Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Soğuk sıkım çörek otu yağı hakkında ne düşünürsünüz hanımlar ?
Çok faydalıymış bağışıklık için ve ayrıca bin türlü şey sayıyorlar. Dün aldım sabah aç karnına bir tatlı kaşığı tükettim bakalım faydalarını gördükçe yazarım :halay:
Bana da bir diyetasistandan diyet aldığım dönem diyetisyen vermişti ama sade içme bağırsaklarının düzenini etkiler salatalara 1 tatlı kaşığı dök demişti şişkinliği felan da alıyor galiba Bi de aspir yağı var ama onu hiç kullanmadım

eeekızlar kahvaltıda ne yediniz? ben 2 haşlanmış yumurta 1 dilim beyaz peynir 5 zeytin dereotu yedim. sağlık kokuyorum sağlıkkkk
2 yk melemen, 1 dl beyaz peynir, 3 zeytin ve ufacık bir küp tahin helvası, 1 dl ekmek yedim
üstüne filtre kahvemi içtim
şimdi temizlik yaparken araya bölgesel hareketler sıkıştırıcam
boşa gitmesin onca hareket yağ yakayım diye

Günaydın bacılar 🌺🌺 Varyemez Varyemez şimdi senin için tartılıp kaç kilo olduğumu yazıcam
😍🤗😘
Varyemez Varyemez A Arrietty_ 66.2 çıktı vıyyy az kilo almışım hedefe kaldığım yerden devammkeee
@Ayse_M kankiii napıyonnnn
Harika bir sonuç 😘
50lere koşmayı düşünüyorum artık boğazımı tutucam

merhabaaa ben eskiden bu takımın en en en geveze üyesiydim. Okul sınavlar hayat karmaşası ama öyle az uz değil üstümden tırlar geçti resmen derken takımdan diyetten kendimden bile koptum şimdi bir düzlüğe geldim dedim hemencik takımıma döneyim. 23 yaşındayım BEKARIM @aedenli eskiden öğrenciydim sanırım artık değilim diplomam yok ama galiba bitti okul

hoşbuldummm valla 66yı sevsin ben reglken 69u görmüştüm dedim yok anam yoook böyle olmaz beni kendime getirse getirse 4.takım getirir.

ablacımmmm sende hoş geldin nasılsın hastalık dönemleri bitti artık değil mi?

yıkılmadım ayaktayım diyerekten döndüm valla hoşbuldummm
Ben üniversiteden mezun olalı 22 yil oldu ortada hala diploma yok 🤣🤣🤣🤣
Varyemez Varyemez ablam gelmiş hoş gelmiiiiş
Geçmiş olsun nasıldı sınav abla🥰
Çok şükür kuzum gayet güzel bir gündü kendi açımdan
Umarım çocukların sınavları güzel geçmiştir ama
Şöyle gördüğüm kadarıyla sayısal bölüm öğrencileri yaktı geçti sanırım

O okuyan_e cuma nasil tartiliyorsun. Ben cumalari haftanin en bos midesi ile tartiliyorum, oyle olunca da diger hafta ortasina kadar arti gormeye devam ediyorum 🤣 o yüzden cumadan cumaya olan tartimi kendimce baz aliyorum.

Bir de zersacalli sut ile ilgili fikrim su. Baharatlarin hepsi on numara bence, sevdigini kullan, serdecal, aci biber, zencefil, karabiber... Ama yagi azaltilmis sutlerin kalorisi dusurulse de cok saglikli alternatif olmuyor. Karatay o sutu icmeyin diyor. Ben kendim o yuzden ya tam yagli gunluk sut kullaniyorum, ya da bitkisel sut A Arrietty_ nin dedigi gibi badem sutu en dusuk kalorilisi. Ama diger bitkisel sutler de olabilirm

Varyemez Varyemez ablam gelmiş hoş gelmiiiiş
Geçmiş olsun nasıldı sınav abla🥰
ne sınavı ben gene ne kaçırdım?
A Arrietty_ kaptanim kayinvalidem biliyorsun ameliyat oldu. Belki haftaya memlekete gidebiliriz. Orda kalırım artık. Yazı orda geçiririz.
Anneannemle vefat etti anneme de geçerim.
Ben cuma dan sonra izniniz de olur sa ayrılmak istiyorum .
of çok kötü. geçen yıl ikimizde ayrıldık sonra biliyorsun yine tontiş döndük. emin misin orada yapamayacak mısın?

O okuyan_e cuma nasil tartiliyorsun. Ben cumalari haftanin en bos midesi ile tartiliyorum, oyle olunca da diger hafta ortasina kadar arti gormeye devam ediyorum 🤣 o yüzden cumadan cumaya olan tartimi kendimce baz aliyorum.

Bir de zersacalli sut ile ilgili fikrim su. Baharatlarin hepsi on numara bence, sevdigini kullan, serdecal, aci biber, zencefil, karabiber... Ama yagi azaltilmis sutlerin kalorisi dusurulse de cok saglikli alternatif olmuyor. Karatay o sutu icmeyin diyor. Ben kendim o yuzden ya tam yagli gunluk sut kullaniyorum, ya da bitkisel sut A Arrietty_ nin dedigi gibi badem sutu en dusuk kalorilisi. Ama diger bitkisel sutler de olabilirm
bende öyle yapıyorum alys. ama benim düşüş günüm çarşamba onu fark ettim asıl yüklü miktarı o ggün veriyorum sonrasında az oluyor.

bende öyle yapıyorum alys. ama benim düşüş günüm çarşamba onu fark ettim asıl yüklü miktarı o ggün veriyorum sonrasında az oluyor.

Iste ben haftasonu biraz bilerek fazla besleniyorum zaten, pazartesi artiyim o sebeple, aynen carsambaya dusus goruyorum. Cumaya da son kozumu kullaniyorum 😉

Cumaları normal rutin sabah lavabo sonrası tartılıyorum ama hiç bu kadar artı görmemiştim ondan panikledim çok
sütü çok severim ben ama hiç az yağlı özellikle alıp denemedim kalori olarak kontrollü gidilirse sütün yağının kilo yapacağını düşünmüyorum vucut için faydalıdır bence illaki ay zayıflayalım da hele hızımı alamadım bugün resmen oturdupumu zarar sayıyorum 😆😆

Lusi Lusi cok asiri bilimsel aciklama ile geldim 😜

Screenshot_20210606_134637.jpg

Simdi bu tabloyu yaglarin omega 3 6 9 oranina gore olusturmuslar.

Saglikli yag vucuttaki omega3-6 dengesini korumali
O yüzden yag secerken omega 6 dan dusuk, mumkunse omega 3 den fazla secmeliyiz. Bu da gunumuz sartlarinda cok mumkun degil, zaten omega3 cabuk bozuluyor, o tarz bir yag ile yemek yapmasi da zor, sicaga dayanmiyor. Bu durumda geriye omega 9 kaliyor, cunku o bu dengeyi bozmuyor. Zeytinyağı o sebeple cok oneriliyor, omega9 dan zengin omega3 ve 6dan fakir.

Senin yagin bu oranlarina bakmalisin, belki aldigin pakette yaziyordur ben goremedim.

Cumaları normal rutin sabah lavabo sonrası tartılıyorum ama hiç bu kadar artı görmemiştim ondan panikledim çok
sütü çok severim ben ama hiç az yağlı özellikle alıp denemedim kalori olarak kontrollü gidilirse sütün yağının kilo yapacağını düşünmüyorum vucut için faydalıdır bence illaki ay zayıflayalım da hele hızımı alamadım bugün resmen oturdupumu zarar sayıyorum 😆😆

Ben de sporumu bitirdim, tembellige gecis yaptim simdi ✌️

Lgs sınavı canım

Ben görevli olarak katıldım
zavallı çocuklar çok üzülüyorum hallerine. biz geçen yıl yarım dönemden mesul olmalarına rağmen kızımda çok zorlandık. çok şükür kapanma sürecinin sonunu güzel kullandı da sonuç çok güzel oldu. ama bu yıl feci saldılar bakalım sonumuz ne olacak.

X