- 6 Eylül 2008
- 7.121
- 29.721
100,8 kg olmuş canım. su kaybı olmasın diye çok su tüketiyor o da 3,5 lt civarıKilosu cok mu ? Ilk baslarda sudan kaybedip hizli eksiliyordun ,gerci erkeklerin bunyesi hep oyle ye ye cop gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
100,8 kg olmuş canım. su kaybı olmasın diye çok su tüketiyor o da 3,5 lt civarıKilosu cok mu ? Ilk baslarda sudan kaybedip hizli eksiliyordun ,gerci erkeklerin bunyesi hep oyle ye ye cop gibi
Anneannem vefat etti canimAfedersin bir vefat durumu mu var bilmiyordum
Sağol canımAfiyet olsun
Bacak çalıştım az bişeyİyi akşamlar kızlar..
Napıyorsunuz?
Ben uyudum uykuda yazıyorum sayılır
medicasol bepanthol c ve e vitamini serumlarını aldın mı? hepsini karıştır yüzünün kuruduğunu hissedince bolca sür yüzüne. söylemişlerdir gerçi ama 24 saat banyo yapma, yastık kılıfını falan değiştirip yat mutlaka.Ben 5.30 ta ciktim evden. 12.30 ta gelip. Salata yedim vinn disariya. Hala disardayim yuzumde domates gibi oldu dermapenden.
yeni gelinimiz turkiyeye gidecek onuda ugurlayim gelecem canlarim. Sizde spor falan yapin. Burda sohbet etmeyin. Gecmis yaptirmayin gene♥
evet menopoz etkileri olabilir bende sende ki tarz değşimler 1,5 tıl sürdü. sonra 3 -4 ayda bir oldum şimdi senede 2 oluyor. 8 kg birden genişledim ben menopozlaSelam kızlar diyetisyen randevusundan geldim.
Sadece 200 gr vermişim bir haftada. Ama 1 kg yağdan vermiş, 400 gr kas yapmış, 600 gr ödem tutmuşsun dedi. CEYDOS o mükemmel istatistiki bilginle çöz bu denklemi şimdi sevineyim mi üzüleyim mi
Bir haftadan fazladır maydonoz kürü yapan biri nasıl 600 gr ödem tutar dedim. Regl döneminiz yaklaştıysa olur dedi. Oda zaten manyaklaştı. A Arrietty_ sizinle aynı hafta olmuştuk tarih tutmamışım ben.
Regl oldum 3/4 gün sonra kesildi bir iki gün sonra geri geldi. Geçen hafta yine bir iki günlük hatırlatma yaptı. A Arrietty_ sizinle aynı hafta olmuştuk tarih tutmamışım ben. Sen hatırlıyor musun?
CEYDOS menopoz belirtileri dimi bunlar
@noram aedenli dyetisyen tartısında yağ oranım %30.3 çıktı kızlar. Hasaplama şeysinde 30 çıkmıştı.
Cok afedersin bilmiyordum, uzuldum canim, anneannem vefat ettigindeki halimi dusundum de, Allah rahmet eylesin insallah.Anneannem vefat etti canim
Hosgeldin grubumuza canimAfiyet olsun ,adimlar harika maden suyu detoks icin mi icecek olarak mi odem yapmıyor mu normalde uzun zmandir icmiyorum
Afiyet olsun
Valla aç karnına 1 lt su mu keşke ben de içebilsem sporda gayet iyi yağ yakarSabah: aç karna 1 litre su
Kahvaldi:
2 dilim tb ekmek
Kaymak.
Yarım dilim peynir
Cay.
Oglen:
2 köfte
Bol salata
16:30
Aksam
2 yumurtadan bol yelekli omlet
Bolca salata.
Su: 3 litre
Spor:
110 suguat- 18 puan
200 ip - 66 puan
Adim' 7000 şimdilik fotoyu Aksam atarak paylaşırim daha erken
CEYDOS A Arrietty_ @neutral sedulu
Acıkmadın mı ? Ben acıkırdım az olmuş sanki
Menü çok iyiSElamlar
Kahvaltı öncesi 2 gün kurusu 400 ml su
10.00
1 Küçük kapya- 1 küçük soğan- 1 yumurta omlet
70 gr kadar peynir
7-8 y. Zeytin
2 dilim çavdar
1 kupa tek şekerli çay
14.30
2 tam ceviz
1 elma
17.30
200 gr tavuk göğsü
Yeşil salata
Yarım kase yoğurt
2 maden suyu, 3 lt su ( suya devam)
Spor
9500 adım 285 p
40 dk ty 100p
Toplam 385p
A Arrietty_ sedulu @neutral CEYDOS @aysunayy
Eki Görüntüle 2862238
Ne kadar güzel bol su içmişsin proteinde iyi almışsınsedulu CEYDOS A Arrietty_
Kahvalti=2has.yumurta
1ince dilim kaşar peynir
6zeytin
2ince dilim kepek ekmek sekersizcay
Ara=1adet muz 3kiraz
Öğle=yaşadığım. Yere ait köfte iki adet yarım dereotlu poğaça şekersiz cay
Aksam=yarim haşlanmış tavuk
Yarım yoremize ait köfte
3.5litre su halen icmeye devam
40dkka eva fitness yapıldı dkkasi 5puandan 200puan 210ip atlandi 3tanesi 1puandan 70puan
TOPLAM=270puan
Maydonozu benim de menüme eklemem lazım ya çok güzel ödem attırıyor. Menü gayet güzel
20-4 inşallah dayanabilirsin sporla bol eksiler gider o zaman20 saatlik açlık yaptım
12.30
1,5 yk yulaf kepeği azıcık sütle
13.30
200 ml kefir
14.30
büssüüüürü tabuuukkk
Dört kaşık yoğurt
if olayını 20-4 yapmaya çalışacağım bakalım yapabilirsem
su 3 lt geçerim
Gün içinde şekersiz kahve, maden suyu, birazdan nane limon içerim gibi içecekler tüketiyorum.
spor akşama
A Arrietty_ CEYDOS @neutral sedulu
Güzel menüKahvalti yarim omlet , 4 _5d.domates salatalik ,5 zeytin ,2 ince d.peynir ,1.d.ekmk
Ara turk kahvesi , 5 6 kiraz
Aksam birporsiyon bulgurpilavi , yarim kase salata , 3kasik yogurtlu pancar
3lt su icmeye devam ediyorum
20dk chloe ×10 =200p
20dk cardio ×6 =120p
5000 adim = 150p
Toplam= 470p
A Arrietty_ sedulu CEYDOS @neutral etiketleri unutmusum
Özel yakan çayının tarifi ne acaba ben de yapayım tarifi sana özel değilse menü gayet başarılıSabah kalkınca tarçınlı Türk kahvesi ictim..400 ml su.
Kahvalti.
Kiymali yumurta
Peynir
7 badem
Domates salatalık tere
3 zeytin
Ara..
Ozel yakan cayim
Aksam.
5 6 kasik mantar sote..
2 lt su 3 yapicam
2 bardak açık çay
2 bardak yakan cay..
A Arrietty_ sedulu @neutral CEYDOS @noram
Eki Görüntüle 2862286
10700 adim 324 puan
70 dk tempolu yürüyüş 175 puan
Toplam 500 puan..
Cok teşekkür.ederim canimCok afedersin bilmiyordum, uzuldum canim, anneannem vefat ettigindeki halimi dusundum de, Allah rahmet eylesin insallah.
Uzun süredir 18/6 yapıyordum canım alıştım bi ileri seviyeye geçeyim dedim belki omad olur ondan sonraki aşama20-4 inşallah dayanabilirsin sporla bol eksiler gider o zaman
Kaymak ne kadar tükettin ?Sabah: aç karna 1 litre su
Kahvaldi:
2 dilim tb ekmek
Kaymak.
Yarım dilim peynir
Cay.
Oglen:
2 köfte
Bol salata
16:30
Aksam
2 yumurtadan bol yelekli omlet
Bolca salata.
Su: 3 litre
Spor:
110 suguat- 18 puan
200 ip - 66 puan
Adim' 7000 şimdilik fotoyu Aksam atarak paylaşırim daha erken
CEYDOS A Arrietty_ @neutral sedulu
Muz tüketimine dikkat etmelisin haftalık olarak. Kabizlik yapabilir diyet sürecinde.sedulu CEYDOS A Arrietty_
Kahvalti=2has.yumurta
1ince dilim kaşar peynir
6zeytin
2ince dilim kepek ekmek sekersizcay
Ara=1adet muz 3kiraz
Öğle=yaşadığım. Yere ait köfte iki adet yarım dereotlu poğaça şekersiz cay
Aksam=yarim haşlanmış tavuk
Yarım yoremize ait köfte
3.5litre su halen icmeye devam
40dkka eva fitness yapıldı dkkasi 5puandan 200puan 210ip atlandi 3tanesi 1puandan 70puan
TOPLAM=270puan
Akşam yarım porsiyon bulgur pilavı ve kocaman kase salata olsaymis çok güzel olacakmış.Kahvalti yarim omlet , 4 _5d.domates salatalik ,5 zeytin ,2 ince d.peynir ,1.d.ekmk
Ara turk kahvesi , 5 6 kiraz
Aksam birporsiyon bulgurpilavi , yarim kase salata , 3kasik yogurtlu pancar
3lt su icmeye devam ediyorum
20dk chloe ×10 =200p
20dk cardio ×6 =120p
5000 adim = 150p
Toplam= 470p
A Arrietty_ sedulu CEYDOS @neutral etiketleri unutmusum
Darısı başıma inşallah hadi bakalım o kilolarda hemececik gitsinUzun süredir 18/6 yapıyordum canım alıştım bi ileri seviyeye geçeyim dedim belki omad olur ondan sonraki aşama
Gidecek pek eksi kalmadı da bi iki kilo daha gitse şahane olacak benim için sonrası sıkılaşma
20-4 nasıl oluyor. Bende omad yapayım yarın dıyorum. Saat 16:00 gıbı yesem yemegı olur heraldeUzun süredir 18/6 yapıyordum canım alıştım bi ileri seviyeye geçeyim dedim belki omad olur ondan sonraki aşama
Gidecek pek eksi kalmadı da bi iki kilo daha gitse şahane olacak benim için sonrası sıkılaşma
Chloe rekorumu kırdın kız 150 dk
Ben bayaaa uzun süredir if yapıyorum canım, vücudunu yavas yavas alıştırırsan neden olmasın. 16/8 ile başla artık sana zor gelmemeye başladığında 18/6 ya geçersin ay amin hepimiz sıfır yağ olalımDarısı başıma inşallah hadi bakalım o kilolarda hemececik gitsin
20 saat hiçbi şey yemiyorsun, 4 saat aralıgında besleniyorsun, tabii diyete uygun şekilde20-4 nasıl oluyor. Bende omad yapayım yarın dıyorum. Saat 16:00 gıbı yesem yemegı olur heralde
Ajcjsjvjsjjf 15 dk yaaaa öffChloe rekorumu kırdın kız 150 dk