Sizin fanteziler beni aştıMemelere de 1 cift kiraz
Tartıya yapmak istediğimÇözüm odaklı yaklaşmış bayaa
6 yıl arayla oldu doğumlar canımKaç yıl arayla oldular?
Ayy cok yavas bu vampirler
Yarin yaparim tablo
Camasir asayim sonrra yatayim
Iyi geceler guzellikler
6 yıl arayla oldu doğumlar canım
Klan kardeşlerim bugün cok karisik bir günüm oldu..Arkadas cocuklar derken karistimmenum de berbat bana göre...yarindan itibaren sıkı diyete devam söz..
A Arrietty_
@Onlymemeself
Dahlia_
KumraL_KrakeR
Lusi
Klan kardeşlerim bugün cok karisik bir günüm oldu..Arkadas cocuklar derken karistimmenum de berbat bana göre...yarindan itibaren sıkı diyete devam söz..
A Arrietty_
@Onlymemeself
Dahlia_
KumraL_KrakeR
Lusi
tabi canim..yarin 0 karbonla toparlarız mutlakaSeninkine bakmadım ama benimki daha berbat bence, yarın mutlaka toparlayalım..
Sabah tarçınlı kahve ve bol suYarın ne yapacaksın??
Cayır cayır çaya devam mı?
Aslan burcuyum canım dahada dedigimi kabul etmezlerse işimi Allah'a havale ederim. Eve gelince bide eşime, babama, anneme anlatırım sinirden.Sen de koçsun dimii
Evet tabıkı mumkun. Hem daha saglıklı 2 sezeryan olmandan. 2 sene dolunca yapabılırsın. 14 ay arayla yapan tanıdıgımda var ama doktorlar genelde 2 sene zorunluljk tutuyorBen normal doğum istedim ama mecbur 40+5 te sezeryan oldum.. Merak ettiğim birşey sezeryan sonrası normal doğum mümkün mü diye ama 6 yıl beklemem sanırım ben
Ceydoşum ben klan savaşlarına katılıcam geç kalmadıysamKlan Yarışları için son çağrı katılmak için ceydoş evet demeniz yeterli.
aedenli @magickk @ozrengin @AppLesma @noram Asi Matmazel @bnnu @Karpuzuncekirdegi caroline84 matilda34 @Nalyeccc
Ona da devam evetYarın ne yapacaksın??
Cayır cayır çaya devam mı?