- 16 Aralık 2011
- 2.893
- 12.572
Tartı oyle demıyor ama yag oranı %27,9Sende demekki yağ yok kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tartı oyle demıyor ama yag oranı %27,9Sende demekki yağ yok kuzum
Kız yok 10 günü aşkındır maydonoz kürü yapıyorum daha iyi vermem lazımdı.Kaptan aynı kılodayız senle. Bu hafta ne yaptın da artılarından kurtuldun maşallah
Fotoğrafı çek galerine kaydetMerhaba bayanlar 66 geliyordum geçen hafta bu hafta düşmüşüm çok mutluyum ama tartı fotosunu paylaşamıyorum nasıl yapıyorsunuz
Aynısını yaptım olmadı bir daha deneyeceğimFotoğrafı çek galerine kaydet
Attığım Resimdeki yere tıkla
fotoyu ekle bu kadar Eki Görüntüle 2863977
Evet öyle yapıyorum nasıl olacak Google dan mımagickk uygulamadan olmuyor foto ekleme. Eger oyle deniyor isen
Chrome veya google dan girip deneEvet öyle yapıyorum nasıl olacak Google dan mı
Oo eksıye gecmıssın abla tebrıkler
Fazla alıngan konudan uzak ve iğneli bir yazı olmuş hiç gerek yok halbuki iyiniyet belirtmiştim tabi herkes kendince anlar okuduğunu size bunu anlatmam zor iyi niyet esas olmalı çünkü. sanırım kendinizce had bildirmek istemişsiniz nerdeyse hasta olduğum için özür dileyecegimGeçmiş olsun öncelikle,
haklısın biz kaptanlar üyelerin günlük ağrıları, fiziksel halleri ve duygu durumları ilede ilgili tablolar yapmalı istatistikler tutmalıyız. Bunları asla unutmamalı ona göre yorumlar yapmalıyız.
Durumu gözden kaçırma, okusa bile unutma gibi insancıl hallerde bile üyelere ikinci kez açıklama yaptırmamalıyız. En empatili bizler olmalıyız.
Sonra mazallah “durumu anlayıp ona göre yorum yapmalı demek ki” diye azarlar tarzda uyarılabiliriz.
Aslında daha eksi bir sonuç olduğunu biliyorum. Dört günlük wc sıkıntım onca kür yapmama rağmen devam ediyor. Dün gece, bu sabah karın masajları, oturma pozisyonları vs neler denedim. Sonuç sıfır daha fazla bekleyemedim tartılmak için ofise geçmem gerekiyor.
Aynı mı devam edıyorsun if mi hala
Sen şimdi bundan öğle yemeği olur mu diye soruyorsun öyle ise cevabim olurOdulumu sectim alara...
Tam Buğday Unlu Diyet Dereotlu Peynirli Poğaça Tarifi | Hobi Fikir
Tam Buğday Unlu Diyet Dereotlu Peynirli Poğaça Tarifi, Tam Buğday Unlu Dereotlu Poğaça, Diyet Dereotlu Peynirli Poğaça Tarifi, Diyet Poçağahobifikir.info
onerileri alabilirim daha saglikli yapmak icin. cok cok yapip ben sadece kahvaltida tuketecegim, buzluga atip cocuklara porsiyonluk yapacagim.
Sicaklarda okula goturmeleri kolay olur diye dusunuyorum ogle yemegi olarak.
ne dersiniz
Varyemez senden ozellikle ipucu alayim, deneyimlisin