Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar diyetisyenim bu hafta kahvaltıda 2 gün pankek verdi bana. Ama yulaf unu yada siyez unu ile yapılan olacak dedi.
Siyez unu aldım deneyeceğim. Canınız hamur işi bir şeyler çekerse yulaf ununa alternatif olarak kalsın aklınızda. Hatta ben yulaf unundan daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum.
Bu sene bulgurlu şeyler içinde siyez bulguru sipariş edeceğim doğal satan bir yer bulursam.

Hoşgeldiniz ilk sayfada ki kuralları okuyup formu doldurmanız gerekiyor. İnşallah hedefinize ulaşırsınız

Kullanıcı Adı : Lusi
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: kamu çalışanı
Yaşınız :32
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2 yaş ve 4 yaş
Yaşadığınız şehir: Ankara
Boyunuz :165
Kilonuz: 69.5
Hedef kilonuz :60
Kilo alma hikayeniz : İnsan gibi yiyemediğimden mütevellit.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Eski kıyafetlerime sığabilip aşırı çıtır ve seksü olabilmek için.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet. 13. Takımdan izne ayrılmıştım.

Uosgelsim Hosgeldin canım

vermeniz gereken kg çok değil
sürece sadık kalır ve burada aktif olursanız motivasyonunuz düşmeden kolayca halledersiniz
Ben sedulu ve CEYDOS kaptan yardımcılarıyız.
A Arrietty_ takım kaptanımız... Big boss

Her gün menü ve spor paylaşımlarınızı 4. Takim Menü ve Spor listeleri burada yapmanız ve kaptanları etiketlemeniz gerekmektedir.

Bugün başladım sağlıklı yeme düzenime , yazayım mı ilk günden
Bu hafta cuma listesinde olacak mıyım? Olursam tadından yenmez

Disardaydim kuzum tum gun
Bisey vermedi. Gunesten koru dedi. 24 saat banyo dedi sanki. Ama yuzume okadar odakliydimki yarisi gitti aklimdan
Yuzum 1-2 gun hepsi soyulacakmis gunese dikkat et dedi korun. Vampir oldugumu anladi sanki
Hosgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…