- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 42
Ben de seni sevemBeni de sevin ay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de seni sevemBeni de sevin ay
Teşekkür ederim canım, o zaman pzt smoothie değil İsveç yapiciiiiiimgeçen cuma 73,6 idim. 3 gün smoothie diyeti 300 gr verdirdi. 73,3 ile başlamış oldum. dün 72,5 kg çıktım. 3 günde 800 gr benim metabolizma için harika rakam.
Yetiştir beni sana tabiiyimBende bu cevabi verirdim len veliaht
Büyük şehir gı kaldırır2 deli bi sehre fazla olmazmi
seviyorum uleeyyynn, boşanma aşamasında olduğun için seni daha çok seviyorum, ha bi de deli olduğun içinBenide sevin
NeeeehhhÇaktırma seni daha çok seviyorum
Neeeeehhh duygularımla mj oynadın asiiiiÇaktırma seni daha çok seviyorum kuşum
Seni de severim balkızzzBeni de sevin ay
yaaa sagol canimBen de seni sevem
Ozaman korkunc suan gaddarIste boyle korku yasayin, Dr Now. un sozlerini hatirlayin diye
Adim bir ara korkunc kaptana cikmisti birazda o yuzden
TsklerrOh gel keyfim gel
Afiyet olsun ve iyi eglenceler
Seni sevmeyen 396 kilo olsun!Beni de sevin ay
smoothie diyetini yapan kişi kk da bu arada 3 günde 1400 gr verdim yazmış ama bende 300 gr gitti. eşimde 3000 gr. sende belki farklı olur bilemedim. ben suçu süte atıyorum süt bana kilo yapıyor. aldığım her kilonun %70 ondan biliyorum. isveçin bu versiyonuyla en az veren 7 kg buldum. hadi bende 4 olsun. 20 kg bile veren var.Teşekkür ederim canım, o zaman pzt smoothie değil İsveç yapiciiiiiim
Yetiştir beni sana tabiiyim
Büyük şehir gı kaldırır
seviyorum uleeyyynn, boşanma aşamasında olduğun için seni daha çok seviyorum, ha bi de deli olduğun için
Neeeehhh
Neeeeehhh duygularımla mj oynadın asiiii
Seni de severim balkızzz
Yaaa yerim seniOzaman korkunc suan gaddar
Tsklerr
Seni sevmeyen 396 kilo olsun!
Ay kafam karıştısmoothie diyetini yapan kişi kk da bu arada 3 günde 1400 gr verdim yazmış ama bende 300 gr gitti. eşimde 3000 gr. sende belki farklı olur bilemedim. ben suçu süte atıyorum süt bana kilo yapıyor. aldığım her kilonun %70 ondan biliyorum. isveçin bu versiyonuyla en az veren 7 kg buldum. hadi bende 4 olsun. 20 kg bile veren var.
sen isveç yap olmaz ise smoothie denersin ama isveçle vermeyen yok. ben bile veriyorsam sen onu yap.Ay kafam karıştı
Altıncı günde mi bırakabiliyorduk onusen isveç yap olmaz ise smoothie denersin ama isveçle vermeyen yok. ben bile veriyorsam sen onu yap.
evet 6. gün tamamlanınca bırakılabiliyor. bende eşimin mutsuz suratına katlanamadığım için ona 6. gün bitince bırak dedim kararı ne olacak beklemedeyim.Altıncı günde mi bırakabiliyorduk onu
Uzun işlere gelemiyorum ben
Kıııız çay kahve yokmuş bunda unutmuşum yaaa ben bu hafta yoğunluğum var çaysız kahvesiz çekilmez şimdi üç gün smoothe yapam sonrasına bakamevet 6. gün tamamlanınca bırakılabiliyor. bende eşimin mutsuz suratına katlanamadığım için ona 6. gün bitince bırak dedim kararı ne olacak beklemedeyim.
12000 adım 360 puan eksik olmuş. toplam doğru. ve yanlış matilda bizim matilda matilda34Sabah
Beş tane (küçüklerdi) akşamdan ıslattığım gün kurusu, suyuyla beraber
Kahvaltı
Bir haşlanmış numuyyyta
Domates salatalık
Beş zeytin 75 gr civarı süzme peynir
Üç ceviz
ara
4 erik
3 kayısı
16.30
Menemen
Maden suyu
Akşama çay
su 3 olur
Dün köyde bileğimi incitmişim sanırım spor sadece yürüyüş
80dk yürüyüş 80p
12 bin adım 36
Toplam 440p
CEYDOS E English_teacherrr @Matilda- @Yzgt66
ben kahve içiyorum valla sabah 1 kupa sonrasında ya 1 ya 2 yatma saatime göre değişiyor.Kıııız çay kahve yokmuş bunda unutmuşum yaaa ben bu hafta yoğunluğum var çaysız kahvesiz çekilmez şimdi üç gün smoothe yapam sonrasına bakam
Ahahhaha kafam nerdeyse toplamı doğru bulmuşum da klandaşı bulamamısım
Yarına kadar bi düşüneyim canikom hangisi daha kolay gelirse artık12000 adım 360 puan eksik olmuş. toplam doğru. ve yanlış matilda bizim matilda matilda34
ben kahve içiyorum valla sabah 1 kupa sonrasında ya 1 ya 2 yatma saatime göre değişiyor.
Afiyet olsunIyi akşamlar kızlar günü kapattım 5 te yazayım menümu
Sabah haşlanmış yumurta ile salata 1 dilim peynir domates salatalık 2 zeytin 1 tk labne
Ogle 1 kase yoğurda 2 kaşık yulaf
Akşam 1 tabak kıymalı kabak yemeği 1 kase cacık 2 kaşık da kuru fasulye aslinda yetmeyecektim yasak normalde dukan da ama dayanamadım valla tadına bakmak için yedim
Su 3 lt olacak
Spor muhtemelen hiç yapamam da bu hafta yine yürüyüş ve adım paylaşırım inşallah
A Arrietty_ @sedulu @neutral CEYDOS
Burgeri marul yapraklarinin arasinda yiyince dahada sandvic hissi geliyor demek istedimMenü yazayim bende
@esmeriiim tartildim bugun ve denemeye kalktigim sey pek bekledigim gibi degildi :)
O yuzden kafama gore takilayim bir sure
Neyse
12 de
1 avuc kaju
10 adet kirmizi uzun
3 cilek
5 bezelye
17 de
120gr köfte (sadece baharatli)
1 sahanda yumurta
1 dilim Cheddar
Burger gibi yaptim sonra bu 3lüyü
Su 2,5 L
Spor
1 saat tempolu yuruyus
30dk Kosu
15 dk bisiklet
Biraz dinlenip Pamela yapmayi dusunuyorum
Sabah
Beş tane (küçüklerdi) akşamdan ıslattığım gün kurusu, suyuyla beraber
Kahvaltı
Bir haşlanmış numuyyyta
Domates salatalık
Beş zeytin 75 gr civarı süzme peynir
Üç ceviz
ara
4 erik
3 kayısı
16.30
Menemen
Maden suyu
Akşama çay
su 3 olur
Dün köyde bileğimi incitmişim sanırım spor sadece yürüyüş
80dk yürüyüş 80p
12 bin adım 36
Toplam 440p
CEYDOS E English_teacherrr @Matilda- @Yzgt66
Teşekkür ederim kuzucum inşallahGecmis olsun ,ins.devam etmez ,menü cok guzel
Evet marul ile denedim ama sunu gorunce canim istediNe eksik ne fazla ne kadar guzel ogunler
Afiyet olsun
Burgeri marul yapraklarinin arasinda yiyince dahada sandvic hissi geliyor demek istedim
Gecmis olsun ,ins.devam etmez ,menü cok guzel
Gel cumartesi gel gel geeeeeel... hem ablam için hem benim için geeeeelSan sebastian chesecake'min 1/8 ni yemiş olabilirim
Haftalık
5 / 2 if günlerinin
2 oh günleri geride kaldı
Sırada 5 offfff günleri başlıyor yarın itibariyle
Teşekkür ederim kuzucum inşallah
Sebze yiyesim vardı ama anam sağ olsun patates yemeği yapmıs ben de alternatif olarak Menemen yaptım
Evet marul ile denedim ama sunu gorunce canim istedi