- 1 Kasım 2016
- 4.652
- 13.807
- 40
Amin canımTövbe de kız sakın tokat yemem lazım filan deme
Allah'ım dünyada ve ahirette senden af afiyet rahmet ve merhamet istiyorum diye dua et
Bol istiğfar et
Hamd ve şükret
Allah hep iyilerle karşılaştırsın dünyada ve ahirette hepimizi
Allah yardımcın olsun canımBu hafta beni çok hareketli bir hafta bekliyo kızlar kv mi tatile yolladık eltimin çocuklara bakıyordu biri 1 diğeri 8 yasinda kızları var bana gelecekler mecburen ben bakcam bide benim oğlan düşünemiyorum sanırım çıldırmaya ramak kalacak bide üstüne kayinbaba da bizde kalacak anladınız siz mevzuyudua edin bana kolay gecsin su 1 hafta 10 gün
Canım Sen geçen hafta salımı başladı?Bence de denenebilir
Ben severim ama omlet şeklinde seviyorum, ondan sordum
Bana uyar yapalım.ama etleri nasıl tüketicez mesela köfte olarak yiyebiliyor muyuz gibi sorularım var
Tamam tamam yüksek tutuyorum moralimibugün her yerim ağrıyor,üstüne zor oturuyorum bi taraflarımın
Tamam kaptanım
Evet sonrası daha verimli oldu uyumayan bebeyi ayakta sallamayla bacakları, çarşafta sallama ile kolları, omzumda uyutma ile omuz ve boyun kaslarımı çalıştırdımgece 1 buçuğa kadar spor yapmış oldum. Bunlar sayılıyor mu kaptanım
Bunu sen yazınca fark etmiş olmam
Merhaba hoş geldin
Hocam yulaf hakkında ne düşünüyorsun??Bundan önceki ara
300 ml kahve kakao tarçınlı süt
Şimdi süzme yoğurt çilek kaju ceviz yulaf ezmesi karışımı
Canım ne zaman geldigin göremedim.Sagol canim,onu gordumde cok isime gelmedi
Ev işine puan verilirse beni kimse geçemezBiz o konuda şansımızı denedikyapmadılar kuzu
ev işine değil ama kedi bakımına vermeliler bence. 6 kedim var sürekli onları temizliyorum.Ev işine puan verilirse beni kimse geçemez
Ben yanımda götürdüm canım annemgilinki eskiKaptanlarım bi sualim var, ben ailemle kalıyorum haftaiçi kendi evimdeyim cuma geliyorum ailemin yanına.
bir süre yoğunluk olacagı için kendi evimde kalacağım. Evimdeki tartı ile annelerin tartı arasında fark var. Şimdi ben nasıl çıkacam bu işin içinden
Geçmiş olsun canımIyi akşamlar
Eşimde evde olunca dışarıya çıktık. Yeni geldik sayılır.
Kayinvalidem acil ameliyata alınmış. Aklım onda.
Rabbim hayırlısıyla nasip etsinÇok değil çok güzel konuştun beybişşş takımımızda iki tane bebiş isteyen var evli, bi de ben varım ama bende MALzeme eksikhayırlısıyla gönlüme göre bi koca versin bana da dua et kız
Aynen buhar dediklerinde bile soluğum kesiliyor gibi hissediyorumBen o sicak kabine girsem direk meftayim, astımımi tetikliyor.
Dene bakalim, ama cok dikkatli ol, cok zorlama kendini.
Ben hep öyleyimRegli de olamadım nasıl iş anlamadım. Normalde olmam gerek doktora gittim adet olduktan sonra gel parça alalım dedi. Tövbe tövbe adet olamadım ki daha . Sinirlerimlerimde hat safhada patlayacak bomba gibiyim
Soğuk sıkım çörek otu yağı hakkında ne düşünürsünüz hanımlar ?
Çok faydalıymış bağışıklık için ve ayrıca bin türlü şey sayıyorlar. Dün aldım sabah aç karnına bir tatlı kaşığı tükettim bakalım faydalarını gördükçe yazarım
Canım ne zaman geldigin göremedim.
Geçen salı yoktum hoşgeldin nasılsın?
Bence dikkat et..
Eşim taraftakiler neredeyse ses tellerini yakıyordu sabah aç karnına kaşıkla içince
Kaptanım çocukların yazlıklarını çıkardım.Vampirella Klani Takip Listesi
Vampirellalar Cuma Cumartesi Spor Puanlari @Onlymemeself / Su ⚠ / Su ⚠ 156 + @KumraL_KrakeR Ödül / / / Su + 507 caroline84 Ödül / / / Su ⚠ 250 + 129 @Lusi / Su / Su ⚠ 310 + 517 aysunayy Ödül / / Su / Su 883 + 522 Dahlia_ / Su ⚠ / Su ⚠ 171 + 499
: Dengeli menü
: Fazla karbonhidratli menü :)))
Dahlia_ Su miktarin yine az canim. Tek ogün yapmissin.Salata da olsaymis harika menü olurmus
caroline84 Seninde menünü begendim,Ama su miktari az.Birde bahcedeymissin,sicak degil mi havalar orda?
@Lusi Sporlar sahane2 + litre su nedir :)) Ona göre su az diyecegim. Gece gec yemissin ama sebebi 15 de olmasi belki sonögünün. 12 saatlik aclik var aslinda. Kavrulmus nohut sen kendin mi firina atiyorsun?
aysunayy Misafire ragmen güzel menü. Su miktarin ve adimlarinda sahane
@KumraL_KrakeR begendim herseyi. Ekleyecek birsey yok :)
@Onlymemeself Iste görmek istedigim menü :) Sahane olmus günün. Su ve sporu göremedim ? Bildirdiginde düzenlerim
Genel olarak su miktariniz az kizlar
Kaynatmışsınız yinee
Ben işlerimi bitirdim sayılır, az biraz kaldı da bunaldım evde.. Oğlum uyuyorken bahçeye çıktım, yürüdüm biraz şimdi de oturdum hava alıyorum..
Kaç gündür canım meyve çekiyor, hele de dut ağacını gördükce.. Yemekten sonra çıktım biraz yiyeyim, Allah koronanın belasını versin, dutun bile tadını alamadım