Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yamam ıste. Bır gun 2 oğün bır gun omad gıbı yapabılırız. Aslında ben haftada ıkı gun oruc tutmak ıstyordum hem borçlarım azalır dıye. Ama yapmadım hıc. Az once uyandım hemen tartya cıktım atılarım gtmıs. Dun kahvaltyı az yıyıp aksam sebze yedım. Odem mı attım acaba. Bugun tartı gunu olsa keske yarından korkuyorum
esmeriiim ben bir plan yaptim
Pazartesi kontrol tartisindan sonra anlatayim ise yaradimi diye
Vayy kaptann. Eksı olursan anlat unutma. Bana fırında yogurtlu kabak-patlıcan Iyı gelıyor bence. Ramazandada cok yerdım

kalçadan süper vermişsin, biraz bel inceltsen kilo bile vermene gerek yok bence
benimde alt bölge zor gidiyor üstten inceliyor hep
bacaklara gelene kadar beğeniyorum aynada kendimi

yapmak istediğim bazı şeyler var ( Eylül ayına kadar)

Ananas detoksu

Sıvı ,smoothie ,yaş meyve ağırlıklı beslenme öyle bir süreçte bir miktar protein almak

Haftada bir ya da iki gün 1 ana öğün 1 ara öğün beslenme gibi

Son düzenleme:
Düzensizlik içerisinde düzen kurmaya çalışıyoruz biz de öyleyiz
bnnu merhaba tekrar hoşgeldin

bnnu yazicam yazicam unutuyorum hep hosgeldin tekrardan takıma

Hosgeldin tekrar
1,5 ay da rahatlamissindir umarim biraz. Yogunluk azaldimi?
Free listede olabilirsin ama Yinede günde en az 5 post bekliyorum
Hoşbulduk kızlar çok teşekkürler

KAPTANLARIMMM bu sabah tartıldım ve çok mutluyum

Başlangıç:61.0
Hedef:58

dünki menümü saymayalım olur mu sabah simidi vardı ama bu sabah yoookkkk bugünden itibaren menülerimi yazacağım , yeni menü topiği var oraya yazacağım haberim var yeniden sizlerle olmak keyif verici

Günaydın kızlar
Bugün zumba günü tanjucuğumu açıp bol bol dans ederim artık evde herifte hasedinden çatlasın
Ben ısınma olarak her gün zumba açıyorum 10 dk kadar kıskanıyor tanjuyu diyor ki yok bu adamın boyu kısa yok göbekli bişi bu
Sus diyorum adamın enerjisi güzel

Bnde onla yapıyorum. Pis herıf kendi yapmıyo bazen ızlıyo bıde gulesım gelıyo. Bıde kafasına gore takılıyo bende kafama gore takılıyorum cok terletıyo ya yerden yere vuruyor

Birazdan yapacağım kahvaltım
Sosisi yemeyeydın kızzz
kalçadan süper vermişsin, biraz bel inceltsen kilo bile vermene gerek yok bence
benimde alt bölge zor gidiyor üstten inceliyor hep
bacaklara gelene kadar beğeniyorum aynada kendimi
Valla belımın tarzı kalın galıba kılo 58 olunca durcam. 58-59 korurum cunku yeter gerçekten bencede

Bnde onla yapıyorum. Pis herıf kendi yapmıyo bazen ızlıyo bıde gulesım gelıyo. Bıde kafasına gore takılıyo bende kafama gore takılıyorum cok terletıyo ya yerden yere vuruyor
Onu yaparken serbest stil egzersiz modunu açıyorum nabiz 175 180 görüyor. Gerçekten güzel terletiyor. 30 dk nasıl geçiyor anlamıyorum

Sosisi yemeyeydın kızzz

Valla belımın tarzı kalın galıba kılo 58 olunca durcam. 58-59 korurum cunku yeter gerçekten bencede

Çerez miktarını düşük tuttum 1 dana sosis yedim onu da beynimi kandırmak adına parçalara ayırdım
Öğünlerimde fazla çeşit ile önce gözümün gönlümün doyması hoşuma gidiyor

Canım doğum günün kutlu olsun
Her yaşın ayrı bi güzelliği var ama ben hep üniversite yıllarımı özlerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…