- 16 Aralık 2011
- 2.893
- 12.572
Benımkı onlardan degıl. Dirş ve canlı olmamı tercıh ederMuhahahahahah. Bazilarida onu sever…
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benımkı onlardan degıl. Dirş ve canlı olmamı tercıh ederMuhahahahahah. Bazilarida onu sever…
MaynakBenımkı onlardan degıl. Dirş ve canlı olmamı tercıh eder
Merhaba canım kabak detoksu yapmıştımHoş buldummmm sınava mı giricek oğlun abla başarılar dilerim gel sende kabak detoksu yap benle
İnş 75 olmamışımdır kaç kilo olduğumu bende bilmiyorum ki
tekrar başlarsam bende öyle yaparım belkiTamam atarım fotoyu hemen bende diyetisyenimle devam etmiştim regl iken sabah akşam yap demişti ödemler gitsin diye çok faydasını gördüm
Hiç duymadım böyle bisey hamileyken degiilmiydi oReglken zararlı diye biliyorum ben ama? Neydi ki o zararlı olan
Detoks muydu acep
Tam uyuyacam, bi gülme geliyor
Uyu uyu yarın erken uyan öğlene anca biter geçmiş
yoo bence pek bi tatlısınızSssst H3RA_ kaptanimiz uyumamis daha. Bogacak bizi
Terlemek çok önemli zaten toksinleri atmak için belki wc ile atiyosundurtekrar başlarsam bende öyle yaparım belki
çok ödem tutuyorum ben
lipödem hastasıyım zaten
onca spora hiç terlemedim neredeyse düşün
10 numara tespitBiz gidersek geçmiş olmaz kiii
Reglken zararlı diye biliyorum ben ama? Neydi ki o zararlı olan
Detoks muydu acep
oda sıkıntılıTerlemek çok önemli zaten toksinleri atmak için belki wc ile atiyosundur
Herkese iyi geceler kızlar Allah rahatlık versin
6 gün dayanmalısın en az. 6. gün bırakılabiliyor.Ben Bi kaç kez isvec yaptım biri 3gun biri 6gun sürdü çok baş ağrısı yapmıştı bilmiyorum sende nasıl oldu ama pazartesi Bi arkadaşımla bnde baslicam bire bir uyamiyodum mesela ıspanak vardı Bn dereotu yiyodum yoğurt salam oluyodu salami yemiyodum akşama biftek salata oluyodu Bn tavuk salata yiyodum ama kilo kaybım güzel oluyodu Birisinde üç kilo birisinde bir buçuk kilo vermiştim sırf 72yi seneleeer sonra görmek için bu haftada yapicam kac gun dayanabilirsem bire bir aynısı olmasada öncekiler gibi olur yani
karbonhidratlı abartmışsın canım sağlıklı olsa sessiz kalırdım. ödül yapmadınsa ona say hoş ona bile çok karboluCEYDOS çokmu abartmısım bugun üzgünüm koymussun bana. Neden yıldız vermedınız hocaaammm