Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

medicasol bepanthol c ve e vitamini serumlarını aldın mı? hepsini karıştır yüzünün kuruduğunu hissedince bolca sür yüzüne. söylemişlerdir gerçi ama 24 saat banyo yapma, yastık kılıfını falan değiştirip yat mutlaka.

evet menopoz etkileri olabilir bende sende ki tarz değşimler 1,5 tıl sürdü. sonra 3 -4 ayda bir oldum şimdi senede 2 oluyor. 8 kg birden genişledim ben menopozla

Valla aç karnına 1 lt su mu keşke ben de içebilsem sporda gayet iyi yağ yakar
Menumu yazayım
Sabah 2 haşlanmış yumurta 2 dilim peynir cay
Ogle 1 kase yoğurt
Akşam 2 tane tavuk göğüs sis ızgara
Su 3 lt olacak
Spor u sonra ekleyim
A Arrietty_ sedulu @neutral CEYDOS
Acıkmadın mı ? Ben acıkırdım az olmuş sanki
Menü çok iyi
Ne kadar güzel bol su içmişsin proteinde iyi almışsın
Maydonozu benim de menüme eklemem lazım ya çok güzel ödem attırıyor. Menü gayet güzel

20-4 inşallah dayanabilirsin sporla bol eksiler gider o zaman
Güzel menü
Özel yakan çayının tarifi ne acaba ben de yapayım tarifi sana özel değilse menü gayet başarılı

20-4 inşallah dayanabilirsin sporla bol eksiler gider o zaman
Uzun süredir 18/6 yapıyordum canım alıştım bi ileri seviyeye geçeyim dedim belki omad olur ondan sonraki aşama
Gidecek pek eksi kalmadı da bi iki kilo daha gitse şahane olacak benim için sonrası sıkılaşma

Kaymak ne kadar tükettin ?
Muz tüketimine dikkat etmelisin haftalık olarak. Kabizlik yapabilir diyet sürecinde.
Akşam yarım porsiyon bulgur pilavı ve kocaman kase salata olsaymis çok güzel olacakmış.

Darısı başıma inşallah hadi bakalım o kilolarda hemececik gitsin

20-4 nasıl oluyor. Bende omad yapayım yarın dıyorum. Saat 16:00 gıbı yesem yemegı olur heralde

Darısı başıma inşallah hadi bakalım o kilolarda hemececik gitsin
Ben bayaaa uzun süredir if yapıyorum canım, vücudunu yavas yavas alıştırırsan neden olmasın. 16/8 ile başla artık sana zor gelmemeye başladığında 18/6 ya geçersin ay amin hepimiz sıfır yağ olalım
20-4 nasıl oluyor. Bende omad yapayım yarın dıyorum. Saat 16:00 gıbı yesem yemegı olur heralde
20 saat hiçbi şey yemiyorsun, 4 saat aralıgında besleniyorsun, tabii diyete uygun şekilde
Ben sabahları uzun süre aç kalamıyorum gözlemlerim o yönde ama mesela bugün 14.30 da yaptım ikinci ve son öğünü hala aç değilim.
sen de kendini bi izle hangi saatler yemeye ihtiyacın var ona göre saat düzenlemesi yaparsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…