Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aminnnnnnnnn

gel gel,
benim de son 2.9 kilom,
gidim gidim da olsa verecegiz
Gıdım gıdım olumca yarışa giremiyorum haftada 2 kg verenler var oh oh ama benim yoplam kg zaten 3
Esmerim seni gördüğüme de çok sevindim baya güzel kilo vermişsin tebrikler canım
bnnu esmeriiim @klbk33 dün yediklerinizin menüsünü göremedim ben. klanlarda yoksunuz diye takip etmeyeceğimizi mi sandınız yoksa?
Ahahah ceydoş süpersin, sabah uyanır uyanmaz hemen yazdım

Evet bende var Koşu bandı ama süs olarak yada çamaşır asma niyetine

Evet biraz protein tuketsem iyi olacak nedense pek et yiyemiyorum şu günler tiksindim akşam mesela yiyince sabaha kadar midem agriyo yemeyince de halsizlik oluyor en iyisi eti yemeklere karıştırıp yemek

Yarın bildiririm ben de, geçen ayın ölçüleri de var 1 cm incelmişimdir belki

Göğüs 95
Bel77
Göbek 93
Kalça basen 104
Bacak 65
Kol 32

Evet biraz protein tuketsem iyi olacak nedense pek et yiyemiyorum şu günler tiksindim akşam mesela yiyince sabaha kadar midem agriyo yemeyince de halsizlik oluyor en iyisi eti yemeklere karıştırıp yemek

Sabah 2-3 yumurta ile veya 3 4 yk kurubaklagil ile de proteini tamamlayabilirsin.

Baklagilli piyaz yap mesela yumurta yemedigin gunler.

Et sevmiyorsan zorlama kendini illa et diyerek.

Günaydın kaptanım bende eliptik var yürüyüşü dışarıda yapıyorum
Hatta erkenden kalktım 1 saat yürüdüm geldim

Günaydın kaptan maximum hareketi günü diyorum ben ona bu hafta daha çok yapıcam inşallah

Hıc korkma. 2.yı düşündüğünde tekrar ulaş bana ben sana anlatacam
bnnu esmeriiim @klbk33 dün yediklerinizin menüsünü göremedim ben. klanlarda yoksunuz diye takip etmeyeceğimizi mi sandınız yoksa?
Yok ceydoşum sanarmıyım. Çeneye daldık gece ondan
Esmerim seni gördüğüme de çok sevindim baya güzel kilo vermişsin tebrikler canım
Bnnnu bnde senı gördüğüme sevındım. Sende artısız donus yapmıssın ne guzel. Zaten cok guzel kılo verıyordun her hafta. Aylardr burdayım malum anca buraya kadar verebıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…