Bugun biraz kacirdim arkadas geldi derken ödülü gecti cokk..farkındayım ama telafi edeceğim mutlaka..10 binde kalmıştım yedim diye 20 bin yaptim
Kahvaltı
2 yumurta
1 dl ekmek
Domates salatalık
Peynir
Oglen
1 simit
5 6 zeytin
Ara
1 avuc kiraz
3 4 kayisi
Aksam
3-4 Sogan dolması arkadas getirmiş ne ara yedim ben de anlamadımtelafi edicem söz.. A Arrietty_
Eki Görüntüle 2864582
21.100 adim 633 puan
100 dk tempolu yürüyüş 250
Toplam 883 puan
2.5 lt su.
3 4 bardak çay.
Ona da devam evetkarabiberini artırırım iyice
Hangi detoks kuzuAhaha bu detoksu benim yapmisligim cok, inanmazsiniz ertesi gune eksi garanti.
BDV de dert dinleyerek uyucam 54 bildirim olmus. Fazla olmasin. Ustunuze otururum ha
Canim vucudu şaşırtmak icin once detox yap bana gore kizlar gülüyor ama bence çok etkiliiBen de yapayım yarın, dukan içeceği de düşünüyorum, maydanoz kürü de var, ben kesin zehirlenirim
Şimdiye kadar hep keyfime göre yaptım ne yaptıysam, şimdi elimden gelenin fazlasını yapmam gerek, ay sonunda 65 görmek istiyorum ucundan da olsa.. Nasıl devam etsem bilemedim.. Vaktim olmadı bugün düşünemedim
Evet tabıkı mumkun. Hem daha saglıklı 2 sezeryan olmandan. 2 sene dolunca yapabılırsın. 14 ay arayla yapan tanıdıgımda var ama doktorlar genelde 2 sene zorunluljk tutuyor
Oyy şimdi olsa gene normali dener ve yapmak ısterdım.
Canim vucudu şaşırtmak icin once detox yap bana gore kizlar gülüyor ama bence çok etkiliisonrasında guzel kilo vermek için protein+sebze ile git.. Bende en etkili yöntem bu oldu..denemekte fayda var..
Yumurta.yogurt.peynir.ton balığı.cig badem.tavuk. +sebze yemekleri...birnsure boyle beslenecegimHaklısın..
Bana öneri lazım, anlamadığm konular, guya diyet yapıyorum hiçbirşey bildiğim yok iyi mi
Et ürünü dışında protein olarak ne önerirsin?
Canım evet dedim hatta senin yaptığın tablolar çok oluyor deyince ben sana tekde yaparım dedinsavaşlara okey demiş miydin kuzum sen ben kaçırdım mı?
Bu ben de görünmüyor.. mobilden giriyorum ondan mi kiBöyle konu altında gözüküyor kimler okuyor diye
Eki Görüntüle 2864461
Bu ben de görünmüyor.. mobilden giriyorum ondan mi ki
ama ile devam eden bir cümle olduğu için dahil etmedim kuzum. bu haftalık bir klana dahil ediyorum. bir sonrakilerde kesinlik belirten onaylar olursa daha güzel olur.
Yumurta.yogurt.peynir.ton balığı.cig badem.tavuk. +sebze yemekleri...birnsure boyle beslenecegim
Mesela o da bana zor geliyor hergun yapamam persembe günleri yapiyorum sadeceÇok sağol canım
Yatağa gidip döndüm ya, karar vermeden uyku tutmaz ki beni
Omad yapmaya karar verdim, protein ağırlıklı beslenirim diye düşünüyorum ama ekmeksiz zor gibi, zaten yeni yeni toparlanıyorum, aniden fazla yüklenmeyeyim..