Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hiçbir mazeret başarının yerini tutamaz. benimde anneme tabi olduğum yıllar oldu. o zamanlarda bile diyetimi bozmadan devam ettirdim. 2 yumurta haşladım oldu bitti. onlar beslenirken bende onları yedim.
Brova canım tebrik ederim seni ama şuan bırak yumurta haslamayi doğru duzgun hareket bile edemiyorum agrimdan dolayı sana mazeret gelen başkasında sıkıntı olabilir biraz anlayışlı mi olsak acaba inşallah iyi olduğumda daha iyi olur ayrıca diyeti bozacak birşey yedigimi de düşünmüyorum

Sağol canım sanada gecmis olsun bende boğaz göğüs ağrısı oldum sirtla birlikte umca diye bir damla var o iyi geldi ama bu sırt nasıl geçecek bakalim
Sicak su torbasi ve agri kesici biraz da olsa yardim eder. Denemissindir ama

en sevdiğimsin bundan sonra bana fıstık dedin ya. kovsan da gitmem :KK19:

bir başak sevdim hala kararsızım sevmeye devam etsem mi bırakıp gitsem mi 27 yıldır aynı soru dönüp duruyor. hep vazgeçiyorum bana ondan başka katlanan olmaz çünkü.
Boğayı ceken zor canım ya😂 ama sevıyorum boğaları canım boğalar ıyıkı varlar🤣 benım heeif akrep🙄

Brova canım tebrik ederim seni ama şuan bırak yumurta haslamayi doğru duzgun hareket bile edemiyorum agrimdan dolayı sana mazeret gelen başkasında sıkıntı olabilir biraz anlayışlı mi olsak acaba inşallah iyi olduğumda daha iyi olur ayrıca diyeti bozacak birşey yedigimi de düşünmüyorum
rahatsızlığından haberdar değildim bazen mesajlar kaçabiliyor ne kadar sıkı takip etsem de. geçmiş olsun.
geçmişte de bir dönem beraber zayıflamıştık çok mu anlayışsızım gerçekten? burada bir takımız . sana yazdığımı herkes okuyacak. kendine göre dersler çıkaracak. diyeti bozmamış olabilirsin ama kabul etmelisin ki karbonhidrat miktarı yüksek beslenmişsin.

Denedim canım sağol en kotu acile gitcem çok kasildi

İki gündür sırtım kasıldı çok ağrıyor canım annem bakmaya geldi de bişey yapamıyorum o yüzden
diyet sorununu çözdüğümüze göre gelelim sırt ağrına. şimdi canım dayanabildiğin kadar sıcak suda sırtını hedef alan uzun bir banyo yapıyorsun. kasların iyice gevşesin hamam derdim ama bu dönemde riskli. sonra anneciğin evde var ise vicks yada herhangi bir kas gevşeticiyi sırtına iyice yedirerek sürüyor. sende dayanabileceğin en kalın giysileri giyip en rahat ettiğin pozisyonda uzanıyorsun. sabaha daha iyi hissedeceksin.

Kurt kadınlar bugün son gün diğer klanları alt etmemiz için sadece bu günümüz var aman dikkat. yemek işini erken bitirelim gece kaçamak yapmayalım, erken yatalım uzun uyuyup sabah wc girelim. yemeden içmeden 30 dk bekleyelim hareketsiz sonra baskülümüze çıkalım. veee şahane eksleri 15:00 olmadan paylaşalım.
KURT KADIN KLANICmtPazPziSalÇar
Dahlia_ Dahlia_ menü?karbo su* ** suKarbo Su
aysunayy aysunayy * ** ** ** ** *
CEYDOS CEYDOS * ** ** ** ** *
@KumraL_KrakeR* ** ** *Karbo!* *
@Mahi57* ** ** ** ** *
@Nalyecccmenü?* ** ** su
@Ozzybalkarbo sukarbo su* *Karbo suKarbo *
@Yzgt66* sarma!* ** *Karbo!* *

Nasıl direniyorum kaptanım anlatamammm..
Komşudayım önümden neler geçti bir bilsem, kahvaltı yaptım sadece, yemek değil ama tatlı çekiyor canımm :skandal:
Yarın eksi görmezsem çok üzülürümmmm:KK51:

diyet sorununu çözdüğümüze göre gelelim sırt ağrına. şimdi canım dayanabildiğin kadar sıcak suda sırtını hedef alan uzun bir banyo yapıyorsun. kasların iyice gevşesin hamam derdim ama bu dönemde riskli. sonra anneciğin evde var ise vicks yada herhangi bir kas gevşeticiyi sırtına iyice yedirerek sürüyor. sende dayanabileceğin en kalın giysileri giyip en rahat ettiğin pozisyonda uzanıyorsun. sabaha daha iyi hissedeceksin.

rahatsızlığından haberdar değildim bazen mesajlar kaçabiliyor ne kadar sıkı takip etsem de. geçmiş olsun.
geçmişte de bir dönem beraber zayıflamıştık çok mu anlayışsızım gerçekten? burada bir takımız . sana yazdığımı herkes okuyacak. kendine göre dersler çıkaracak. diyeti bozmamış olabilirsin ama kabul etmelisin ki karbonhidrat miktarı yüksek beslenmişsin.
Durumu anlayip ona göre yorum yapmak gerek demekki.sonucta böyle bir yorumda dururumu bildiğinizi farzettim bu sebeple anlayışlı olmak gerek dedim sonuçta burda herkes iyi niyetle birbirine yardım etmek için burda buna şüphe yok.Ayrica annemde dediklerinizi yapıyor iki gündür ama feci usutmusum anlaşılan tavsiyeler için teşekkürler

Menumu yazayım kapattım günü
Sabah 2 haşlanmış yumurta 2 dilim peynir
Ogle 1.5 kaşık yulaf ezmesi ve 1 kase yoğurt
Akşam haşlanmış tavuk göğsü ve 1 bardak kefir
Su 3 lt
14750 adım 442.5
1 saat tempolu yürüyüş 150 puan toplam 592.5 puan
A Arrietty_ @sedulu @neutral CEYDOS CEYDOS

ataydin 250 adimcik daha beya :KK45:
bazen ben sirf hesap yapmasi kolay olsun diye tamamliyorum :KK70:

dukan atak yaptigin icin menune yorumum yok, eger olsaydi sebze eksik derdim, ama demiyorum :KK47:

X