Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geldim etliekmegimmmGeldin mi gı balkaymaaaak @Onlymemeself
Yirim yirimmmGeldim etliekmegimmm
Yattiniz ula. Stressimi orda attimYirim yirimmm
Ne işin var gı bdv de biz sana istediğini veremedik mi
Taaaaam be ne bağırıyon el kadar bebeye bu stres atmış halin miYattiniz ula. Stressimi orda attim
O bebeye kurbanTaaaaam be ne bağırıyon el kadar bebeye bu stres atmış halin mi
Sıpa yaaa hemen de alıveriyo insanın gönlünüO bebeye kurban
GünaydınlarVampirella Klani Takip Listesi
Vampirellalar Cuma Cumartesi Spor Puanlari @Onlymemeself / Su ⚠ / Su ⚠ 156 + @KumraL_KrakeR Ödül / / / Su + 507 @caroline84 Ödül / / / Su ⚠ 250 + 129 Lusi / Su / Su ⚠ 310 + 517 @aysunayy Ödül / / Su / Su 883 + 522 @AKovser / Su ⚠ / Su ⚠ 171 + 499
: Dengeli menü
: Fazla karbonhidratli menü :)))
@AKovser Su miktarin yine az canim. Tek ogün yapmissin.Salata da olsaymis harika menü olurmus
@caroline84 Seninde menünü begendim,Ama su miktari az.Birde bahcedeymissin,sicak degil mi havalar orda?
Lusi Sporlar sahane 2 + litre su nedir :)) Ona göre su az diyecegim. Gece gec yemissin ama sebebi 15 de olmasi belki sonögünün. 12 saatlik aclik var aslinda. Kavrulmus nohut sen kendin mi firina atiyorsun?
@aysunayy Misafire ragmen güzel menü. Su miktarin ve adimlarinda sahane
@KumraL_KrakeR begendim herseyi. Ekleyecek birsey yok :)
@Onlymemeself Iste görmek istedigim menü :) Sahane olmus günün. Su ve sporu göremedim ? Bildirdiginde düzenlerim
Genel olarak su miktariniz az kizlar
Kaç yaşındasın bebeemm senTaaaaam be ne bağırıyon el kadar bebeye bu stres atmış halin mi
Eşşek kadar varım gı 32Kaç yaşındasın bebeemm sen
Selam zuzuGunaydin guzel pazarlar
Aksam cok aciktim kalkip hic birşey yemedim ,uyumadan bitki cayi icmistim o mu yapti bilmiyorum hic uyuyamadim heryerim sis hissediyorum
Evet bugün su tüketimine dikkat edeceğim Sabah tartıldım ama dün 20.000 adımdan sonra 200 gram daha vermişim. 56,30 çıktım. Keşke yarın 56 kg benim olsa
730. Etap Zombiler Cuma Cumartesi Spor toplamları @Asi Matmazel 1180 puan @Alys Ödül yapıldı 1370 puan O okuyan_e Ödül yapıldı 730 puan Karpuzuncekirdegi Su az miktarda 780 puan @istanbulin Su az ödül yapıldı 1933 puan
Karpuzuncekirdegi bugun su tüketimini artırmalısın. Spor olarak zorlamayın rest günü gibi yapabilirsiniz kızlar. Akşam menülerini en hafif şekilde atlatmaya çalışın. Yarın kontrol tarti günümüz var. Güzel eksiler görebiliriz.
Hadi inşaaaalllahEvet bugün su tüketimine dikkat edeceğim Sabah tartıldım ama dün 20.000 adımdan sonra 200 gram daha vermişim. 56,30 çıktım. Keşke yarın 56 kg benim olsa
Sen su tüketimini artir akşam karbon yeme 56 senindirEvet bugün su tüketimine dikkat edeceğim Sabah tartıldım ama dün 20.000 adımdan sonra 200 gram daha vermişim. 56,30 çıktım. Keşke yarın 56 kg benim olsa
İnşaaaallaaahhHadi inşaaaalllah
Hırslandım şimdi hemen buna göre menü düşünmem lazımSen su tüketimini artir akşam karbon yeme 56 senindir
Zerdeçalın yağ yaktığını duymuştum ama bu tarifi duymamıştım. Ben de deneyeyim yarın sabahtan itibaren.Kızlar yürüyüşten bildiriyorum
Bi tane hanım cabam ı takdir etmişki kendi sırrını paylaştı
Kilolar kilolar bisürü vermiş
Her sabah aç karnına bir bardak yağsız süte 1 cay kaşığı zerdaçal atıp iç iştah miştah kalmıyor ve direk yağ yakıyor dedi
Ben zerdaçal alcam duyan bilen yapan var mı