Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tamam canim. Dene bakalim ,nasil etkisi olacak.
Yine miden kötü diye düsündüm aslinda.Degilmis neyseki sebebi

Teşekkürler
Bu gun suyu artırmayı düşünüyorum.

Günaydın, dur biraz sakin ol..
Hergün tartılmak bu yüzden iyi değil diyorlar ya zaten, ben de 2 haftadır bıraktım günlük tartılmayı, moral bozuyor çünkü..
Şimdi menüne baktım birşey yok, iyi yani..
Artıya sebep wc olabilir, regle yakınsan şişkinlik ola bilir.. Leblebiyi gündüz yeyince sıkıntı yok ama akşam yersem ağırlık yapar bende, aynı şekilde şişmişim gibi hissederim, belki seni de o etkilemiş olabilir.. Başka bir sorunun var mı? Ödemli hissediyor musun kendini?
Hiç biri değilse her gün tartılmayı bırak :)
Yarın nasılsa tartılacaksın, böyle moralini bozuyorsun.

Günaydin
Menülerini alintilayip göz gecirdim. Yorumlari altda

Adim sayin cok cok az. Su miktarini göremedim
ödül ögünü degilde 1 adet ödül olmasi gerek.
Aksam ögünün öyle cok degil
Cuma genel olarak : Su az? Hareketlilik az
Simit ceyrekde olsa ,ben simit karsitiyim ya
Mercimek corbasi siskinlik yapmis olabilir mi bilemedim
Leblebide cok olmus olabilir
Sadece tahmin ediyorum,kendim yesem bunlari hemen siserim
Su ve hareket iyi

Simdi panik yapma. Bugünü daha planli ve bol cig sebzeli gecirmeye bak. Karbonhidrat i illa ekmeksiz kahvalti yapamam diyor isen ,kahvaltida tüket sadece
Su yine 3 L tamamlamaya calis. 10 bin adim hedefin olsun. Eliptikde 20-30 dk yapmanida öneririm

730. Etap ZombilerCumaCumartesiSpor toplamları
Asi Matmazel 1180 puan
Alys Ödül yapıldı 1370 puan
O okuyan_e Ödül yapıldı 730 puan
Karpuzuncekirdegi Su az miktarda780 puan
istanbulin Su az ödül yapıldı 1933 puan

Karpuzuncekirdegi bugun su tüketimini artırmalısın. Spor olarak zorlamayın rest günü gibi yapabilirsiniz kızlar. Akşam menülerini en hafif şekilde atlatmaya çalışın. Yarın kontrol tarti günümüz var. Güzel eksiler görebiliriz.

O okuyan_e aksam mercimek çorbası pek tercih etmeyiz diyette. Özellikle diyet dönemi mercimek çorbası pek tercih edilmez. Gaz yapar sisirir. Akşam daha çok protein ve salata odaklı olmalısın. Bu şekilde sorun yaşamazsın. Mercimek çorbası içeceğim diyorsan yanında bol salata tuket ki bagirsaklarin çalışsın.
Ne kadar karbonhidrat az o kadar sağlıklı mide.

Aleykümselam tatlış kaptanım, evet başladığımdan beri aynı tartı ile bildirdim kilomu. İstersen etiketlerim seni
Bir aya mezun olurum muhtemelen zaten
benim tartı fazla gösteriyor ya da anneminki az
Cuma artı geleceğim takımı etkiler mi bu durum

Biz gidersek geçmiş olmaz kiii
Olmamış zaten beş dk da bitti
Daha karar veremiyor ne olduğuna
Hepsi çok gülmekten bunlar
Sorma çenem agrıdı kız akşam
Bu nasıl bi tablooooo aha kalbimi bıraktım emeğine sağlık güzelliiiiik
bugün bende ölçü alacaktım
Ayy ben dün aldıydım yazmamışım yataktan çıkınca yazayım

Tarti degisikligi sebep diye yazacagiz iste kuzum
Kacinilmaz bir durum tarti degisikliginde

Hepsini yapıcam kaptanım çok üzüldüm kontrol tartısı da olsa asla artı gelmek istemiyorum bugün sporu da artırıcam şimdi yürüyüşe çıktım adım sayımda artsın diye araya az az koşu da ekleyerek yapıcam ipi mi de aldım ipte atlıycam

Bu hafta regli olabilirim ondan mı acaba benim 1 er hafta geç olma durumum olabiliyor o yüzden emin olamıyorum olur muyum olmaz mıyım ama kesinlikle bugünü çok verimli geçirmem lazım hiç bu kadar fark görmedim tartıda artı olarak halletmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…