Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

🧛‍♀️ Vampirella Klani Takip Listesi 🧛‍♀️
VampirellalarCumaCumartesi Spor Puanlari
@Onlymemeself💪 / Su ⚠💪 / Su ⚠156 +❌
@KumraL_KrakeRÖdül / 💪 / 💧💪/ Su 💧 ❌ + 507
@caroline84Ödül / 💪 / 💧💪/ Su ⚠250 + 129
Lusi Lusi 💪/ Su 💧💪/ Su ⚠310 + 517
@aysunayyÖdül / 💪 / Su 💧💪/ Su 💧 883 + 522
@AKovser💪/ Su ⚠💪/ Su ⚠ 171 + 499

💪 : Dengeli menü
🦾 : Fazla karbonhidratli menü :)))

@AKovser Su miktarin yine az canim. Tek ogün yapmissin.Salata da olsaymis harika menü olurmus
@caroline84 Seninde menünü begendim,Ama su miktari az.Birde bahcedeymissin,sicak degil mi havalar orda?
Lusi Lusi Sporlar sahane :KK59: 2 + litre su nedir :)) Ona göre su az diyecegim. Gece gec yemissin ama sebebi 15 de olmasi belki sonögünün. 12 saatlik aclik var aslinda. Kavrulmus nohut sen kendin mi firina atiyorsun?
@aysunayy Misafire ragmen güzel menü. Su miktarin ve adimlarinda sahane :KK66:
@KumraL_KrakeR begendim herseyi. Ekleyecek birsey yok :)
@Onlymemeself Iste görmek istedigim menü :) Sahane olmus günün. Su ve sporu göremedim ? Bildirdiginde düzenlerim

Genel olarak su miktariniz az kizlar
Günaydınlar :KK200:
2 lt den fazla manası var. Çok su içerim sürekli, su sıkıntım pek olmaz aslında.
Nohut da kavrulmuş nohut olarak aldım organik morganik şeysiler leblebi gibi değil 🤷

Gunaydin guzel pazarlar 🌸🌸
Aksam cok aciktim kalkip hic birşey yemedim ,uyumadan bitki cayi icmistim o mu yapti bilmiyorum hic uyuyamadim heryerim sis hissediyorum😪😪
Selam zuzu
Ben de dün aç aç uyudum o Menemen hiç tutmadı valla, irademize alklş bence 🥰
Bitki çayı genelde ödem yapmaz ama ne içtin ki kuzum

730. Etap ZombilerCumaCumartesiSpor toplamları
@Asi Matmazel🆗🆗1180 puan
@Alys🆗🆗 Ödül yapıldı 1370 puan
O okuyan_e Ödül yapıldı 🆗730 puan
Karpuzuncekirdegi Karpuzuncekirdegi 🆗Su az miktarda780 puan
@istanbulinSu az ödül yapıldı 🆗1933 puan

Karpuzuncekirdegi Karpuzuncekirdegi bugun su tüketimini artırmalısın. Spor olarak zorlamayın rest günü gibi yapabilirsiniz kızlar. Akşam menülerini en hafif şekilde atlatmaya çalışın. Yarın kontrol tarti günümüz var. Güzel eksiler görebiliriz.
Evet bugün su tüketimine dikkat edeceğim ✌️ Sabah tartıldım ama dün 20.000 adımdan sonra 200 gram daha vermişim. 56,30 çıktım. Keşke yarın 56 kg benim olsa :rolleyes:

Kızlar yürüyüşten bildiriyorum
Bi tane hanım cabam ı takdir etmişki kendi sırrını paylaştı 😁
Kilolar kilolar bisürü vermiş
Her sabah aç karnına bir bardak yağsız süte 1 cay kaşığı zerdaçal atıp iç iştah miştah kalmıyor ve direk yağ yakıyor dedi
Ben zerdaçal alcam duyan bilen yapan var mı
Zerdeçalın yağ yaktığını duymuştum ama bu tarifi duymamıştım. Ben de deneyeyim yarın sabahtan itibaren.

X