Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar diyetisyenim bu hafta kahvaltıda 2 gün pankek verdi bana. Ama yulaf unu yada siyez unu ile yapılan olacak dedi.
Siyez unu aldım deneyeceğim. Canınız hamur işi bir şeyler çekerse yulaf ununa alternatif olarak kalsın aklınızda. Hatta ben yulaf unundan daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum.
Bu sene bulgurlu şeyler içinde siyez bulguru sipariş edeceğim doğal satan bir yer bulursam.

Selamlar hanımlar 🙋
Salı sallanır demeyip geldim listeniz de minnoş iki çocuk anasına yer var mı?
Çıtır çıtır olasım gelmişken kendimi takıma atasım, yaz da yeni gelmişken tiril tiril olasım var :KK36:
Hoşgeldiniz ilk sayfada ki kuralları okuyup formu doldurmanız gerekiyor. İnşallah hedefinize ulaşırsınız 🙏🏼

Kullanıcı Adı : Lusi
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: kamu çalışanı
Yaşınız :32
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2 yaş ve 4 yaş
Yaşadığınız şehir: Ankara
Boyunuz :165
Kilonuz: 69.5
Hedef kilonuz :60
Kilo alma hikayeniz : İnsan gibi yiyemediğimden mütevellit.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Eski kıyafetlerime sığabilip aşırı çıtır ve seksü olabilmek için.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet. 13. Takımdan izne ayrılmıştım.

Uosgelsim
İsim (İsteğe Bağlı ):
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Eski kıyafetlerime sığabilip aşırı çıtır ve seksü olabilmek için.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet. 13. Takımdan izne ayrılmıştım.
Hosgeldin canım 😊

İsim (İsteğe Bağlı ):
vermeniz gereken kg çok değil
sürece sadık kalır ve burada aktif olursanız motivasyonunuz düşmeden kolayca halledersiniz
Ben sedulu sedulu ve CEYDOS CEYDOS kaptan yardımcılarıyız.
A Arrietty_ takım kaptanımız... Big boss 🤭

Her gün menü ve spor paylaşımlarınızı 4. Takim Menü ve Spor listeleri burada yapmanız ve kaptanları etiketlemeniz gerekmektedir.

vermeniz gereken kg çok değil
sürece sadık kalır ve burada aktif olursanız motivasyonunuz düşmeden kolayca halledersiniz
Ben sedulu sedulu ve CEYDOS CEYDOS kaptan yardımcılarıyız.
A Arrietty_ takım kaptanımız... Big boss 🤭

Her gün menü ve spor paylaşımlarınızı 4. Takim Menü ve Spor listeleri burada yapmanız ve kaptanları etiketlemeniz gerekmektedir.
Bugün başladım sağlıklı yeme düzenime , yazayım mı ilk günden 😌
Bu hafta cuma listesinde olacak mıyım? Olursam tadından yenmez 😍

Gayet güzel canım, kaymak miktarı sıkıntı olabilir dikkat et 😍

Yulaf kepeğini de eklersen şahane olur, noramın da dediği gibi istediğin kadar ye, aç kalkma sofradan canım. Dukanın güzelliği burda bence asla aç kalmıyorsun🥰

Çilekli smootheni hiç kıskanmadım ki🤣 gayet iyi ablam menü zaten erken kapattın yeme işini🥰

Güzel spor bebiş🥰

Senin menüler benim yorumlarımı aşıyo🤣🤣 afiyet olsun canım, belin nasıl oldu daha iyi misin?🥰

Akşam salata neden yok, KB lar akşama kalmasa daha iyi sanki krakerim 🥰 69 gördün diye sevinme, altta kaldım diye yerinmeeeee er meydanı breehh🤣🤣

Neden bu kadar az yiyorsun, yolun uzun sıkılıp bırakma ihtimalin yüksek. Bence menülerini çeşitlendir sağlıklı beslenme alışkanlığı oturtmak çalış kuzu, sıkılıp eeeeeh yeter deme diye yazıyorum. 🥰

Ben olsam akşam o bulgur pilavını en fazla 2 yk yerdim porsiyon büyüklüğünü bilemiyorum ama dikkat et canım🥰 onun dışında menü gayet iyi
Sporun harika

Yarın zumba dans günü dinlenmiş oldun bugün kuzu🥰
Disardaydim kuzum tum gun♥️
medicasol bepanthol c ve e vitamini serumlarını aldın mı? hepsini karıştır yüzünün kuruduğunu hissedince bolca sür yüzüne. söylemişlerdir gerçi ama 24 saat banyo yapma, yastık kılıfını falan değiştirip yat mutlaka.
Bisey vermedi. Gunesten koru dedi. 24 saat banyo dedi sanki. Ama yuzume okadar odakliydimki yarisi gitti aklimdan😂😂
Yuzum 1-2 gun hepsi soyulacakmis😬 gunese dikkat et dedi korun. Vampir oldugumu anladi sanki😂🧛🏾‍♀️
Selamlar hanımlar 🙋
Salı sallanır demeyip geldim listeniz de minnoş iki çocuk anasına yer var mı?
Çıtır çıtır olasım gelmişken kendimi takıma atasım, yaz da yeni gelmişken tiril tiril olasım var :KK36:
Hosgeldin🌸☺️

X