Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Zombi klanındaki yavrular nirdesiniz bu hafta çok çalışmamız ve 1.olmamız ilazım kaptırmayalım kimseye haydiinn yâ Allah ileri 🏋️🏋️‍♂️🏋️‍♀️
Yürüyüşteyiz çabalıyoruz 😅😅
Len siz haftalardir bana only memeli mi diyodunuz simdi🤣🤣

O yeaahhh😍

Sadece dirdir yok zayiflayarak dirdir ediyoz bebem😍😂

Kilo almak isteyeni benim eve yollayin. 1 ayda 15 kilo garanti😂

Enistem hakli. O nasil tatil laaa😂 ye ic yat sic. Budur tatil😍😍

Muhahahaha😂

Bende bu cevabi verirdim len veliaht😂😂

2 deli bi sehre fazla olmazmi😬

Benide sevin🥺
Only me diyordum ahahahah 😂😂

Yürüyüşteyken önüme yaman engeller çıktı ama ben vazgeçmedim. 😂
FF3FB44E-10E4-44C6-AA52-D359E80C0C62.jpeg

Zombi klanındaki yavrular nirdesiniz bu hafta çok çalışmamız ve 1.olmamız ilazım kaptırmayalım kimseye haydiinn yâ Allah ileri 🏋️🏋️‍♂️🏋️‍♀️

Ay ben bugun kahvaltida odulumu yaptim 😀
Ama ustune tum odalarin birbiri ile degistirdik, cocuklarin odasi cok sicak oluyor uyuyamıyorlar diye. 3 odayi birbiri ile takas ettik, yoruldum cok, gene bir odulu hakettim 😂

@Mahi57 Sabah kahvaltısında ekmeği 1 dilimden fazla yediysen öğle ve akşam öğünlerinde karbonhidratı en minimuma düşürmelisin. Öğleni erken kapatmışsın sanırım akşam sadece salatada yiyebilirdin.
Ozzybal Ozzybal ödülün afiyet olsun canım. Yarın kaldığımız yerden devam. Spor :rapci:
magickk magickk menün çok güzel canım. Protein gözüme az geldi biraz.
tavsannesi tavsannesi bugün az yemişsin sanki, onun dışında güzel. Sporların süper :super:

Peri Klanı
Menü
Spor Puanı
Ozzybal Ozzybal ÖDÜL
345
@Mahi57Karbonhidrat
X
magickk magickk :KK9:
180
tavsannesi tavsannesi :KK9:
598

Aksam uyumusum 30sayfayi okuyarak geliyorum🤭belki yazan olmustur skersiz beslenme diyeti sutu azaltmiuor aksnie protein ve sebze oldugu icin dahada artiyor 3hafta sıkı sekilde yaptim kirilmayan 65 kilodaydim 3.5kilo verdim simdide 2.3haftadayim yine eksildim ama ni kez tam uymadim makarna ,pilav ,ekmegi kesiyorsun
Zaten genelde sekersiz besleniyorum, ama karbonhidrati çok kesmeden devam ettim hep. Simdi biraz daha keseceğim, belki yağ oranım da düşer.
Ozzybal Ozzybal tavsannesi tavsannesi magickk magickk @Mahi57
Günaydın kızlar, bugün yeme ve spor planlarınız nasıl?
Bizim klasik haftasonu mangal ve bir kaç salata çeşidi olur. Yürüyüş, biraz bölgesel ve aralarda JJ yapmak istiyorum.
JJ ve ip atlama challenge günü puanlar iki kat olacak. Bu günüde değerlendirelim mutlaka.
Bölgesel hareket arası 100 JJ yada 100 ip şeklinde yaparsanız çalıştığınız bölgeden daha çok yağ yakarsınız.
Verimli bir gün olsun hepimiz için 😍
Ben bugün ankaradan İstanbula gidiyorum. Su an yoldayım, varınca muhakkak jj yapacağım, yolculukta da sadece muz ve kayısı yedim, sabah güzel bir kahvaltı yaptım.

Yerim onu😍😍😍
Offf anam ve bacim olmasaydi evimi hayvanat bahcesi yapardim haaa😍😍
Ben hayvanat bahçesi gibi bir evde büyüdüm valla 😂😂 20’ye yakın kuşum, 3 kedim, 1 tavşanım, civcivlerim, 2 su kaplumbağam vardı. He bir de sayısız balık 🐠 😅 bir tek köpeğim yoktu o da babam köpekten korktuğu için. Şimdi kızım biraz büyüsün yine bir can sahiplenmeyi düşünüyorum. Şimdi daha aklı ermez zarar verir diye korkuyorum.

Ben hayvanat bahçesi gibi bir evde büyüdüm valla 😂😂 20’ye yakın kuşum, 3 kedim, 1 tavşanım, civcivlerim, 2 su kaplumbağam vardı. He bir de sayısız balık 🐠 😅 bir tek köpeğim yoktu o da babam köpekten korktuğu için. Şimdi kızım biraz büyüsün yine bir can sahiplenmeyi düşünüyorum. Şimdi daha aklı ermez zarar verir diye korkuyorum.
Bizimde 1 kedimiz sayısız baligimiz 2 kusumuz 2 tavsanimiz oldu...kedi 🌸💕 ve baliklarimiz duruyor baliklari degil de kediye bayiliyorum😍💗

Ay ben bugun kahvaltida odulumu yaptim 😀
Ama ustune tum odalarin birbiri ile degistirdik, cocuklarin odasi cok sicak oluyor uyuyamıyorlar diye. 3 odayi birbiri ile takas ettik, yoruldum cok, gene bir odulu hakettim 😂

Bence evisinede xpuan yapmaliyiz banyo ,tuvalet yikadim evi supurdum yoruldum 😅🙈 burdan tum kaptanlarimoza seslenelim🤣🤣

Zaten genelde sekersiz besleniyorum, ama karbonhidrati çok kesmeden devam ettim hep. Simdi biraz daha keseceğim, belki yağ oranım da düşer.

Ben bugün ankaradan İstanbula gidiyorum. Su an yoldayım, varınca muhakkak jj yapacağım, yolculukta da sadece muz ve kayısı yedim, sabah güzel bir kahvaltı yaptım.

Skersizde meyve sekerinide sinirlayarak günlük ihtiyacini alıyorsun patates ve pilav yok .Bulgur ,ekmek ve makarnayi (tahilli) degisterebiliyorsun ilk basta cok zorlayiciolsada insan alışınca ne kadr tatli yedigini farkediyor .
Afiyey olsun😊

Len siz haftalardir bana only memeli mi diyodunuz simdi🤣🤣

O yeaahhh😍

Sadece dirdir yok zayiflayarak dirdir ediyoz bebem😍😂

Kilo almak isteyeni benim eve yollayin. 1 ayda 15 kilo garanti😂

Enistem hakli. O nasil tatil laaa😂 ye ic yat sic. Budur tatil😍😍

Muhahahaha😂

Bende bu cevabi verirdim len veliaht😂😂

2 deli bi sehre fazla olmazmi😬

Benide sevin🥺
Çaktırma seni daha çok seviyorum kuşum 😘😘

Ayy hashasi nasil unutmusum ordan kalan alışkanlık ben de de artık hep haşhaşlı bükme olur :KK70: bağımlılık yapıyor..harika bir sey o ya:KK45: aynen ben de oraya 65 kilo ile gidip 69 ile döndüm :KK45: Ya şehir olarak pek bir şeyi yoktu ozamanlar simdi guzeldir tabi merkezi..Qma caya yillar sonra gene gittim bıraktığım gibiydi:KK45: Arkadasliklari harika ama o yuzden unutamıyorum orayı hala da görüşüyorum :KK74:
Ben çay a hiç gitmedim tabi afyonun bir sürü ilçesi var çok da gezecek yeri yok termali güzel birde frig vadisi oraya bayıldım Afyon merkez güzel kahvaltı yerleri bol kalorili 😄 bal kaymak sucuk of off kaciyim ben burdan şimdi linç edecek herkes beni Zayıflama grubunda yaptığım muhabbete bak :KK70:

X