Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Omad yapıyorum ama ayran içebilir miyim? Midem bulanıyor ya, su da içemiyorum, az yoğurtlu ayran yapsam olur mu ki?
OMAD olmaz ozaman ama saglik daha onemli. Eger yarin de tek ogun yapacagim dersen saatini ona gore ayarla.
Mesela suan saat 21, ayran ictin diyelim. 17 de ilk ögün yapabilirsin

Selam kizlar. Calismaya basladim. Yarin tartilip diyete de baslayacagim
Sebat gosterebilirsem bir iki gune buraya damlarim. Cumaya kadar benden haber alamazsaniz diyetim baska bahara kaldi demektir
Giden geri geliyor kurtulus yok buradan.
Umarim aliriz haber senden

Selam kizlar. Calismaya basladim. Yarin tartilip diyete de baslayacagim
Sebat gosterebilirsem bir iki gune buraya damlarim. Cumaya kadar benden haber alamazsaniz diyetim baska bahara kaldi demektir
Hosgeldinn Diyete baslamasanda burda ol. Positief seni etkileyecek goreceksin canin diyet yapmak isteyecek

Canımın çok fazla istediği şeyleri özellikle saglikliysa yiyorum ben. Beden ihtiyacını dile getiriyor olabilir. Bir de kendimi çok sıkıp, kontrolü kaybetmekten korkarım.

Normalde ben de yiyordum ama tek öğün yapıyorum şimdi, öğlen yiyip bitiriyorum yeme işini.. Akşam vakti canım çikolata istedi, geçti çok şükür

OMAD olmaz ozaman ama saglik daha onemli. Eger yarin de tek ogun yapacagim dersen saatini ona gore ayarla.
Mesela suan saat 21, ayran ictin diyelim. 17 de ilk ögün yapabilirsin

Yok ya kıyamam Omad ıma
Suyum değişti o yüzden bulandı midem, biraz bekledim geçti.. Yarın tartıyı sabırsızlıkla bekliyorum
Su 1. 5 litrede kaldı ama 2.5 yapıcam dedim bugün ama 2 anca olur gibi geliyor

Sağol canım..

Offf bir çaresi olsa hemen yaparım da, doktor da birşey diyemiyor bu duruma işin kötüsü o
Sen covid olunca hemen mi gitii koku tat??
Ben once ateslendım. 2 gun ates sonrası tat koku sıfırlandı. 25 gün hıc gelmedı sıfır. Sonra azar azar geldı ama kotu ıste. Kokuları oldugu gıbı almıyorum. Hepsı degısık ve pis. Tatlarda öyle.

Biraz limon suyu damlat suya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…