi verelim.
Cok sukur motivem hic dusmedi arkadaslar sagolsunPazartesi artı olursan cumaya eksi olmak için daha çok motive olursun takıp kafana stres eyleme
Pazar gunleri benim vucuda gore agir spor yapiyorum. Gorseniz yerlerde yatarsiniz o ayri amaNiye ki?
Sadece paypalle odeniyor kizz. Dur onu bi arastirimBas parayi ol
Veya oy ver yarislarda filan
Benim proluk, oglumun dogum günü ile Kazen in dogum günü ayni diye verildi
O artı sayılmaz, biliyorsun ki kasların şişmiş.Pazar gunleri benim vucuda gore agir spor yapiyorum. Gorseniz yerlerde yatarsiniz o ayri ama
He abla yoksa gulermiydim simdi. Aglardim yanliz aglamamak icin sizide aglatirdimO artı sayılmaz, biliyorsun ki kasların şişmiş.
Valla ben tokumYarın artı çıkmamak için yine aç uyucam iyimiVampirlerim naptınız ne yediniz ne içtiniz bakim az menüleri kurcalayım
Uyyyy sen nasıl bi ponçikellaaasın acebaaaSensiz olmii
Sen yanlış kişiyi etiketlemişin kızPazar kahvaltısı 11.30
1 haşlanmış yumurta, 1 y. K muhlama, 2 tane sucuk, 5 zeytin, 4 ceviz salatalıkyeşillk
Akşam 18. 30
1 kase kırmızı mercimek çorbası,
Bi parça haş. Tavuk, 3 tane kuru biber sarması (içinde kıyma, yeşillik, domates, sogan, pirinç, inceydi) yogurt
10 bardak su +500 ml su+yatana kadar devam
75 dk tempolu yürüyüş 187.5
240 tane merdiven 72
10256 adım 307.5
Toplam 567 puan
@arrietty
Eki Görüntüle 2865404 Eki Görüntüle 2865405
BenYarin tartida kim arti cikacak el kaldirsin?
BEN