Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sporu bitireyim dedim iki mesaj olmasın ondan gecikti kaptancimistanbulin kizce menü nerede ?
Bencedee. aedenli cok konusuyon yawBen de onu dicektim, yatmaya gidiyorum fazla konuşma sabah 10 sayfa birikmesin
Ahahahh bugun kırpık dıplerım agrıyor yapamamGit kocana striptease yap ozaman bizde senin dedikodu u yapak
PuahahahahahahahaAhahahh bugun kırpık dıplerım agrıyor yapamam
Vallaha evdekiler delirdim sanacak yaw yapman itmen bacılarAhahahh bugun kırpık dıplerım agrıyor yapamam
Ahahahh bugun kırpık dıplerım agrıyor yapamam
tamam canım diğer topiğe adımlarınım fotoğrafını at ve yeniden puanla tüm sporlarınıTam sana onu diyecektim canım ya saatim var 6583 adım atmışım ben aslında sabah akşam yapıyordum maydanoz kürünü kaç gündür akşam yapıyorum sadece 10 gündür yapıyorum
Bunu ona soylemıyorum. Ölü taklıdı yapıyorum dırek kurtuluyorumBahanene ne diyor kocan??
Vallaha evdekiler delirdim sanacak yaw yapman itmen bacılar
Sorma gı belki de bizden bileneeeemm delillerdir
Tam uyuyacam, bi gülme geliyorBenim uykum açıldı ya, napsak gülmeye devam mı?
Tamam atarım fotoyu hemen bende diyetisyenimle devam etmiştim regl iken sabah akşam yap demişti ödemler gitsin diye çok faydasını gördümtamam canım diğer topiğe adımlarınım fotoğrafını at ve yeniden puanla tüm sporlarını
Bakarsın spordada yarışırız diğer klanlarla elimizin altında dursun
ben diyetisyen önerisiyle sabah aç karna yaptım maydonoz kürünü
En az yarım saat sonra kahvaltı yapabiliyorsun
sende kürü 15 güne tamamla bence
Muhahahahahah. Bazilarida onu sever…Bunu ona soylemıyorum. Ölü taklıdı yapıyorum dırek kurtuluyorum
Reglken zararlı diye biliyorum ben ama? Neydi ki o zararlı olanTamam atarım fotoyu hemen bende diyetisyenimle devam etmiştim regl iken sabah akşam yap demişti ödemler gitsin diye çok faydasını gördüm