Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ödülü görünce gözümden kalp çıktı

Sabah 1 pizza
Oglen 1 pizza
Aksam 1 pizza
Su 1/2 bardak
@neutral

Hayalimdeki menü

Sabah 2 kasarli 2 kraker
10.00: corba
12.30 1 dilim karpuz kk beyaz peynir
Aksam 1 dilim karpuz kk beyaz peynir
Su 1,5 litre
Spor
5223 adim 156 puan
A Arrietty_

Karpuz nasıl etkiliyor seni?
Artı gelmediğine göre iyi herhalde..

Ben de birşey var sandım
İyi menün düşünme hiç, yarın daha güzel menü çıkarırsın sen eminim

Ona da devam evetkarabiberini artırırım iyice

Ben de yapayım yarın, dukan içeceği de düşünüyorum, maydanoz kürü de var, ben kesin zehirlenirim
Şimdiye kadar hep keyfime göre yaptım ne yaptıysam, şimdi elimden gelenin fazlasını yapmam gerek, ay sonunda 65 görmek istiyorum ucundan da olsa.. Nasıl devam etsem bilemedim.. Vaktim olmadı bugün düşünemedim

Canim vucudu şaşırtmak icin once detox yap bana gore kizlar gülüyor ama bence çok etkilii sonrasında guzel kilo vermek için protein+sebze ile git.. Bende en etkili yöntem bu oldu..denemekte fayda var..

Gerçekten mi? Bana ameliyat kolaymış gibi geliyor nedense, sağlık açısından değil tabi de doğum korkutucu geliyor hep o yüzden.. Ben daha dişlerimle uğraşıyorum, 7 ay diş ağrısı çektiğimden onların işi bitmeden çocuk asla diyorum.. 2 ay sonra oğlumun 2 yaşı olucak ben düşünene, hamile kalana kadar 3 seneyi deviririm herhalde

Canim vucudu şaşırtmak icin once detox yap bana gore kizlar gülüyor ama bence çok etkilii sonrasında guzel kilo vermek için protein+sebze ile git.. Bende en etkili yöntem bu oldu..denemekte fayda var..

Haklısın..
Bana öneri lazım, anlamadığm konular, guya diyet yapıyorum hiçbirşey bildiğim yok iyi mi
Et ürünü dışında protein olarak ne önerirsin?

Ben de gidip uyuyayım..
Eşim önümde kanepede oturduğu gibi uyuyor, nasıl uyuyorsa onu gördükce de benim uykum geliyor..
Yarın çok işim var ya, erken kalkacağım, temizlik, çamaşır falan, akşam da çaya misafirim var..

İyi geceler, Allah rahatlık versin canlar

Haklısın..
Bana öneri lazım, anlamadığm konular, guya diyet yapıyorum hiçbirşey bildiğim yok iyi mi
Et ürünü dışında protein olarak ne önerirsin?
Yumurta.yogurt.peynir.ton balığı.cig badem.tavuk. +sebze yemekleri...birnsure boyle beslenecegim

Yumurta.yogurt.peynir.ton balığı.cig badem.tavuk. +sebze yemekleri...birnsure boyle beslenecegim

Çok sağol canım
Yatağa gidip döndüm ya, karar vermeden uyku tutmaz ki beni
Omad yapmaya karar verdim, protein ağırlıklı beslenirim diye düşünüyorum ama ekmeksiz zor gibi, zaten yeni yeni toparlanıyorum, aniden fazla yüklenmeyeyim..

Mesela o da bana zor geliyor hergun yapamam persembe günleri yapiyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…