- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 42
Hadi insallah acikmayayım istahim gitsin diye 3.tarcinli kahvemi ictinçok beklersin. de sen ne içtin kuzum. delinin ( aysunayy ipiyle kuyuya inilir mi?
kendimden çok sana güveniyorum. yarın gümbür gümbür geleceksin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi insallah acikmayayım istahim gitsin diye 3.tarcinli kahvemi ictinçok beklersin. de sen ne içtin kuzum. delinin ( aysunayy ipiyle kuyuya inilir mi?
kendimden çok sana güveniyorum. yarın gümbür gümbür geleceksin
Brova canım tebrik ederim seni ama şuan bırak yumurta haslamayi doğru duzgun hareket bile edemiyorum agrimdan dolayı sana mazeret gelen başkasında sıkıntı olabilir biraz anlayışlı mi olsak acaba inşallah iyi olduğumda daha iyi olur ayrıca diyeti bozacak birşey yedigimi de düşünmüyorumhiçbir mazeret başarının yerini tutamaz. benimde anneme tabi olduğum yıllar oldu. o zamanlarda bile diyetimi bozmadan devam ettirdim. 2 yumurta haşladım oldu bitti. onlar beslenirken bende onları yedim.
Annene tabi oluşunun nedeni nedir ? Tabiki sakıncası yoksaAnneme tabi olduğum için pek seçeneğim olmadı canım ne yazık ki kendim bişi yapamıyorum şuanda
Tarçın komasına girme bakalımHadi insallah acikmayayım istahim gitsin diye 3.tarcinli kahvemi ictin
Ben de merak ediyorum biliyor musun bir gün bana da birsey dokunur mu diyeTarçın komasına girme bakalım
Sicak su torbasi ve agri kesici biraz da olsa yardim eder. Denemissindir amaSağol canım sanada gecmis olsun bende boğaz göğüs ağrısı oldum sirtla birlikte umca diye bir damla var o iyi geldi ama bu sırt nasıl geçecek bakalim
Sağol canım benim...Merhaba ablacım çok geçmiş olsun özlemiştik seni ama keşke böyle olmasaydı güzel günlerde görseydik seni inşallah çabucak atlatırsın
Boğayı ceken zor canım ya ama sevıyorum boğaları canım boğalar ıyıkı varlar benım heeif akrepen sevdiğimsin bundan sonra bana fıstık dedin ya. kovsan da gitmem
bir başak sevdim hala kararsızım sevmeye devam etsem mi bırakıp gitsem mi 27 yıldır aynı soru dönüp duruyor. hep vazgeçiyorum bana ondan başka katlanan olmaz çünkü.
O yuzden beni cok seviyorsun dimiiiBoğayı ceken zor canım ya ama sevıyorum boğaları canım boğalar ıyıkı varlar benım heeif akrep
Denedim canım sağol en kotu acile gitcem çok kasildiSicak su torbasi ve agri kesici biraz da olsa yardim eder. Denemissindir ama
İki gündür sırtım kasıldı çok ağrıyor canım annem bakmaya geldi de bişey yapamıyorum o yüzdenAnnene tabi oluşunun nedeni nedir ? Tabiki sakıncası yoksa
rahatsızlığından haberdar değildim bazen mesajlar kaçabiliyor ne kadar sıkı takip etsem de. geçmiş olsun.Brova canım tebrik ederim seni ama şuan bırak yumurta haslamayi doğru duzgun hareket bile edemiyorum agrimdan dolayı sana mazeret gelen başkasında sıkıntı olabilir biraz anlayışlı mi olsak acaba inşallah iyi olduğumda daha iyi olur ayrıca diyeti bozacak birşey yedigimi de düşünmüyorum
Denedim canım sağol en kotu acile gitcem çok kasildi
diyet sorununu çözdüğümüze göre gelelim sırt ağrına. şimdi canım dayanabildiğin kadar sıcak suda sırtını hedef alan uzun bir banyo yapıyorsun. kasların iyice gevşesin hamam derdim ama bu dönemde riskli. sonra anneciğin evde var ise vicks yada herhangi bir kas gevşeticiyi sırtına iyice yedirerek sürüyor. sende dayanabileceğin en kalın giysileri giyip en rahat ettiğin pozisyonda uzanıyorsun. sabaha daha iyi hissedeceksin.İki gündür sırtım kasıldı çok ağrıyor canım annem bakmaya geldi de bişey yapamıyorum o yüzden
İki gündür sırtım kasıldı çok ağrıyor canım annem bakmaya geldi de bişey yapamıyorum o yüzden
Ben de merak ediyorum biliyor musun bir gün bana da birsey dokunur mu diye
Çok teşekkür ederimAnladım canım geçmiş olsun ben aklıma takılanı öncelikle sorup ona göre yorum yapayım dedim
Yapacak birşey yok senin durumunda
Kurt kadınlar bugün son gün diğer klanları alt etmemiz için sadece bu günümüz var aman dikkat. yemek işini erken bitirelim gece kaçamak yapmayalım, erken yatalım uzun uyuyup sabah wc girelim. yemeden içmeden 30 dk bekleyelim hareketsiz sonra baskülümüze çıkalım. veee şahane eksleri 15:00 olmadan paylaşalım.
diyet sorununu çözdüğümüze göre gelelim sırt ağrına. şimdi canım dayanabildiğin kadar sıcak suda sırtını hedef alan uzun bir banyo yapıyorsun. kasların iyice gevşesin hamam derdim ama bu dönemde riskli. sonra anneciğin evde var ise vicks yada herhangi bir kas gevşeticiyi sırtına iyice yedirerek sürüyor. sende dayanabileceğin en kalın giysileri giyip en rahat ettiğin pozisyonda uzanıyorsun. sabaha daha iyi hissedeceksin.
Durumu anlayip ona göre yorum yapmak gerek demekki.sonucta böyle bir yorumda dururumu bildiğinizi farzettim bu sebeple anlayışlı olmak gerek dedim sonuçta burda herkes iyi niyetle birbirine yardım etmek için burda buna şüphe yok.Ayrica annemde dediklerinizi yapıyor iki gündür ama feci usutmusum anlaşılan tavsiyeler için teşekkürlerrahatsızlığından haberdar değildim bazen mesajlar kaçabiliyor ne kadar sıkı takip etsem de. geçmiş olsun.
geçmişte de bir dönem beraber zayıflamıştık çok mu anlayışsızım gerçekten? burada bir takımız . sana yazdığımı herkes okuyacak. kendine göre dersler çıkaracak. diyeti bozmamış olabilirsin ama kabul etmelisin ki karbonhidrat miktarı yüksek beslenmişsin.
Evde Üç tane boynuzlugil olunca adamın dengesi şaşmıştır ehuhehe o napsın minnoş teraziBende kocum canim 2koc +1 boga babamizda terazi ondan dertli