Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kaymak ne kadar tükettin ?

Muz tüketimine dikkat etmelisin haftalık olarak. Kabizlik yapabilir diyet sürecinde.

Akşam yarım porsiyon bulgur pilavı ve kocaman kase salata olsaymis çok güzel olacakmış.

evet aslinda yememm gerektiginin farkindaim disardan gelince ayak ustu bikac kasik kasikladim onunla cok oldu yarin bol salata yiycem

Bugün güzel içtim suyumu gerçekten Bi de emziriyorum ben o yüzden çok içmeye çabalıyorum :))

Menün güzel canım. Sadece bugün diyetisyenimin söylediği bir şeyi paylaşmak için alıntıladım. Bende genelde tb ekmeği tercih ediyordum. Tam buğday unu glisemik indeksi en yüksek karbonhidratmış. Beyaz undan bile yüksek dedi hatta. Aklıma gelmişken yazayım dedim.
Menumu yazayım
Sabah 2 haşlanmış yumurta 2 dilim peynir cay
Ogle 1 kase yoğurt
Akşam 2 tane tavuk göğüs sis ızgara
Su 3 lt olacak
Spor u sonra ekleyim
A Arrietty_ sedulu H3RA_ @Ceydos
Yediklerin bence az değil. Akşam tavuğu salata eşliğinde yeseymişsin daha güzel olurmuş.
Akşam yediklerin ölçü olarak çok değil. Mantıyı az yiyerek dengeyi kaçırmamışsın. Ama aklında olsun diye yazayım. Tarhana çorbası ve mantı aynı öğünde olmamalı bana göre. Tarhana çorbası karbonhidratı en yüksek çorba, mantıda öyle olunca iki karbo çarpışmış
Salata miktarı çoğaltılıp bulgur pilavı 3 kaşıkla sınırlansaymış akşam öğünün daha güzel olurmuş
Aaa esmerim yemek yemiş Nescafe yerine filtre kahve içmeni tavsiye ederim.
2 kare bitteri kahveyle ara öğün
smothie yi akşam ara öğün sayarsak çok değil bence
Sadece sıralama yanlış olmuş

Kaymak ne kadar tükettin ?

Muz tüketimine dikkat etmelisin haftalık olarak. Kabizlik yapabilir diyet sürecinde.

Akşam yarım porsiyon bulgur pilavı ve kocaman kase salata olsaymis çok güzel olacakmış.
Aslında muzu nerdeyse hiç tuketmiyorum diyebilirim ek gıdaya başladığım için kızıma yarım Muz verim dedim Yoğurt ve zeytinyagla muz büyüktü geri kalanını ben yedim onuda bir muz olarak yazdım yani özellikle muzu ara öğün olarak yemek için yemedim çoğu zaman kabızlık problemi çektigim için temkinli hareket etmeye çalışıyorum ama uyarın için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…