Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım ben iki kaşık yogurdun içine karabiber, çörek otu, tarçın, zerdeçal, zencefil, az hakiki yag atıp tüketiyorum.
İnsulin direncim var

Hocam yulaf hakkında ne düşünüyorsun??
Karatay hocam kesinlikle önermiyor.
Merhaba canım
Ben herşeyden yiyiyorum 6 ay önce başladım kilo vermeye bu sürede 400 gr lik yulaf ezmesi paketini daha bitiremedim
Benim yulaf ezmesi yememi böyle düşün

Karatay hocam benim yediğim başka şeyleri görse sanırım sen yulaf ezmesi ye der sanırım

Benim korkumda o. Bitane alirsam eve. Bitanede kalmaz
al canım sen bana bakma bulsam hepsini eve toplayacağım. sebebi var benim kedim vardı. biri ruhum dediğim doğurmadığım halde koynumda büyüttüğüm o vefat edince acısından boşluk kapatmak için daha aldım. onlarda yaramazlık yaptılar + 3 geldi. böylece insandan çok kedi oldu evde.

@
Sen ne zaman gecırdın covıd. Ben aralık ayında gecrdım. Ama halaa tat ve kokuları farklı alıyorum. Pis alıyorum. Mesela şampuan deterjan yumusatıcı lağım gıbı çiş gıbı gaz gıbı degısık kokuyo asla kendı kokularını alamıyorum

çok şaşırdım karpuz yok. stokları tükettin ondan mı yoksa bizde tüm aile diyete olduğumuz için kesilmemiş bir tane var hemen paket yapayım mı?

çok şaşırdım karpuz yok. stokları tükettin ondan mı yoksa bizde tüm aile diyete olduğumuz için kesilmemiş bir tane var hemen paket yapayım mı?
Karpuzdan bol birşey yok evimin karşısında yazın sabit manav kuruluyor

Okula gideceğim diye oralarda tuvalet aramayayım dedim sınav salonunu sel basabilir diye korktum açıkçası

Evet haberlerde de verdiler okul bahçesinden naklen yayın sayısal zormuş
Emekleri boşa çıkmaz inşallah
Ben görev almadım stresi sevmiyorum ya, çocukların ruh hali bana da geciyo

Cok mu sık kullandilar esimde almisti kolestrol icin ,1cay kasigi iciyordu

Bilmiyorum ki, sabahları aç karnına içtiklerini duydum sadece..

Kac ay oldu atlatali canim gecmis olsun ins.kisa zamanda geri gelir tat kaybi belirli gidalarda mi devam ediyor

Sağol canım.. Kasımda oldu, o zamandan beri koku yok, olanlar da çok kötü. Tat kaybı da mart sonu gitti.. Bildiğim tatlar hafif, bazıları kötü, bazıları da boş birşey yiyormuş gibi hissediyorum..

Kasımda..
Aynen senin gibiyim.. Parfümden mide bulanır mı ya, benimki bulanıyor her türlü parfüm, şampun, deterjan falan hepsinin kokusundan..
Çaresi yok mu acaba bu illetin? Çok yoruldum ya

Cok mu sık kullandilar esimde almisti kolestrol icin ,1cay kasigi iciyordu

Bilmiyorum ki, sabahları aç karnına içtiklerini duydum sadece..

Kac ay oldu atlatali canim gecmis olsun ins.kisa zamanda geri gelir tat kaybi belirli gidalarda mi devam ediyor

Sağol canım.. Kasımda oldu, o zamandan beri koku yok, olanlar da çok kötü. Tat kaybı da mart sonu gitti.. Bildiğim tatlar hafif, bazıları kötü, bazıları da boş birşey yiyormuş gibi hissediyorum..

Kasımda..
Aynen senin gibiyim.. Parfümden mide bulanır mı ya, benimki bulanıyor her türlü parfüm, şampun, deterjan falan hepsinin kokusundan..

Afiyet olsun ablacım.. Su eksik :)

Güzel olmuş canım..

Canım ben iki kaşık yogurdun içine karabiber, çörek otu, tarçın, zerdeçal, zencefil, az hakiki yag atıp tüketiyorum.
İnsulin direncim var
İyi geliyor mu bende de insülin direnci var ama midem de de gastrit var aynı zamanda tetiklemesin bu kadar karıştırınca
Her iki hastalığında kilo verince gerilemesinr ne dersin peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…