Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kaptan aynı kılodayız senle. Bu hafta ne yaptın da artılarından kurtuldun maşallah
Kız yok 10 günü aşkındır maydonoz kürü yapıyorum daha iyi vermem lazımdı.
Sindirim yollarıyla ilgili bir hastalığım var. Atak dönemini yaşıyorum şu anda. Haftaya daha güzel eksi gelir diye düşünüyorum.

Merhaba bayanlar 66 geliyordum geçen hafta bu hafta düşmüşüm çok mutluyum ama tartı fotosunu paylaşamıyorum nasıl yapıyorsunuz
Fotoğrafı çek galerine kaydet
Attığım Resimdeki yere tıkla
fotoyu ekle bu kadar
7A13EC5A-58CE-4DD6-805D-4485D9C7A30A.jpeg

Oo eksıye gecmıssın abla tebrıkler😊

Hassas bünyem kendi normalinden bir saptı toplanması 3 hafta sürdü

Benim durum tem de bildiği güzergahtan sapıp macera arayan şoföre döndü 🤣🤣🤣🤣
Doğru yola girene kadar giden boşa geçen zaman oldu
Ama bana da çok güzel bir ders oldu
" En doğru yol en iyi bildiğin yol " parmak izi sloganından sonraki kendime söylediğim 2. Sloganım

Geçmiş olsun öncelikle,
haklısın biz kaptanlar üyelerin günlük ağrıları, fiziksel halleri ve duygu durumları ilede ilgili tablolar yapmalı istatistikler tutmalıyız. Bunları asla unutmamalı ona göre yorumlar yapmalıyız.

Durumu gözden kaçırma, okusa bile unutma gibi insancıl hallerde bile üyelere ikinci kez açıklama yaptırmamalıyız. En empatili bizler olmalıyız.

Sonra mazallah “durumu anlayıp ona göre yorum yapmalı demek ki” diye azarlar tarzda uyarılabiliriz.
Fazla alıngan konudan uzak ve iğneli bir yazı olmuş hiç gerek yok halbuki iyiniyet belirtmiştim tabi herkes kendince anlar okuduğunu size bunu anlatmam zor iyi niyet esas olmalı çünkü. sanırım kendinizce had bildirmek istemişsiniz nerdeyse hasta olduğum için özür dileyecegim

Aslında daha eksi bir sonuç olduğunu biliyorum. Dört günlük wc sıkıntım onca kür yapmama rağmen devam ediyor. Dün gece, bu sabah karın masajları, oturma pozisyonları vs neler denedim. Sonuç sıfır daha fazla bekleyemedim tartılmak için ofise geçmem gerekiyor.😞

Sabah tartildim 66.1

sonra spora gittim, az su da ictim sporda, geldim tartildim 55.9

bence de daha eksisin sen.
58 leri garantiledin artik, bak 60in altini gorecek miyim diyordun, super.

Aynı mı devam edıyorsun if mi hala

evet if yapiyorum, degistirerek,
haftasonu daha kisa kisa,
cumaya yaklasirken daha uzun uzun :KK45:

bugun if yapmayacagim mesela, yarin yapacagim ama odul de yapacagim,
sonra eski usul devam olacak.

Odulumu sectim alara...

onerileri alabilirim daha saglikli yapmak icin. cok cok yapip ben sadece kahvaltida tuketecegim, buzluga atip cocuklara porsiyonluk yapacagim.
Sicaklarda okula goturmeleri kolay olur diye dusunuyorum ogle yemegi olarak.
ne dersiniz

Varyemez Varyemez senden ozellikle ipucu alayim, deneyimlisin :KK52:

sabaha acilde iğne olduktan sonra annemlere geçtik orda tartilmak zorunda kaldım tartı farkı çıkmıştır heralde bilemiyorum geçen haftaya gore vermiş ciktim ama belki daha fazladır verdiğim birazdan yüklerim.Dünden beri de hastalığım yüzünden bir gerginlik oldu ama hiç gerek olmadığını düşünüyorum zaten çok sıkıntılı bi durumdayım yanlış anlasildiysam kusura bakmayin sonuçta hepimiz yetişkin bireyleriz birbirimizi rencide etmeyelim A Arrietty_ CEYDOS CEYDOS

Odulumu sectim alara...

onerileri alabilirim daha saglikli yapmak icin. cok cok yapip ben sadece kahvaltida tuketecegim, buzluga atip cocuklara porsiyonluk yapacagim.
Sicaklarda okula goturmeleri kolay olur diye dusunuyorum ogle yemegi olarak.
ne dersiniz

Varyemez Varyemez senden ozellikle ipucu alayim, deneyimlisin :KK52:
Sen şimdi bundan öğle yemeği olur mu diye soruyorsun öyle ise cevabim olur 😍

Ödül olarak olur mu diyorsun öyle ise cevabim hayır 🤣🤣🤣

Ödül olarak kaymaklı tereyağlı yapılmış kadayıf tercihimdir 🤣🤣🤣

X