- 22 Ekim 2020
- 7.680
- 25.160
Bize yakismazBiz de öyle yapak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bize yakismazBiz de öyle yapak
Yani kimseye yakışmaz kuzuBize yakismaz
İtiraz hakkımız yok mu acaba? Hayır ağlayacaklarsa oynamalayım!Son eklenen kişi esas listede değildi ve diyeti bırakıyorum artık diye yazmıştı listeye nasıl eklendi birden şaşırdım
Canlı yayin nerede canim.nerden bakiyorsunuzNeyse buradan yorum yapmıyım vardır kaptanın bi bilidiği
Gruplardan bakıyorum ne canlı yayını kız sen yemeğini yedin mi bakimCanlı yayin nerede canim.nerden bakiyorsunuz
Nasil guldum nasilCanlı yayin nerede canim.nerden bakiyorsunuz
Klan savaşı nedirKlan Savaşlarına katılmak istemiyor musunuz kızlar?
aedenli @AppLesma @Asi Matmazel @caroline84 @esmeriiim @klbk33 @Mahi57 @matilda34 @Nalyeccc @noram @ozrengin
@bnnu Karpuzuncekirdegi @Tavsannesi @magickk
Nasil guldum nasil
geçmiş yapmadığını bu mesajdan anlıyoruz. takım içerisinde gruplara ayrıldık canım gruplar arasında en fazla kiloyu kim verecek yarışı yapıyoruz.Klan savaşı nedir
Ya ablam bi dur zaten ortalık karışıkKlan savaşı nedir
Biz bosu bosunami gecmis yapiyoz kiz KarpuzuncekirdegiYa ablam bi dur zaten ortalık karışık
Klan savaşını sana şimdi nasıl anlatayım
Düzletme falan yazmadan ikinci kez paylaşım yapmışlar çünküZaten kaptanimiz sasirdim emojisini atmis o kizdigimiza
Kiz bi dur. Illaki bi aciklamasi vardir. Yoksa kim kabul eder. En basta kaptanimiz gerekeni yapar.Dediğiniz gibi bi durum varsa ben daha yarışmam, kendimizi parçalıyoruz burda, bugün benim yegenimin doğum günü.. kutlandık pastası harikaydı ve ben bir çatal bile yemedim, ödül yağabilecek olmama rağmen. Tamam bunları kendim için yapıyorum nihayetinde ama işin içinde dediğiniz gibi bi sahtekârlık evet tam olarak karşılıklı bu, varsa ben yarışmam. Şimdiden soğudum umarım bi açıklama yapılır!
Ben haksızlık karşısında sakin falan olamıyorum kimse kusura bakmasın Ceydosumdurun kızlar sakin. bu haftanın birincisi bizim takım zaten. + gelen sadece 1 kişi o da 200 gr cık. biz başımız yukarıda kasıla kasıla gezeriz. bu tarz şeylerle 1. lik alanların vicdanları rahat mı ona bakmak lazım.