Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden öyle dediniz?@Aytac Ugur cok sanslisin ha
Karın için Liposakşın germe vs ameliyatları da gördün müBi sure Plastik cerrahi de çalıştım her gün en az üç tane meme küçültme gördüm çok ağrılı ve izi kalan bir operasyon ya emin misin
amaniin ozaman sarkik meme ile yasarim daha iyiBi sure Plastik cerrahi de çalıştım her gün en az üç tane meme küçültme gördüm çok ağrılı ve izi kalan bir operasyon ya emin misin
HoşgeldinKullanıcı adım Aytac Uğur
İsmim Aytac
Bilgisayar mühendisiyim (ama çalışmıyorum)
23 yaşındayım
Evliyim
Bir oğlum var 15 aylık
Azerbaycan Bakü'de yaşıyorum
Boyum 158
Kilom 69
Hedef kilom 55-54
Aşırı derece stressden kendimi tatlıya verdim ve sonuç olarak kilo aldım.
Kilo vermeyi neden istiyorum Çünkü olduğum kiloda kendimi mutlu hiss etmiyorum aynaya bakmak dahi istemiyorum hiç güzel olmadığımı düşünüyorum.
Daha önce hiç bir zayıflama grubunda olmadım.
yok o sana özelH3RA_ kaptanim. Senin onerdigin pizza detoksuna 4 kisi buldum onu yapicazz
İnşallahhoşgeldin takımımıza canım tüm fazlalıklarımızı beraberce verelim inşallah.
3 litreyi aşkın ben su içmeden yaşayamam hiç merak etmeyin su yazdığım yere etiket yapmışım da silinmişÖdülün geç bir saat değil güzel. Adımların cidden dusuk ve su miktarın ne kadar ?
Eee kk nin en guzel takimina geldinNeden öyle dediniz?
Neyı yazmıyorum kız. Tıbbi sekreterım ben bıcol bolumde çalışmışlıgım mevcutMeme buyutme peki???
Kiz ne yazmiyorsun onceden
HoşbuldukHoşgeldin
güzelmişEee kk nin en guzel takimina geldin
Olmazzzz takimizz beraber yapcazyok o sana özel
o dört kişiye dokunurmuş yasakmış
Seni var ya öpppeceğimSus kiz. 5 postmu? Ben en az 20 postla aedenli le ugrasiyorum
Kız ne yapacak büyütüp sen yere de yakınsın şimdi yer çekimi mağduru olma para veripMeme buyutme peki???
Kiz ne yazmiyorsun onceden
Bende yaptırcam kaptanım kiloları vereyim Dr u bile buldum arkadaşım yaptırdı bı sıkıntı olmadı Dr da önemli bence bu isteamaniin ozaman sarkik meme ile yasarim daha iyi
Benim yara izlerim cok yavas iyilesiyor
Yani dusun 6sene oldu sezeryan olali
Hala tam iyilesmedi
Deri rengide cok kotu
Doktor estetik cerrahiye yönlendirmisti. Istersen duzenlerim dedi. Ama yine ayni olabilir dedi. Ki kesin dogru. Derim cok yavas iyilesiyor
selamlar,
kahvaltı öncesi 1 taze kayısı
sabah => 2 hş yumurta + çeri domates 5 tane + maydonoz+roka+ 4 zeytin + peynir
ara => sade türk kahvesi + sade maden suyu + 10 çiğ badem
akşam 16:00 => ödül 1 por. Döner 6-7 parmak patates kızartması + yarım lavaş
@sedulu
bugün yürüyüşe çıkamadım ama yarın telafi edicem 2 kez çıkıcam ilki 6 da
eliptik 20d 100p
Adım 1.000 30p
total 130
Eki Görüntüle 2864550
ÖpSeni var ya öpppeceğim