Ne kadarliklardi?
Benimkileri ellerinde olsa daha icerde tutacaklardi
42+5 dim . Acil sezeryan oldu ikiside
Oglumun kalp atisi cok yukselmisti . Cok kotu bir dogum anisi o. Cikinca mosmordu,kafasi yimirta gibi. E kuzum zaten 4,5 kgdu.
Hemen gosterip ardindan 3 saat sonra kucagima alabilmistim
kizida suyu bitmis. Ultrason oncesi doktor diyorki bana,keyfi yerindeyse bekleriz. 1gun once ebe kontrol etmisti,eski usul .Suyu yeterli vs diye.
Neyse suni sanci fln derken acilma 3cm oldu anca 14 saatde.Sonra mecbur sezeryan
Durun hele havvanın yapraklardan da getireyimKlanimiz icin gerekirse kase yapistirip gezeriz, seksi pozumuz var mi var, ortamlarda sanimiz yürüsün
Kat izi bıle yok maşallahiyisi diye çok pere verdim çok hiç sorma tam soygun yani
kesinlikle anlarsın sanırım bende anlarım gergin duruyor
Harikasın şekerim emeğine sağlıkKızlar menülerinizi erken paylaştığınız için teşekkür ederim.
matilda hem sabah hemde öğlen menünde karbonhidrat fazla olmuş. sabahları simit yerine 1 dilim tam buğday ekmek yersen daha güzel olacak. sebze peynir onları arttırabilirsin yine kahvaltıda. yürüyüş iyi olmuştur senin için ama çok zorlamadan yapmalısın. bekle sırtın iyice düzelsin sonra geç spora. bu dönemde de beslenmen az olsun hareketin az çünkü.
yzgt ödülünü yaptın bitti. poğaçasız menüler bekliyorum. spora devam
aysecik ve aedenli menüleriniz çok güzel tebrik ederim.
Oy nasil guzel tontikdiAyyy gecmis gitmis olsun.
Benimkiler planlı sezeryan ya, malum benim totis kiymetli
4.5 kg mi,
Ben benimkilere buyuk diyorum, seninki daha maasallah imis.
Benimkiler de 4 ustuler.
Yaa benimde aynı olmuştu bide mokanyumu içerde yaptı 10 gün yoğun bakımda yattı hem sancı hem sezeryan acısı cektimNe kadarliklardi?
Benimkileri ellerinde olsa daha icerde tutacaklardi
42+5 dim . Acil sezeryan oldu ikiside
Oglumun kalp atisi cok yukselmisti . Cok kotu bir dogum anisi o. Cikinca mosmordu,kafasi yimirta gibi. E kuzum zaten 4,5 kgdu.
Hemen gosterip ardindan 3 saat sonra kucagima alabilmistim
kizida suyu bitmis. Ultrason oncesi doktor diyorki bana,keyfi yerindeyse bekleriz. 1gun once ebe kontrol etmisti,eski usul .Suyu yeterli vs diye.
Neyse suni sanci fln derken acilma 3cm oldu anca 14 saatde.Sonra mecbur sezeryan
Durun hele havvanın yapraklardan da getireyim
Dut yaprağıS beden olsun pliiis
Dut yaprağı
Palmiye isteyen varsa beri gelsin
aynen aynen nasıl işse kilo alınca göbekten alamadı vücut yanlarım çıktı valla değişik Allah affetsinKat izi bıle yok maşallah
Arkadas baska arkadaşa gitti bebelerin hepsi bende 3 çocuklu oldum birden...yataklarını yaptim ellerine kitap verdim şimdi
Daha karpuz kesecedik
Ben kaliyorum karpuza
Ben konustum yani onemsiz
Nereseyse 1. Oluyorduk ama 2. Olduk.
Takimin yarisi dukan yapmaya karar verdi.
Ben herkese sebze yiyin salata yiyin demeye devam ediyorum.
Bir de zombiler en seksi takimmis, oyle diyorlar ortamlarda
Benım 1.ci seseryan oldu ama 2.normal ona ragmen bu gobek nedır ya
Arkadas baska arkadaşa gitti bebelerin hepsi bende 3 çocuklu oldum birden...yataklarını yaptim ellerine kitap verdim şimdigecmis yapsam çıkabilir miyim ki sabaha
Hoşgeldin canımMerhaba ben yeni geldim
Chole yapıyorum başgan gaza geldim sonra yazacağum tutmayın ülen küçük enişteyicaroline84 canim,seni benim klana aldim
Vampirlere hosgeldin :)
Sabah sizin tabloyuu paylasirim
23.35 e kdr yemek yiyorlar herhal bu vampirler
HoşbuldukHoşgeldin canım