Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyi geliyor mu bende de insülin direnci var ama midem de de gastrit var aynı zamanda tetiklemesin bu kadar karıştırınca
Her iki hastalığında kilo verince gerilemesinr ne dersin peki
Ben de zencefil+zerdacal+tarçınlı yoğurt kürü yapmıştım, ülser geçirdiğim halde etkilemedi. Bu kadar karışık baharat etkiler mi bilemedim.

Valla bılmıyorjmkı. Kbb ye gıdeyım dedım ama ne yapacakki. Bunne zaman duzelırmıs vılmıyorum. Acaba dna mızla mı oynadı acaba

Evet haberlerde de verdiler okul bahçesinden naklen yayın sayısal zormuş
Emekleri boşa çıkmaz inşallah
Ben görev almadım stresi sevmiyorum ya, çocukların ruh hali bana da geciyo
Bende hiç sevmiyorum bi seferinde çocugun biri nasıl agladı onu yatıştırcam diye neler yaptım.
Sanırsın ben giriyorum.

Kizlar özellikle hareketsiz kaldığım dönemlerde, kalori takibi yapıyorum. Akşamdan yiyeceklerimi planlıyorum ve TLF.daki programa yemişim gibi not ediyorum.
Ufak tefek eklemeler veya çıkartmalarla belli bir kaloride kalıyorum.

Sizin de kontrol amaçlı taktikleriniz var mı?

Su süreçte her türlü öneriye açığım.

Canımın çok fazla istediği şeyleri özellikle saglikliysa yiyorum ben. Beden ihtiyacını dile getiriyor olabilir. Bir de kendimi çok sıkıp, kontrolü kaybetmekten korkarım.

karpuzunuz bitti mi hayırdır çok alışmıştım karpuza senin menüde gördükçe benim ağzım tatlanıyordu

Crossfitten geldim kuzularr
Ordan bi arkadas bisey tavsiye etti hemen yazildimm. Cm cm eriyormussunn sicak kabin icinde egzersis yapiyormussun ben hemen yazildim simdi
Evet serenay sarıkaya hep 40 derece oda sıcaklığında spor yapıyormuş. Bak bi gram yağ yok

ben masa takvimimi ilk defa kullanıyorum

her gün için ayrı ayrı
spor
su
yürüyüş
diyet diye yazıp yanlarına tik atıyorum böylece nerede hata yaptığımı görmüş olurum diye düşündüm.
ayrıca her güne de kilomu gram gram yazıyorum

Bu da güzelmiş.
Sadece tartilma bana uymuyor, stres oluyorum. En fazla haftada bir...

Karpuzdan bol birşey yok evimin karşısında yazın sabit manav kuruluyor

Okula gideceğim diye oralarda tuvalet aramayayım dedim sınav salonunu sel basabilir diye korktum açıkçası
henüz geçmiş yapamadım haklısın birebir aynı soru olmuş
Canım bende instagramda gördüm bi bak iyice doktor tek anlatmış.
Ne niiiçin veriliyor Eki Görüntüle 2865380
anammm tadı nasıl nefessiz mi yeniliyor yoksa gideri var mı malzeme alıp denesem mi acaba kilo vermem durunca yapabilirim belki çok şükür bendeki insülin direnci kilo vermemi etkilemiyor sadece yemek sonrası ani açlık hissi basınca oradan anlıyorum sadece onda da gruba geldiğimden beri tutuyorum kendimi

Bu da güzelmiş.
Sadece tartilma bana uymuyor, stres oluyorum. En fazla haftada bir...
aslında haklısın ama bak ben normal diyetime uygun gitmeme rağmen 2 gündür artı geldim hemen yazdım burada kaptanlarımız ve arkadaşlarımız hemen önerilerde bulundular hepsini yaptım bugün inşallah yarın sabah güzel olacak eminim yani olacağına o açıdan da kontrollü gitmiş olduğum için çok işime yaramış oldu

yoksa yarın kontrol tartısında nasıl mahçup olurdum artı çıktım diye

(Allahım inşallah hepiciği gitmiştir yarebbimmm aminn )

Ben denedim, gerçekten yaramadı canım. Hatta düzenli topige geldiğim gunlerde A Arrietty_ kaptanım anlayış gösterdi, pazartesi tartisindan muaf oldum. Tabi ki asıl listede değildim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…