Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

o hesaplamanın altında yazıyordu sanki
aklımda 18-24 normal değerler gibi kalmış
Teşekkür ederim canım 😍
🤣🤣 evet biraz robot daha 20dk da nefesim gitmeye basliyor zira🤪🤪
20 dk iyi yine kız şükret😝
Gel sana da yapayım tatlım 😍🤗😘
Hemmmen geliyorum ablam😍🥰
Selamlar hanımlar 🙋
Salı sallanır demeyip geldim listeniz de minnoş iki çocuk anasına yer var mı?
Çıtır çıtır olasım gelmişken kendimi takıma atasım, yaz da yeni gelmişken tiril tiril olasım var :KK36:
Hoş geldin canııımmm😍🥰

Supaneke dinimiz amin :KK200: :KK53:
Hemencik dolduruyorum :confused:
aha senden deli enerjisi aldım :rolleyes: :rolleyes: Tam istediğim gibi zuhahha sopamı saklamalıyım:KK45::KK45:
Günaydın herkse birazdan yumurta toplama işlemine gircem 😍😍🥰🥰😇herkese güzel bir gün diliyorum inşallah hayirlisiyla çıkarım 🤲
Güzel geçsin inşallah kuzu 🥰🥰
yapmak istediğim bazı şeyler var ( Eylül ayına kadar)

Ananas detoksu

Sıvı ,smoothie ,yaş meyve ağırlıklı beslenme öyle bir süreçte bir miktar protein almak

Haftada bir ya da iki gün 1 ana öğün 1 ara öğün beslenme gibi
Planlı programlı olmana hayranım abla ya maşallah🥰 ben spontane yaşıyorum Allah ne verdiyse 🤣
Bugün iyiyim canım, dün yazamadım sonra, pek halim yoktu, kusura bakma 😘
Estağfirullah kuzu iyi olmana sevindim 🥰

Günaydın herkse birazdan yumurta toplama işlemine gircem 😍😍🥰🥰😇herkese güzel bir gün diliyorum inşallah hayirlisiyla çıkarım 🤲
nasıl geçtiğini mutlaka bildir bize canım. hayal ettiğin gibi olsun.
bir güncükte bişey yapmayıverebiliriz bence istanbulda hava çok bozuk ondan ötürü bende geç kaldım sabah işe :olamaz:
her günüm böyle bugün ekstra isteksizlik var üstümde.:işsiz:

118037CB-C7F4-43F7-BBB6-CDE915FCC8AB.jpeg
Bunu atmıştım gitmemiş bak. 1 tur koşup 2 tur tempolu yürüdüm.

Sabah bi kaşık zeytinyağı ılık suyla içeyim dedim, iyi bi karar olmadı sanırım. Çok kötüyüm afedersiniz çıkarmamak için direniyorum😖 işe de yaramadı oyyyhhhh😏
Senin kabizlik çözülmedi mi canim hala :işsiz:

Bak kayisiyi biraktim 2 gündür tarcinli turk kahvesi iciyorum kalkinca ise yaradi ben de..kabizliga da iyi geldi sanki..onu da dene:KK70:

Yok yok hepimiz incecik olucaz..Ben bu kadar sıkı diyet yapamazdım..gruptan ayrilma yeter :KK73: insan burda kaldıkça cok dikkat ediyor ya eksi gelemezsem diye ödüm kopuyor çünkü rolamril:KK70:
Evet tabiki grupun psikoloji bambaska 😄 ins.korumaya gecsemde ayrilmam zaten😂

X