Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar menülerinizi erken paylaştığınız için teşekkür ederim.

matilda hem sabah hemde öğlen menünde karbonhidrat fazla olmuş. sabahları simit yerine 1 dilim tam buğday ekmek yersen daha güzel olacak. sebze peynir onları arttırabilirsin yine kahvaltıda. yürüyüş iyi olmuştur senin için ama çok zorlamadan yapmalısın. bekle sırtın iyice düzelsin sonra geç spora. bu dönemde de beslenmen az olsun hareketin az çünkü.
yzgt ödülünü yaptın bitti. poğaçasız menüler bekliyorum. spora devam
aysecik ve aedenli menüleriniz çok güzel tebrik ederim.

Kurt Kadın Klanı
Cum Menü
Cum Spor
* *
540
* *
307
* *
ödül + karbo *
Ödül
470
Kopya cekeceeem ben senden

benim kizlar paylasin hadiiii

@Onlymemeself Lusi Lusi aysunayy aysunayy Dahlia_ Dahlia_

Kızlar menülerinizi erken paylaştığınız için teşekkür ederim.

matilda hem sabah hemde öğlen menünde karbonhidrat fazla olmuş. sabahları simit yerine 1 dilim tam buğday ekmek yersen daha güzel olacak. sebze peynir onları arttırabilirsin yine kahvaltıda. yürüyüş iyi olmuştur senin için ama çok zorlamadan yapmalısın. bekle sırtın iyice düzelsin sonra geç spora. bu dönemde de beslenmen az olsun hareketin az çünkü.
yzgt ödülünü yaptın bitti. poğaçasız menüler bekliyorum. spora devam
aysecik ve aedenli menüleriniz çok güzel tebrik ederim.

Kurt Kadın Klanı
Cum Menü
Cum Spor
* *
540
* *
307
* *
ödül + karbo *
Ödül
470
Sağol kaptanım dikkat ederim💐

Bi sure Plastik cerrahi de çalıştım her gün en az üç tane meme küçültme gördüm çok ağrılı ve izi kalan bir operasyon ya emin misin

amaniin ozaman sarkik meme ile yasarim daha iyi
Benim yara izlerim cok yavas iyilesiyor
Yani dusun 6sene oldu sezeryan olali
Hala tam iyilesmedi
Deri rengide cok kotu
Doktor estetik cerrahiye yönlendirmisti. Istersen duzenlerim dedi. Ama yine ayni olabilir dedi. Ki kesin dogru. Derim cok yavas iyilesiyor

Karın germeyı bende ıstıyordum takiii gerdırenlerın dıkıslerını alırken yardım edene kadar. Sezeryandan daha buyuk kesıyolar. Tabı bıkını ıcınde kalıyor ız ama gobek delıgının yerını falan kaydıryolar içim kaldrmadı benım

Bosver yaa. O memenın sıyah kısmını cıkarıyor gerıp fazla derıyı alıp tekrar yapıstırıyo doktor sıyah kısmın cevresı dıkıs izi kalıyor
Bosvwr koca meme daha guzel kocan şanslı 😂

ben yaptırmış ve yaraları çok pis ve geç iyileşen biri olarak karın germe olmayabilirmişim dedim çünkü izi gerçekten korkunç çaki gibi geliyorum bazen kendime
ama meme olayı çok başka migren ataklarım abartmıyorum 10 da 1 ine düştü ki hep hastanelik olurdum

şimdi sütyen bile kullanmıyorum tşörtle filan dışarı çıkmayacaksam :KK70: okadar büyük bir nimetmişki küçük memeli olmak

dünya kadar kilo aldım insanlar şaşırıyor hiç göstermiyosun diye boyum uzun ama küçülttürmeden önce zayıfladığımda bile iri duruyordum izleri de çok kolay sönüp belli olmuyor zaten altta kalıyor

ayyy ayy iyiki oldum vallahi :KK70:

Ayni ben,
Gizli seker olabilir bizde diye de tirsiyorum arada 🙄

Benim sipalarin arasi 3 yas, o 2. Hamileligimde neler cektim, 4. Aydan itibaren yurumekte zorlanmaya basladim, aciyordu dikis yerim 😢
Evet genelde diyabet hastalarinda olur bu durum
Benim baba tarafinda diyabetli cok
Babaannemde tip 1 vardi .Insulin kullanilan
Dedemde diabet en normal hali (yaslilik sekeri denilen) hap kullanilan
Babamda da yaslilik sekeri var, 2 amcamda da

Ben senede 1 kontrol ettiriyorum
Suan yok.Ama ilerde cikar diye tirsiyorum. Boyle tum hastaliklari ben alirim ailede. Astim,alerji bende.
Benim Agri olmadi ,hatta cabuk ayaklandim 2.sezeryan sonrasi. ama iste iyilesme sureci cok uzun. Solucan gibiydi o dikis yeri :KK43:
Daha yeni indi o hali.

ben yaptırmış ve yaraları çok pis ve geç iyileşen biri olarak karın germe olmayabilirmişim dedim çünkü izi gerçekten korkunç çaki gibi geliyorum bazen kendime
ama meme olayı çok başka migren ataklarım abartmıyorum 10 da 1 ine düştü ki hep hastanelik olurdum

şimdi sütyen bile kullanmıyorum tşörtle filan dışarı çıkmayacaksam :KK70: okadar büyük bir nimetmişki küçük memeli olmak

dünya kadar kilo aldım insanlar şaşırıyor hiç göstermiyosun diye boyum uzun ama küçülttürmeden önce zayıfladığımda bile iri duruyordum izleri de çok kolay sönüp belli olmuyor zaten altta kalıyor

ayyy ayy iyiki oldum vallahi :KK70:
Ayy demi o karın germedekı ızler🙄 meme ucundakı ızler gectımı pekı

X