- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
H3RA_sabaha acilde iğne olduktan sonra annemlere geçtik orda tartilmak zorunda kaldım tartı farkı çıkmıştır heralde bilemiyorum geçen haftaya gore vermiş ciktim ama belki daha fazladır verdiğim birazdan yüklerim.Dünden beri de hastalığım yüzünden bir gerginlik oldu ama hiç gerek olmadığını düşünüyorum zaten çok sıkıntılı bi durumdayım yanlış anlasildiysam kusura bakmayin sonuçta hepimiz yetişkin bireyleriz birbirimizi rencide etmeyelim A Arrietty_ CEYDOS
Sen şimdi bundan öğle yemeği olur mu diye soruyorsun öyle ise cevabim olur
Ödül olarak olur mu diyorsun öyle ise cevabim hayır
Ödül olarak kaymaklı tereyağlı yapılmış kadayıf tercihimdir
Okkalı bir mantıÖdül sayilmaz dimi, tb unundan sonucta
Yok ben tatli hakkimi doldurdum su 2 haftada, bir muddet gorusmeyelim kendileri ile.
Sen şimdi bundan öğle yemeği olur mu diye soruyorsun öyle ise cevabim olur
Ödül olarak olur mu diyorsun öyle ise cevabim hayır
Ödül olarak kaymaklı tereyağlı yapılmış kadayıf tercihimdir
H3RA_ kaptanım CEYDOS kaptanım hasta olduğunu bilmiyormuş.Fazla alıngan konudan uzak ve iğneli bir yazı olmuş hiç gerek yok halbuki iyiniyet belirtmiştim tabi herkes kendince anlar okuduğunu size bunu anlatmam zor iyi niyet esas olmalı çünkü. sanırım kendinizce had bildirmek istemişsiniz nerdeyse hasta olduğum için özür dileyecegim
hedef belirtmemişsin canım ??? klan savaşları ???
Sonra ekledim kaptanim seni de etiketledimhedef belirtmemişsin canım ??? klan savaşları ???
Teşekkürler kaptanım, eşleme yaptınız kı tam okuyamadım
Alys dün saat 14.00 te akşam yemeğimi yemiştim
Sonra saat 20.00 ye kadar dışarda idim buna yürüyüş de dahil
Çocuklara saat 20.00 den sonra makarna köfte kuru fasulye ve supangle olarak menü hazırladım
supangleyi çarşamba günü yapmıştım o bir kase bana aitti ama ben onun hepsini bugün yiyemezdim gerçekten bana fazla geliyor o miktar
Bugüne kalsa oğlanlar çarşamba yaptın bugün cuma kaç gün geçti diye yemezler
Ben de oğlanlara bıraktım ama içinden 3 tk yedim sayılmaz değil mi ?
eşleşemicem artık siziTeşekkürler kaptanım, eşleme yaptınız kı tam okuyamadım
Beni de ekle çılgınlık severimeşleşemicem artık sizi
daha çılgın projelerle geliyoruz
Geçmiş olsun aman dikkatli ol kendini kontrol ederek ilerle canımSelam kızlar geçmişi ancak bitirebildim
Hepinizle ayrı ayrı gurur duydum eksiler şahane tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın, baş dönmesi yaşıyorum hala.
su orucumu 43. Saatte bitirdim ama tansiyonum düştü sanırım, uykumu alamadım dünden de bi kırgınlık vardı hepsi toplanıp etkiledi beni diye düşünüyorum. Neyse ki su an daha iyiyim.
ay kızıyorum ama size, içimden geçeni söyliyim Allahın bildiğini sizde bilinSelam kızlar geçmişi ancak bitirebildim
Hepinizle ayrı ayrı gurur duydum eksiler şahane tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın, baş dönmesi yaşıyorum hala.
su orucumu 43. Saatte bitirdim ama tansiyonum düştü sanırım, uykumu alamadım dünden de bi kırgınlık vardı hepsi toplanıp etkiledi beni diye düşünüyorum. Neyse ki su an daha iyiyim.
sizde ki gizli özne aysunayy bu arada :))ay kızıyorum ama size, içimden geçeni söyliyim Allahın bildiğini sizde bilin
yavrum daha yeni başlarken, vücut alıştırılmadan neredeyse 2 günlük su orucu yapılır mı
zaten kaç gramsın sen
aylardır diyetteyim açlık denemelerim oldu ben bile cesaret edemiyorum daha