Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hoş buldummmm sınava mı giricek oğlun abla başarılar dilerim gel sende kabak detoksu yap benle

İnş 75 olmamışımdır kaç kilo olduğumu bende bilmiyorum ki
Merhaba canım kabak detoksu yapmıştım

Ben yakın zamanda ananas detoksu yapmayı düşünüyorum nasipse

Benim küçük oğlan geçen yıl lgs 'ye girdi istediği okulu kazandı
Büyük oğlan seneye üniversite sınavına girecek

Yine de güzel temennilerin için çok teşekkür ederim.

Tamam atarım fotoyu hemen bende diyetisyenimle devam etmiştim regl iken sabah akşam yap demişti ödemler gitsin diye çok faydasını gördüm
tekrar başlarsam bende öyle yaparım belki
çok ödem tutuyorum ben
lipödem hastasıyım zaten
onca spora hiç terlemedim neredeyse düşün

Ben Bi kaç kez isvec yaptım biri 3gun biri 6gun sürdü çok baş ağrısı yapmıştı bilmiyorum sende nasıl oldu ama pazartesi Bi arkadaşımla bnde baslicam bire bir uyamiyodum mesela ıspanak vardı Bn dereotu yiyodum yoğurt salam oluyodu salami yemiyodum akşama biftek salata oluyodu Bn tavuk salata yiyodum ama kilo kaybım güzel oluyodu Birisinde üç kilo birisinde bir buçuk kilo vermiştim sırf 72yi seneleeer sonra görmek için bu haftada yapicam kac gun dayanabilirsem bire bir aynısı olmasada öncekiler gibi olur yani
6 gün dayanmalısın en az. 6. gün bırakılabiliyor.
CEYDOS CEYDOS çokmu abartmısım bugun üzgünüm koymussun bana. Neden yıldız vermedınız hocaaammm🤣
karbonhidratlı abartmışsın canım sağlıklı olsa sessiz kalırdım. ödül yapmadınsa ona say hoş ona bile çok karbolu

Adsız.png

E English_teacherrr aedenli aedenli matilda34 matilda34 Huhuki Huhuki kızlar sonuçlarınıza bakın.
word tablo yapımını unutmuşum oyyy tüm günümü aldı valla. :işsiz:
A Arrietty_ nasıl ama??? :KK71:

X