Bulamadım yaaaamesajda düzeltme yaptım dönüp bakmalısın bence
Cok istiyeceksin net
Yine ayni grupta olmak isterim :) uğurlu gelir inşallah bana datüm klan 1. leri seçim hakkına sahip
1.olduk mu onu da mi kacirdim4. takım gerçekten şahanesiniz tüm takım olarak bu kadar eksi belki de kk tarihinde görülmemiştir. hepinizi kutluyorum. bu muhteşem hallerimizin bozulmadan devam etmesini diliyorum. Klan savaşları bahane verilen kilolar şahane canlarım benim hepinizle gurur duyuyorum.
vallahi uyuyan güzel. acık protein al beyin yanmış. klan liderleri kaptanlarımız.hani kıskanılan tablo artık her klan için yapılacak
vampir klanı : arriety
zombi klanı : sedulu İzinde
peri klanı : neutral
kurt kadın : ben
yukarıdaki mesaja yaptımBulamadım yaaaa
henüz açıklanmadı ama sonuç ne olursa olsun bu hafta kazanan takım 4. takım . bir takımda herkes mi kilo verir anacım bu nasıl muhteşem bişey biliyor musun.1.olduk mu onu da mi kacirdim
1. KLAN SAVAŞLARI DEĞERLENDİRME RAPORU
1 . KLAN
KLANLAR 1. si YARIŞMACI
Huhuki
KLAN İÇİ BİRİNCİLİKLER
PERİ KLANI 1.aedenli
VAMPİR KLANI 1. @Ayse_M
ZOMBİ KLANI 1. @asena87
KURT KADIN KLANI 1. @yzgt
KLAN İÇİ SONUNCULAR
PERİ KLANI SONUNCUSU : @sedulu
VAMPİR KLANI SONUNCUSU : @matilda34
ZOMBİ KLANI SONUNCUSU : @AppLesma
KURT KADIN KLANI SONUNCUSU : @Nalyeccc
KLAN SIRALAMASI
2. OLAN KLAN : VAMPİR KLANI
3. OLAN KLAN : PERİ KLANI
4. OLAN KLAN : ZOMBİ KLANI
1. OLAN ARKADAŞLARIMIZ 2. KLAN SAVAŞLARINA KATILIM KARARI ALDIYSANIZ ÇEKİLİŞLE BELİRLENECEK KLAN ÜYELİĞİNDEN MUAFSINIZ. DİLEDİĞİNİZ KLANI SEÇME HAKKINIZ MEVCUT. BİLDİRİMİNİZİ EN GEÇ 22:00 A KADAR YAPMIŞ OLUN LÜTFEN.
Valla sevinsem mi üzülsem mi bilemedim kiiii ilk haftam odemden dolayı bukadar gitmiştir diye düşünüyorum Bi yandan da beklentileri yüksek tutmak istemiyorum cunku bende hiç Bi zmn bu kadar iyi kilo verisi olmadı olsada devam etmedi neyse hayırlısı bakalım bu. Hafta ki hedefime ulaşsam o da yeter ne giderse kar olarak bakarım artik:) inşallah sizle 60i gorcem
1. KLAN SAVAŞLARI DEĞERLENDİRME RAPORU
1 . KLAN
KLANLAR 1. si YARIŞMACI
Huhuki
KLAN İÇİ BİRİNCİLİKLER
PERİ KLANI 1.aedenli
VAMPİR KLANI 1. @Ayse_M
ZOMBİ KLANI 1. @asena87
KURT KADIN KLANI 1. @yzgt
KLAN İÇİ SONUNCULAR
PERİ KLANI SONUNCUSU : @sedulu
VAMPİR KLANI SONUNCUSU : @matilda34
ZOMBİ KLANI SONUNCUSU : @AppLesma
KURT KADIN KLANI SONUNCUSU : @Nalyeccc
KLAN SIRALAMASI
2. OLAN KLAN : VAMPİR KLANI
3. OLAN KLAN : PERİ KLANI
4. OLAN KLAN : ZOMBİ KLANI
1. OLAN ARKADAŞLARIMIZ 2. KLAN SAVAŞLARINA KATILIM KARARI ALDIYSANIZ ÇEKİLİŞLE BELİRLENECEK KLAN ÜYELİĞİNDEN MUAFSINIZ. DİLEDİĞİNİZ KLANI SEÇME HAKKINIZ MEVCUT. BİLDİRİMİNİZİ EN GEÇ 22:00 A KADAR YAPMIŞ OLUN LÜTFEN.
Harika gercektenhenüz açıklanmadı ama sonuç ne olursa olsun bu hafta kazanan takım 4. takım . bir takımda herkes mi kilo verir anacım bu nasıl muhteşem bişey biliyor musun.
Onlar fena5. Takim 1. Olmaz mumkun degil. Bide 6. Bakim
10. Da olamaz5. Takim 1. Olmaz mumkun degil. Bide 6. Bakim
YaaaaaaaaKIZLARRRRRRRRRR
birileriniz evi toplasin.
biriniz cay koysun.
biriniz seker kolonya hazirlayin.
biriniz ayakkabilari duzeltsinn
Misafirlerimiz gelecek bizi 1.likle tebrik etmeyee
Teşekkürler ceydosumyukarıdaki mesaja yaptım
Kız maşallah de herkes totosunu kaşısınhenüz açıklanmadı ama sonuç ne olursa olsun bu hafta kazanan takım 4. takım . bir takımda herkes mi kilo verir anacım bu nasıl muhteşem bişey biliyor musun.
Çayı ben koydumKIZLARRRRRRRRRR
birileriniz evi toplasin.
biriniz cay koysun.
biriniz seker kolonya hazirlayin.
biriniz ayakkabilari duzeltsinn
Misafirlerimiz gelecek bizi 1.likle tebrik etmeyee
10. Takim 0.1 puanla bizi gecemedi muhahahahaTeşekkürler ceydosum
Kız maşallah de herkes totosunu kaşısın
Çayı ben koydumbuyursunlar bakalım
10. Takim10. Takim 0.1 puanla bizi gecemedi muhahahaha
bende ona kızgınım şu an düzgün paylaşımı olmayan aslında esas listede bile olmayan birini alıp hop yüzde yaptılar.10. Takim
Birden yuzdesi yukseldi
Demiii ama olmazzzz ki haksizlikkbende ona kızgınım şu an düzgün paylaşımı olmayan aslında esas listede bile olmayan birini alıp hop yüzde yaptılar.
Biz de öyle yapakbende ona kızgınım şu an düzgün paylaşımı olmayan aslında esas listede bile olmayan birini alıp hop yüzde yaptılar.