Yamam ıste. Bır gun 2 oğün bır gun omad gıbı yapabılırız. Aslında ben haftada ıkı gun oruc tutmak ıstyordum hem borçlarım azalır dıye. Ama yapmadım hıc. Az once uyandım hemen tartya cıktım atılarım gtmıs. Dun kahvaltyı az yıyıp aksam sebze yedım. Odem mı attım acaba. Bugun tartı gunu olsa keske yarından korkuyorumSorma ya ramazanda tıkır tıkır dökülmüştü kilolar Şimdi 18/6 yapmaya çalışıyorum ama o zamanki gibi girmiyor
sahuru düzenli yapmıyordum, evde benden başka oruç tutacak biri olunca mecbur sofra hazırlıyordum o zaman azda olsa yiyordum
Ama haftanın 2-3 günü omad gibi oluyordu
Vayy kaptann. Eksı olursan anlat unutma. Bana fırında yogurtlu kabak-patlıcan Iyı gelıyor bence. Ramazandada cok yerdım
HoşgeldinSelamlar hanımlar
Salı sallanır demeyip geldim listeniz de minnoş iki çocuk anasına yer var mı?
Çıtır çıtır olasım gelmişken kendimi takıma atasım, yaz da yeni gelmişken tiril tiril olasım var
kalçadan süper vermişsin, biraz bel inceltsen kilo bile vermene gerek yok benceH3RA_ birde 63 kıloyken ölçmüştüm kendımı bugun ölçtüm azda olsa sevındım aynada begendım kendımı. Şu sarkık böbüşüm olmasa incecık olmuş bıkını bılem gıyerım.
Bel 80 den 73 olmus. Simit 93 den 88. Kalça 103 den 97. Hala kalın ama olsunn pılates yaparak evde anca bu kadar
Düzensizlik içerisinde düzen kurmaya çalışıyoruz biz de öyleyizyok yahu yerleşemedim. emeklilik durumu var zaten eşimin bekliyorum kısmen sürünüyorum. 1 yıllık yaptım işte. emekli olmaz ise 1 yıllık düzenleme daha yaparım.
kilo durumumu artık dark tan daha fazla döngü var kilolarımda diye yorumluyorum bende
Sağol canım, ses etme 1 kare yedim, nasıl iyi geldi anlatamamözlemişim sanırım
Görünce hemen anladım zaten neden muhteşem olduğunubenim için de öyle oldu, hiç aklımda yokken dünden beri hamilelik ola bilir mi diye düşünüp durdum, bugün rahatladım :)
Teşekkür ederim canım, bakayım o ilaca da, zaten ilaçsız çok az olur regli atlattığım, ağrım çok fazla olur hep, onun dışında kullanmam zaten ağrıkesici..
Sağol canım.. Hoşgeldin bu arada :)
bnnu yazicam yazicam unutuyorum hep hosgeldin tekrardan takıma
Hoşbulduk kızlar çok teşekkürlerHosgeldin tekrar
1,5 ay da rahatlamissindir umarim biraz. Yogunluk azaldimi?
Free listede olabilirsin ama Yinede günde en az 5 post bekliyorum
Bnde onla yapıyorum. Pis herıf kendi yapmıyo bazen ızlıyo bıde gulesım gelıyo. Bıde kafasına gore takılıyo bende kafama gore takılıyorumGünaydın kızlar
Bugün zumba günü tanjucuğumu açıp bol bol dans ederim artık evde herifte hasedinden çatlasın
Ben ısınma olarak her gün zumba açıyorum 10 dk kadar kıskanıyor tanjuyu diyor ki yok bu adamın boyu kısa yok göbekli bişi bu
Sus diyorum adamın enerjisi güzel
Sosisi yemeyeydın kızzzBirazdan yapacağım kahvaltım
Valla belımın tarzı kalın galıbakalçadan süper vermişsin, biraz bel inceltsen kilo bile vermene gerek yok bence
benimde alt bölge zor gidiyor üstten inceliyor hep
bacaklara gelene kadar beğeniyorum aynada kendimi
Onu yaparken serbest stil egzersiz modunu açıyorum nabiz 175 180 görüyor. Gerçekten güzel terletiyor. 30 dk nasıl geçiyor anlamıyorumBnde onla yapıyorum. Pis herıf kendi yapmıyo bazen ızlıyo bıde gulesım gelıyo. Bıde kafasına gore takılıyo bende kafama gore takılıyorumcok terletıyo ya yerden yere vuruyor
Sosisi yemeyeydın kızzz
Valla belımın tarzı kalın galıbakılo 58 olunca durcam. 58-59 korurum cunku yeter gerçekten bencede
Canım doğum günün kutlu olsun
35 yastan selamlar gencler,
cok acayipmis bu yas ya,
bir de mezunum malumunuz,
cok bilge bir insan oldum bir gunde,
oyle boyle degil...
bunu kutlayalim.
herkese benden bitter cikolata, yaninda bol kopuklu kahve
yemeyenlere ceza olarak 10 squat