Hoşgeldiniz ilk sayfada ki kuralları okuyup formu doldurmanız gerekiyor. İnşallah hedefinize ulaşırsınızSelamlar hanımlar
Salı sallanır demeyip geldim listeniz de minnoş iki çocuk anasına yer var mı?
Çıtır çıtır olasım gelmişken kendimi takıma atasım, yaz da yeni gelmişken tiril tiril olasım var
birde aspirin mi denesenIyi akşamlar kızlar hala adet olmadım
Supaneke dinimiz aminHoşgeldiniz ilk sayfada ki kuralları okuyup formu doldurmanız gerekiyor. İnşallah hedefinize ulaşırsınız
Evde hiç ilaç yok kibirde aspirin mi denesen
Hosgeldin canımKullanıcı Adı : Lusi
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: kamu çalışanı
Yaşınız :32
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2 yaş ve 4 yaş
Yaşadığınız şehir: Ankara
Boyunuz :165
Kilonuz: 69.5
Hedef kilonuz :60
Kilo alma hikayeniz : İnsan gibi yiyemediğimden mütevellit.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Eski kıyafetlerime sığabilip aşırı çıtır ve seksü olabilmek için.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet. 13. Takımdan izne ayrılmıştım.
aspirin kan sulandırıcı ya söktürüyor diye duymuştumEvde hiç ilaç yok ki
Teşekkürler , hoşbuldukUosgelsim
Hosgeldin canım
vermeniz gereken kg çok değilKullanıcı Adı : Lusi
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: kamu çalışanı
Yaşınız :32
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2 yaş ve 4 yaş
Yaşadığınız şehir: Ankara
Boyunuz :165
Kilonuz: 69.5
Hedef kilonuz :60
Kilo alma hikayeniz : İnsan gibi yiyemediğimden mütevellit.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Eski kıyafetlerime sığabilip aşırı çıtır ve seksü olabilmek için.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet. 13. Takımdan izne ayrılmıştım.
Bugün başladım sağlıklı yeme düzenime , yazayım mı ilk gündenvermeniz gereken kg çok değil
sürece sadık kalır ve burada aktif olursanız motivasyonunuz düşmeden kolayca halledersiniz
Bensedulu ve CEYDOS kaptan yardımcılarıyız.
A Arrietty_ takım kaptanımız... Big boss
Her gün menü ve spor paylaşımlarınızı 4. Takim Menü ve Spor listeleri burada yapmanız ve kaptanları etiketlemeniz gerekmektedir.
Ahaha yemıyommu kız dunku dönerler bugun tırmaladı beniAaa esmerim yemek yemişNescafe yerine filtre kahve içmeni tavsiye ederim.
Hosgeldın en guzel takımaTeşekkürler , hoşbulduk
Tabiki vereyim canim..demliyorsun 2 gun gitti bana dun 3 bugun 2 bardak ictimÖzel yakan çayının tarifi ne acababen de yapayım tarifi sana özel değilse menü gayet başarılı
TeşekkürlerAhaha yemıyommu kız dunku dönerler bugun tırmaladı beni
Hosgeldın en guzel takıma
HosgeldinSelamlar hanımlar
Çıtır çıtır olasım gelmişken kendimi takıma atasım, yaz da yeni gelmişken tiril tiril olasım var
Disardaydim kuzum tum gunGayet güzel canım, kaymak miktarı sıkıntı olabilir dikkat et
Yulaf kepeğini de eklersen şahane olur, noramın da dediği gibi istediğin kadar ye, aç kalkma sofradan canım. Dukanın güzelliği burda bence asla aç kalmıyorsun
Çilekli smootheni hiç kıskanmadım kigayet iyi ablam menü zaten erken kapattın yeme işini
Güzel spor bebiş
Senin menüler benim yorumlarımı aşıyoafiyet olsun canım, belin nasıl oldu daha iyi misin?
Akşam salata neden yok, KB lar akşama kalmasa daha iyi sanki krakerim69 gördün diye sevinme, altta kaldım diye yerinmeeeee er meydanı breehh
Neden bu kadar az yiyorsun, yolun uzun sıkılıp bırakma ihtimalin yüksek. Bence menülerini çeşitlendir sağlıklı beslenme alışkanlığı oturtmak çalış kuzu, sıkılıp eeeeeh yeter deme diye yazıyorum.
Ben olsam akşam o bulgur pilavını en fazla 2 yk yerdim porsiyon büyüklüğünü bilemiyorum ama dikkat et canımonun dışında menü gayet iyi
Sporun harika
Yarın zumba dans günü dinlenmiş oldun bugün kuzu
Bisey vermedi. Gunesten koru dedi. 24 saat banyo dedi sanki. Ama yuzume okadar odakliydimki yarisi gitti aklimdanmedicasol bepanthol c ve e vitamini serumlarını aldın mı? hepsini karıştır yüzünün kuruduğunu hissedince bolca sür yüzüne. söylemişlerdir gerçi ama 24 saat banyo yapma, yastık kılıfını falan değiştirip yat mutlaka.
HosgeldinSelamlar hanımlar