Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

matilda34 matilda34 gecmis olsun
Hava degisimi banada carpiyor

Gittim test oldum. Gece uyumadim bogaz agrisindan. Negatif. Yani alerjim sebep bunlara 😑
Sağol canım sanada gecmis olsun bende boğaz göğüs ağrısı oldum sirtla birlikte umca diye bir damla var o iyi geldi ama bu sırt nasıl geçecek bakalim

Benimki pek düzenli 2.5 yaşında. Oyuncaklarını aldığı yere aynı sırayla diziyor. Evi toplamaya yardımcı oluyor. Sürekli peşimden ben sana yardımcı olurum diye geziyor 😀😀 süpürgesi viledasi var beraber temizlik yapıyoruz 😀 büyüyünce ne olur bilemem
senin oğlunu iç güveysi almak için bir kız bile doğurulur :KK70:

Hadi kurtarmissiniz mahkeme koselerinde surunmekden 😂

Oy yerim onu. Masallah
Buyuyunce degisti bizim ki 😂
Alys Alys in cocuklari gibi oldu. Esim der, nerde o titiz cocuk. Ne oldu boyle
Haha sakin olsun da titiz olmasa da olur. Bu sıralar pek inat. İstedigi olmayınca bağıra bağıra ağlıyor sanki canından can kopuyor 😀 uyanır bak birazdan soluğu parkta alırız en az 2 saat. Sanki parkta doğurdum ben bu veledi

Kendisi fark etmeden diyete soktum. Artik Eve beyaz ekmek almiyoruz, kalbimize zararli diye. Cavdar i yiyordu kac gündür sorunsuz.
Ama sabah croissant aldim (Kuru Hasan @Onlymemeself 😂) Nutella da onun icindi.
Nasil diyet demeyin 😂 6 yasinda karbonhidrat i tam kesecek kadar manyamadim 🤪
Ama Boga burcu özelliği iste. Yemeyi cok seviyor. Doydugunu anlamiyor

Ben de tum aileye tam bugday aliyorum,

hatta benim kucuk sipa wasa cok seviyor, sirf ona aliyorum :)

nutella mi cik cik cik,
bizim burada hagelslag diye bir sey var, cocuklar arasinda yaygin, ekmege tereyag surup ustune bunu serpiyorsun, ondan aliyorum ben de, bazi seyleri suslerken de isime yariyor, hem bitteri de var :KK45:

iu

Ben de tum aileye tam bugday aliyorum,

hatta benim kucuk sipa wasa cok seviyor, sirf ona aliyorum :)

nutella mi cik cik cik,
bizim burada hagelslag diye bir sey var, cocuklar arasinda yaygin, ekmege tereyag surup ustune bunu serpiyorsun, ondan aliyorum ben de, bazi seyleri suslerken de isime yariyor, hem bitteri de var :KK45:

iu
Ah evet biliyorum bunu
Ama bulastirmayim hic buna. Hep ister mok bogazlim benim. Anasinin kizi
Nutella senede 1 alirim 😂 olsun okadarcik

Salı 2 dilim ekmek 1 yumurta 1 dilim peynir domates salatalık
Ara activa yoğurt bı avuç kadar çilek
Akşam börülceli tarhana çorbası
1 küçük lahmacun 1 ayran
Carbambasabah 2 dilim sucuk yumurta 1 dilim peynir domates 2 dilim ekmek
Ara 1 avuc çerez 2 kuru incir cay
Akşam 10 tane yaprak sarma yogurt
Şu 2.5 lt icmisimdir Spor yok sırtımdan dolayı yapamiyorum
Yavrum hareketin yok karbon yüklemişsin vücuda akşamları

Aleykümselam kuşum daha iyi çok şükür uyuyor şimdi uyanınca söylerim 😍😍
Selam söyle .
Günlerdir.erteledigim kimlere girebildim sonunda epey kirlenmiş kışın elim dememişti.
Simdi mutfağı hızlıca toparliycam. Ev hanımı olmak çok zor hergun hep aynı işler

@Onlymemeself AppLesma AppLesma @asena87
Kızlar bu hafta için sizden çok özür dilerim spor adına bişey yapamadım bu hafta😔annemdeydim 3 gündür bugün eve döndüm N Nalyeccc bugün hastanede bu gecede onun yanındayım yarın kaçta çıkacağımız belli olmaz bizi mazur görün lütfen. Eşim hakkını helal et bu hafta çok yalnız bıraktım seni 😔😔
tatlı mazeretler bunlar canım için rahat olsun. bu kadar beklentiden sonra bebeğe 4 yada takım adını koymanızı bekleriz ama :KK71:

Kızlar sabah sabah gizli takipçimden aldığım mesajı sizlerle paylaşıyorum

Ben gülmekten bayıldım keyfim yerine geldi
Alın size sabah fıkrası 🤣🤣🤣🤣
yahaahah harika valla. nasıl bir psikolojisi varsa sana sarmış. yada takıma mı acaba sıra sıra hepimizi gezer mi acaba
Canim biz anlattık cok sukur de sadece tat yok. Ama esimin agirlasti. Hastanede suan. Yogun bakimda degil ama gozetim altinda 😔 dualarinizi eksik etmeyin
geçmiş olsun canım. erkekler kadınlara göre biraz daha ağır geçiriyor ama endişe etme toparlayacaktır kendisini. dualarımız seninle

Benimki pek düzenli 2.5 yaşında. Oyuncaklarını aldığı yere aynı sırayla diziyor. Evi toplamaya yardımcı oluyor. Sürekli peşimden ben sana yardımcı olurum diye geziyor 😀😀 süpürgesi viledasi var beraber temizlik yapıyoruz 😀 büyüyünce ne olur bilemem
şurda haset butonu olaydı ona basardım benim de kızım 2.5 yaşında ama hiç bi faydasını görmedim daha nerde oyuncak dizsin ev temizlesin bezi değiştirdiğimde bile eggh egghh deyip bezi tekmeliyor alsana çocucuuum senin çişin o hiçç :KK53: :KK70:

Hem koca bulumadım diye dertlen
Hem erkeksiz parti iste
Nasıl bulmayı düşünüyorsun tatlım, yürüyüş yaparken gözkyüzünden falan mı düşsün önüne :KK70:
Kafama falan düşmeli, bilinç bi gitmeli o sırada hemen nikahı basmalı. Aklım başımda iken zor görünüyor🤣🤣🤣
aedenli aedenli aedenli aedenli bekar mısın canım radarımdan kaçmış:deli:
Bekarım, ama bakmam
Bakar olsam bekar kalmazdım
Bakamıyom içim hiç almııııyy😂😂
amerikada sperm bankası var şöyle çikolatalı boncuk gözlü bi tarife bakar bebiş :KK53:
Ben bilimin ilerlemesini bekliom , bölünerek çoğalacam🤪🤪
Nadiren süte, daha çok suya karıştırıyorum. Bitter çikolata ilavesiyle yarı su, yarı sütle pisirdigimde oldu, tarçın ilave ettigimde...😉
Bi bakayım markette var mı canım, teşekkür ederim 🥰
Sedulu abla demiş sana ben de abla diyiimmm mi🥰
Ahah bıde oyalıyor sayarken zilli ebru
Arada unutuyo ne saydığını 1, 2,3,4,5 evet son 5,4,5,6, 7 napıyon gı sıfıra yaklaşacaktık En son🤣
Çok akıllıca 😂
Regl dönemi, gerginim, kaşınıyor kendisi de, tek lafında evden atasım var 😂
Ama bebeğime dokunmam 😍
Kısacası kız çok haklı😂
Konuş kız haklıyım dimi 🥰
O neydi giz
Erkeksiz disko mu olur
Güney Koreye gidelim 😂
disco görmüşlüğüm mü var ne bilmem gı🤣 erkek varsa ben gelmiom🤣

Koçlar iyidir iyi. Merttir, dürüsttür, çalışkandır, hareketlidir. Kişisel alan çemberi biraz geniscedir. Kimsenin işine karışmaz, kendisine de karistirmaz.
Tersi pistir.
Aa çok sevin onları.
Not: Bir koç kadını. 😂
+1 Koç kızı🥰

iki çocuğumu da koç burcuna denk getirmek üzerine titizlikle bir takım çalışmalar yaptım şükürler olsun koç oldu ikisi de :KK53:
Koçlar kulübü olacak burası🤣
koç a takıntım var çok severim
koç a takıntım var çok severim
Hahaha beni de sev leeeeyyyn🥰🥰🤣🤣

CEYDOS CEYDOS Allah gönlüne göre versin. 5/10 sene önce hayal bile edemezken Allah bize nasip etti çok şükür ama yarısı kredi borcu hala. Bu evde yaşlanırız artık diyorum eşime. Çocuklar ekmeklerini ellerine alınca bizimde İstanbul dan gitme fikrimiz var. O zaman onlara bırakırız iki kardeş tadilatını yapıp altlı üstlü paylaşsıp yaşarlar.

Olumlama cümleleri ve olmuş gibi yapılan şükür ritülellerine odaklan. Off ne zaman olacak, bize nasip olmaz ki gibi cümleleri çıkar hayatından. Sen frekansını yükselt olması için sebepler hazırlanmaya başlasın.

Benim en az 2-3 ay uğraştığım kiloyu eşim 15 günde verdi. Bu erkekler o konuda çok şanslı.
Senin sürecine sporda eklemen gerekiyor bence.

Harika bir duygudur bu eminim. Boylu ve kemikli bir yapın olduğu kalmış aklımda.
Benim S beden giyerken ki görüntümü sen M bedenle verebilirsin.
Fazla yolun kalmamış ha gayret canım...

1 dilim ekmek= 2 wasa= 3 karabuğday patlağı olarak hesapla canım
Diyetisyenim söylemişti

Çocuklar küçükken evet öyle. Bende hayal kuruyordum çalışmak için. Tüm planın onlara odaklı çıkacağın bir yürüyüş bile plan program, rica minnet gerektiriyor.
Ama benimkiler büyüdü artık kendime daha çok vakit ayırıp hobilerime odaklanabilirim.
Evde oturma olayı tamamen evde oturmak gibi değil aslında. Ofis ortamından sıyrılıp, senelerdir istediğim bir konuda eğitim almak oraya yönelmek gibi bir planım var.

Canım kıyamam yaa. Her işte olduğu gibi evlat sahibi olmak için bile kadınlar yaşıyor sürecin en zorlayan hallerini.
Allah gönlüne göre versin, çektiği cefa yaşayacağı sefanın bedeli olsun

Çok geçmiş olsun canım, eşine acil şifalar dilerim.
Bir kaç tanıdığım dediğin gibi gözlem altında tutuldu. Bir haftaya kalmadan çıkarıldı. En kısa sürede kavuşursunuz inşallah.
hayatım olumlama cümlelerine bağlı seyir ediyor zaten. bana hayırlı değilse olmaz. ben inanıyorum ki emekli oldu dediğimiz gün karşımıza kısmetimiz çıkacak.

Kurt kadınlar bugün son gün diğer klanları alt etmemiz için sadece bu günümüz var aman dikkat. yemek işini erken bitirelim gece kaçamak yapmayalım, erken yatalım uzun uyuyup sabah wc girelim. yemeden içmeden 30 dk bekleyelim hareketsiz sonra baskülümüze çıkalım. veee şahane eksleri 15:00 olmadan paylaşalım.
KURT KADIN KLANICmtPazPziSalÇar
Dahlia_ Dahlia_ menü?karbo su* ** suKarbo Su
aysunayy aysunayy * ** ** ** ** *
CEYDOS CEYDOS * ** ** ** ** *
KumraL_KrakeR KumraL_KrakeR * ** ** *Karbo!* *
Mahi57 Mahi57 * ** ** ** ** *
N Nalyeccc menü?* ** ** su
Ozzybal Ozzybal karbo sukarbo su* *Karbo suKarbo *
Huhuki Huhuki * sarma!* ** *Karbo!* *

X