İyi ki gördün canım sağolasınChloe rekorumu kırdın kız 150 dk
Kız o görmese ben sorardım o kadar dk chloe mi olur diyeİyi ki gördün canım sağolasın
Kaymak ne kadar tükettin ?
Muz tüketimine dikkat etmelisin haftalık olarak. Kabizlik yapabilir diyet sürecinde.
Akşam yarım porsiyon bulgur pilavı ve kocaman kase salata olsaymis çok güzel olacakmış.
Olsa da benden çıkmaz annemKız o görmese ben sorardım o kadar dk chloe mi olur diye
Ben de şu an 16-8 yapıyorum20-4 nasıl oluyor. Bende omad yapayım yarın dıyorum. Saat 16:00 gıbı yesem yemegı olur heralde
Ahahaha sedulu ya da noram olsa mümkün olabilirdi, ama ben pek elektrik almıyorum kendisindenBi an gerekten yaptin sandimm
Artar canım vücut 21 günde alışıyor, bu kadar süre olduysa bence 18/6 yı dene bi günBen de şu an 16-8 yapıyoruminşallah giderek artar dayanma sürem
yoktu canım ya tam tersi hep ödem atıcı şekilde beslendimCok istatiksel bilgiler olmus 2kere dondum okudumyagdan vermis kismina odaklanarak yorum yapmak istiyorum ,önemli olan yag yakmak daha zor sonucta odem tutucu gidalar var miydi gecen haftaki menude
o hesaplamanın altında yazıyordu sankiBir kilo yağdan gitmiş şahane haber canım sevin tabii
Hesaplamanın doğru olmasına da çok sevindim demek ki bende çok yağ yokmuş
Normal sınırlar kaçla kaç arası acaba ?
senden 1/2 gün önce geldi diye hatırlıyorum benimkini19 Mayis da olmusum regl
1 kg yagdan gitmesi sahane
Ahahaha sedulu ya da noram olsa mümkün olabilirdi, ama ben pek elektrik almıyorum kendisindenAllah eline düşürmesin robot garı yaw
yoktu canım ya tam tersi hep ödem atıcı şekilde beslendim
Bugün güzel içtim suyumu gerçekten Bi de emziriyorum ben o yüzden çok içmeye çabalıyorum :))Valla aç karnına 1 lt su mukeşke ben de içebilsem sporda gayet iyi yağ yakar
Acıkmadın mı ? Ben acıkırdımaz olmuş sanki
Menü çok iyi
Ne kadar güzel bol su içmişsinproteinde iyi almışsın
Maydonozu benim de menüme eklemem lazım ya çok güzel ödem attırıyor. Menü gayet güzel
20-4 inşallah dayanabilirsinsporla bol eksiler gider o zaman
Güzel menü
Özel yakan çayının tarifi ne acababen de yapayım tarifi sana özel değilse menü gayet başarılı
Menün güzel canım. Sadece bugün diyetisyenimin söylediği bir şeyi paylaşmak için alıntıladım. Bende genelde tb ekmeği tercih ediyordum. Tam buğday unu glisemik indeksi en yüksek karbonhidratmış. Beyaz undan bile yüksek dedi hatta. Aklıma gelmişken yazayım dedim.Sabah: aç karna 1 litre su
Kahvaldi:
2 dilim tb ekmek
Kaymak.
Yarım dilim peynir
Cay.
Oglen:
2 köfte
Bol salata
16:30
Aksam
2 yumurtadan bol yelekli omlet
Bolca salata.
Su: 3 litre
Spor:
110 suguat- 18 puan
200 ip - 66 puan
Adim' 7000 şimdilik fotoyu Aksam atarak paylaşırim daha erken
@Ceydos A Arrietty_H3RA_ sedulu
Yediklerin bence az değil. Akşam tavuğu salata eşliğinde yeseymişsin daha güzel olurmuş.
Akşam yediklerin ölçü olarak çok değil. Mantıyı az yiyerek dengeyi kaçırmamışsın. Ama aklında olsun diye yazayım. Tarhana çorbası ve mantı aynı öğünde olmamalı bana göre. Tarhana çorbası karbonhidratı en yüksek çorba, mantıda öyle olunca iki karbo çarpışmış
Salata miktarı çoğaltılıp bulgur pilavı 3 kaşıkla sınırlansaymış akşam öğünün daha güzel olurmuşKahvalti yarim omlet , 4 _5d.domates salatalik ,5 zeytin ,2 ince d.peynir ,1.d.ekmk
Ara turk kahvesi , 5 6 kiraz
Aksam birporsiyon bulgurpilavi , yarim kase salata , 3kasik yogurtlu pancar
3lt su icmeye devam ediyorum
20dk chloe ×10 =200p
20dk cardio ×6 =120p
5000 adim = 150p
Toplam= 470p
A Arrietty_sedulu @Ceydos H3RA_ etiketleri unutmusum
Aaa esmerim yemek yemiş
2 kare bitteri kahveyle ara öğünselamlar,
kahvaltı öncesi 2 taze kayısı + 1 sade türk kahvesi
sabah => 2 haşlanmış yumurta
ara => türk kahvesi sade
akşam 16:00 => biberli mantar diyet usulu + 1 tb ekmek
ara=> 2 kare bitter çikolata
ara => süte 4-5 çilek birde küçük muz atıp smoothie yaptım aşırı tatlı istedi canım çok mu olmuş acaba
su 3 litre
yeşilçaylı zencefil
sporlar
Tempolu Yürüyüş 50d 125p
Adım 7.500 225p
bisiklet 30d 120p
bölgesel 10d 60p
total 470
A Arrietty_sedulu H3RA_ @Ceydos
Eki Görüntüle 2862333
Aslında muzu nerdeyse hiç tuketmiyorum diyebilirim ek gıdaya başladığım için kızıma yarım Muz verim dedim Yoğurt ve zeytinyagla muz büyüktü geri kalanını ben yedim onuda bir muz olarak yazdım yani özellikle muzu ara öğün olarak yemek için yemedimKaymak ne kadar tükettin ?
Muz tüketimine dikkat etmelisin haftalık olarak. Kabizlik yapabilir diyet sürecinde.
Akşam yarım porsiyon bulgur pilavı ve kocaman kase salata olsaymis çok güzel olacakmış.
Gel sana da yapayım tatlımÇilekli smootheni hiç kıskanmadım kigayet iyi ablam menü zaten erken kapattın yeme işini