- 6 Eylül 2008
- 7.121
- 29.721
daha önce beni her türlü yarışa dahil et dediğin için seni aldım listeye sen cevap yazamasanda. zombi klanının üyelerindensin. klan liderin seduluCeydoşum ben klan savaşlarına katılıcam geç kalmadıysam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
daha önce beni her türlü yarışa dahil et dediğin için seni aldım listeye sen cevap yazamasanda. zombi klanının üyelerindensin. klan liderin seduluCeydoşum ben klan savaşlarına katılıcam geç kalmadıysam
ay biliyorum onu bana kahve fincanı kapattılar o yüzden cücük gibi oldularErgenken bize bardak kapattırırlardı
Peri Klanı | Menü | Spor Puanı |
Ozzybal | ÖDÜL | 345 |
Mahi57 | Karbonhidrat | X |
magickk | 180 | |
tavsannesi | 598 |
Suyun cok az gonyaliiim
Seninde suyun cok az canim
Okadarda kotu degilBugun biraz kacirdim arkadas geldi derken ödülü gecti cokk..farkındayım ama telafi edeceğim mutlaka..10 binde kalmıştım yedim diye 20 bin yaptim
Kahvaltı
2 yumurta
1 dl ekmek
Domates salatalık
Peynir
Oglen
1 simit
5 6 zeytin
Ara
1 avuc kiraz
3 4 kayisi
Aksam
3-4 Sogan dolması arkadas getirmiş ne ara yedim ben de anlamadım telafi edicem söz.. A Arrietty_
Eki Görüntüle 2864582
21.100 adim 633 puan
100 dk tempolu yürüyüş 250
Toplam 883 puan
2.5 lt su.
3 4 bardak çay.
Kuru fasulyeyi es gceydin kuzum :))Şekersiz 21 gün 4. Günü
Tüm gün yeşil Çaylı detoks suyu içtim.
Saat 10.3
2 yumurtadan omlet (2 dilim kasap sucuk katkısız)
4-5 yeşil tuzsuz zeytin
1 kaşık labne
2 dilim çavdar ekmeği
Saat 16
Filtre kahve
Yarım havuç
Saat 18
3 kaşık taze fasülye
5 kaşık kuru fasülye
1 kaşık labne peynir
4 tuzsuz yeşil zeytin
2 kaşık yoğurt + 1 salatalık tan cacık
3 wasa
2 lt su
10 dk chole ==> 100 puan
10 dk fast burn leslie ==> 30 puan
30 dk yürüyüş ==> 30 puan
6 bin adım ==>150 puan
310 puan
A Arrietty_
Afiyet olsunCuma kahvaltı lor peynirli yumurta 2.yk kıyma, 4 zeytin, domates,
Ara 1 y. K dondurma, 10 çig fındık
Akşam 5 y. K yeşil fasulye, salata, 3 çatal karpuz
2.5 litre su
180 tane merdiven 54puan
25 dk tempolu yürüyüş 62.5
4500 adım 135
Toplam 250 puan Eki Görüntüle 2864627
Günaydın herkese...
Aralıklı otuç yaptığım için sabah kahvaltı yapmıyorum iki öğen beslrniyorum o yüzden sabah menü yazamıyorum. Ama kalkar kalkmaz 1 kupa limonlu su,bir kupada sade su içtim. Öğlene kadar 1 litre su içiyorum 1 kupa yeşil çay ve sade kahve. saat 12:00 a kadar sıvı beslrniyorum. İlk öğünüm 13:00 da
Mesela o da bana zor geliyor hergun yapamam persembe günleri yapiyorum sadece
HoşbuldukGünaydın, hoşgeldin aramıza
Aralıklı oruç harika birşey, akşam kaçta bitiriyorsun peki yeme işini?
Geç başlıyorsun da o yemeye o yüzden merak ettim..
günaydın sabah menüsü yazma zaten akşam yeme işini kapattığında 4. Takim Menü ve Spor listeleri buraya tüm gün neler yediğini içtiğin suyu ve yaptığın sporları yazmalısın.Günaydın herkese...
Aralıklı otuç yaptığım için sabah kahvaltı yapmıyorum iki öğen beslrniyorum o yüzden sabah menü yazamıyorum. Ama kalkar kalkmaz 1 kupa limonlu su,bir kupada sade su içtim. Öğlene kadar 1 litre su içiyorum 1 kupa yeşil çay ve sade kahve. saat 12:00 a kadar sıvı beslrniyorum. İlk öğünüm 13:00 da
günaydın sabah menüsü yazma zaten akşam yeme işini kapattığında 4. Takim Menü ve Spor listeleri buraya tüm gün neler yediğini içtiğin suyu ve yaptığın sporları yazmalısın.
Hoşbulduk
18:00 bitiriyorum yemeğimi
Vampirellalar | Cuma Menü | Spor Puanlari |
@Onlymemeself | / Su ⚠ | 156 |
KumraL_KrakeR | Ödül / / | |
caroline84 | Ödül / / | 250 |
Lusi | / Su ⚠ | 310 |
aysunayy | Ödül / / Su | 883 |
Dahlia_ | / Su ⚠ | 171 |
Teşekkür ederim bende size başarılar dilerimİyiymiş, başarılar dilerim
GünaydinGünaydın herkese...
Kolay gelsin kuzumBen kaçıyorum, işler beni bekler..
Vampirlerim, akşam güzel menü ve sporla gelelim olur mu?
@Onlymemeself caroline84 Lusi KumraL_KrakeR aysunayy
Bir de bugün challange günü değil mi? Uykum açılmadı daha yanlış hatırlıyor da ola bilirim Öyleyse bol bol zıplıyoruz :)
Vampirler Klani Takip Listesi
Vampirellalar Cuma Menü Spor Puanlari @Onlymemeself / Su ⚠ 156 KumraL_KrakeR Ödül / / caroline84 Ödül / / 250 Lusi / Su ⚠ 310 aysunayy Ödül / / Su 883 Dahlia_ / Su ⚠ 171
: Dengeli menü
: Fazla karbonhidratli menü :)))
Lütfen su miktarina daha fazla önem gösterelim
Günlük 10.bin adim hedefleyin kendinize