Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günün menüsü geldiii 🧛‍♀️
Sabah:
1 dilim peynirli börek(ödül)
2 parça patetesli börek
Peynir
Çay
Ara:5 adet erik
4 kaju
Öğle:2yk yulaf
Keten tohumu
Süt
Akşam:
Bolca semizotu salatası

Su:3litre 🩸
Spor henüz başlamadım
A Arrietty_

Ödülü görünce gözümden kalp çıktı😍😍😄

Sabah 1 pizza
Oglen 1 pizza
Aksam 1 pizza
Su 1/2 bardak
@neutral

Hayalimdeki menü 😂😂😂😂

Sabah 2 kasarli 2 kraker
10.00: corba
12.30 1 dilim karpuz kk beyaz peynir
Aksam 1 dilim karpuz kk beyaz peynir
Su 1,5 litre
Spor
5223 adim 156 puan
A Arrietty_

Karpuz nasıl etkiliyor seni?
Artı gelmediğine göre iyi herhalde..

Bugun biraz kacirdim arkadas geldi derken ödülü gecti cokk..farkındayım ama telafi edeceğim mutlaka..10 binde kalmıştım yedim diye 20 bin yaptim :KK45:

Kahvaltı
2 yumurta
1 dl ekmek
Domates salatalık
Peynir

Oglen
1 simit
5 6 zeytin

Ara
1 avuc kiraz
3 4 kayisi

Aksam
3-4 Sogan dolması arkadas getirmiş ne ara yedim ben de anlamadım :KK67:telafi edicem söz.. A Arrietty_

Eki Görüntüle 2864582

21.100 adim 633 puan
100 dk tempolu yürüyüş 250
Toplam 883 puan

2.5 lt su.
3 4 bardak çay.

Ben de birşey var sandım 🤦‍♀️
İyi menün düşünme hiç, yarın daha güzel menü çıkarırsın sen eminim 😉

Ona da devam evet:KK45:karabiberini artırırım iyice:KK70:

Ben de yapayım yarın, dukan içeceği de düşünüyorum, maydanoz kürü de var, ben kesin zehirlenirim :KK70:
Şimdiye kadar hep keyfime göre yaptım ne yaptıysam, şimdi elimden gelenin fazlasını yapmam gerek, ay sonunda 65 görmek istiyorum ucundan da olsa.. Nasıl devam etsem bilemedim.. Vaktim olmadı bugün düşünemedim :KK51:

Ben de yapayım yarın, dukan içeceği de düşünüyorum, maydanoz kürü de var, ben kesin zehirlenirim :KK70:
Şimdiye kadar hep keyfime göre yaptım ne yaptıysam, şimdi elimden gelenin fazlasını yapmam gerek, ay sonunda 65 görmek istiyorum ucundan da olsa.. Nasıl devam etsem bilemedim.. Vaktim olmadı bugün düşünemedim :KK51:
Canim vucudu şaşırtmak icin once detox yap bana gore kizlar gülüyor ama bence çok etkilii :KK45: sonrasında guzel kilo vermek için protein+sebze ile git.. Bende en etkili yöntem bu oldu..denemekte fayda var..

Evet tabıkı mumkun. Hem daha saglıklı 2 sezeryan olmandan. 2 sene dolunca yapabılırsın. 14 ay arayla yapan tanıdıgımda var ama doktorlar genelde 2 sene zorunluljk tutuyor
Oyy şimdi olsa gene normali dener ve yapmak ısterdım.😍

Gerçekten mi? Bana ameliyat kolaymış gibi geliyor nedense, sağlık açısından değil tabi de doğum korkutucu geliyor hep o yüzden.. Ben daha dişlerimle uğraşıyorum, 7 ay diş ağrısı çektiğimden onların işi bitmeden çocuk asla diyorum.. 2 ay sonra oğlumun 2 yaşı olucak ben düşünene, hamile kalana kadar 3 seneyi deviririm herhalde 😄

Canim vucudu şaşırtmak icin once detox yap bana gore kizlar gülüyor ama bence çok etkilii :KK45: sonrasında guzel kilo vermek için protein+sebze ile git.. Bende en etkili yöntem bu oldu..denemekte fayda var..

Haklısın..
Bana öneri lazım, anlamadığm konular, guya diyet yapıyorum hiçbirşey bildiğim yok iyi mi 🤦‍♀️
Et ürünü dışında protein olarak ne önerirsin?

Ben de gidip uyuyayım..
Eşim önümde kanepede oturduğu gibi uyuyor, nasıl uyuyorsa 🤦‍♀️ onu gördükce de benim uykum geliyor..
Yarın çok işim var ya, erken kalkacağım, temizlik, çamaşır falan, akşam da çaya misafirim var..

İyi geceler, Allah rahatlık versin canlar ❤️❤️

Haklısın..
Bana öneri lazım, anlamadığm konular, guya diyet yapıyorum hiçbirşey bildiğim yok iyi mi 🤦‍♀️
Et ürünü dışında protein olarak ne önerirsin?
Yumurta.yogurt.peynir.ton balığı.cig badem.tavuk. +sebze yemekleri...birnsure boyle beslenecegim

Yumurta.yogurt.peynir.ton balığı.cig badem.tavuk. +sebze yemekleri...birnsure boyle beslenecegim

Çok sağol canım 😘
Yatağa gidip döndüm ya, karar vermeden uyku tutmaz ki beni 😂
Omad yapmaya karar verdim, protein ağırlıklı beslenirim diye düşünüyorum ama ekmeksiz zor gibi, zaten yeni yeni toparlanıyorum, aniden fazla yüklenmeyeyim..

Çok sağol canım 😘
Yatağa gidip döndüm ya, karar vermeden uyku tutmaz ki beni 😂
Omad yapmaya karar verdim, protein ağırlıklı beslenirim diye düşünüyorum ama ekmeksiz zor gibi, zaten yeni yeni toparlanıyorum, aniden fazla yüklenmeyeyim..
Mesela o da bana zor geliyor hergun yapamam persembe günleri yapiyorum sadece🤭

Screenshot_20210605-005634_Chrome.jpg

:KK70: :KK70::KK70:

X