Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kullanıcı Adı : Lusi
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: kamu çalışanı
Yaşınız :32
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2 yaş ve 4 yaş
Yaşadığınız şehir: Ankara
Boyunuz :165
Kilonuz: 69.5
Hedef kilonuz :60
Kilo alma hikayeniz : İnsan gibi yiyemediğimden mütevellit.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Eski kıyafetlerime sığabilip aşırı çıtır ve seksü olabilmek için.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet. 13. Takımdan izne ayrılmıştım.
hoşgeldin aramıza 1. sayfadaki kuralları okudun mu? okumanı tavsiye ederim.
Disardaydim kuzum tum gun♥️

Bisey vermedi. Gunesten koru dedi. 24 saat banyo dedi sanki. Ama yuzume okadar odakliydimki yarisi gitti aklimdan😂😂
Yuzum 1-2 gun hepsi soyulacakmis😬 gunese dikkat et dedi korun. Vampir oldugumu anladi sanki😂🧛🏾‍♀️

Hosgeldin🌸☺️
yarın sen ara sor sürmen gerek. sadece bana değil farklı yerlerde yaptıran arkadaşlarıma da bu karışım verilmiş. ayyy yoksa o yangına dayanamazsın.
kanını mı emdin gizlice yoksa

merhabalar;
şööyle bir 1. sayfayı inceledim yeniler var, tanıdık isimleri görmek sevindirdi :KK36:
acaba beni aranıza alır mısınız free takılsam , normale dönme çalışmaları başladı , ofis aktif hale gelebilir 2-3 kg versem fena olmaz. 3 kg nedir ki diyenlere sesleniyorum doğum sonrası 20 kg verdim ama son 3 kg zooorrrr.

ramazan dolayısıyla 60 a düşmüştüm 1 kg daha verim dedim ama ramazan bitti :KK48:
ben 1 kg aldım, en son geçen hafta 61 küsürdüm ama hatırlamıyorum bu cuma tekrar tartılayım.

öhöm A Arrietty_ @sedulu H3RA_ H3RA_ ben dönebilir miyim :KK23::KK51: hala eşli mi bilmiyorum ama free takılsam eşimi de etkilememiş olurum eğer ki kabul edilirsem.
buradayken daha çok yürüyüş bandını kullanıyordum ramazandan beri hak getire binmedim o aletin üstüne :KK20:
Hosgeldin tekrar :KK45:
1,5 ay da rahatlamissindir umarim biraz. Yogunluk azaldimi?
Free listede olabilirsin ama Yinede günde en az 5 post bekliyorum :KK66:

ergenliğe girdiğinde değişir merak etme. eve kapatıyorlar kendilerini o dönemde yeni nesil gençler.
Ergenlige cok var ama ceydosum
Vallahi kafayi yedirtecek. Cumartesi annemde kaldi.
Pazar annem aradi diyor, nasil bir kiz bu boyle. Psikolojik baski yapiyor surekli 😂
Hic evde durmamislar Cumartesi.

Sürekli boyle. Dun 13 e kdr kresdeydi sonra 15.30 a kdr sahildeydik. Ardindan 30dk Eve ugradik 18 de girdik Eve. Aksam yemegi yendi filan. Ben skldim disari cikalim 🤪
Ay imdat. Yarin evde yine benimle. Nerelere gitsek diye plan yapiyorum

H3RA_ H3RA_ aklıma ne geldı. Sen ramazanda sahur yapıyormuydun. Benım ramazan omad gıbı gectı her hafta kılo verdim. Acaba omad mı beslensem🤣
Sorma ya ramazanda tıkır tıkır dökülmüştü kilolar Şimdi 18/6 yapmaya çalışıyorum ama o zamanki gibi girmiyor

sahuru düzenli yapmıyordum, evde benden başka oruç tutacak biri olunca mecbur sofra hazırlıyordum o zaman azda olsa yiyordum
Ama haftanın 2-3 günü omad gibi oluyordu

X