Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hee az kaldı da 100 gr 100 gr gidiyo🤣 bi vurucam ağzının ortasına o kiloların o zaman gidecek herhalde 🤣🤣
son kalanları vermek çok zor ya hu , ama azimle gidecek gidecek :sopa:
Benimki de aynısı 😅 hala biranın koladan daha yararlı olduğunu savunup, kola mı içeyim diyor. 😂 ikisi de kilo yapıyor ve zararlı en azından azalt diyorum. Bu sefer gidip şarap alıyor. 😅 alkol ciddi anlamda ödem yapıyor vücutta bir de. Aman faydalı bir şey sevdiğini görmedim ki ben adamın 😅

Aynen öyle 😅
Benim evim sade, az eşyam var. Diğer türlü eşyaya hizmet ediyorsun ne anlamı var. Hemen işimi yapıp kendime vakit ayırmak daha değerli. Ben kendime çok alışveriş yapardım. Kıyafetler, makyaj malzemeleri, parfümler... öyle her gün makyaj yapan biri de değilim üstelik.
geçen attım çoğunu kullanmadan tarihi geçmiş çoğunun. 😅
Şimdi gereksiz bir rimele bile tahammülüm yok.
hem param bana kalıyor, hem yerim işgal olmuyor. 👍😍
kola mı bira mı, illa birşey içilecek :KK70:

Selam kızlar..
Geçmişi bitirdim, çok birşey yokmuş yine şükür :)
Ben bugün yatak rejimindeyim, regl oldum sonunda, hem onun ağrısı hem baş ağrısı çok kötüyüm kısacası, sabahtan işlerimi bitirdim, oğlum uyudu ben de uyudum ama ağrım geçmedi, kalkıp ilaç aldım, ayakta zor duruyorum uzandım yine..
geçmiş olsun :KK43:

bizde de durumlar pek farklı değil sürekli evde oturuyorum. yeniden aldıklarımı vermeye çalışıyorum. zor bir taşınmadan sonra dayanamadım bende dönüş yaptım.
yerleşebildin mi , benim de yakın zamanda taşınma durumum var , ah bakalım nasıl olacak.

ben de aynıyım bi alıp bi veriyorum bumerang gibi kilolar, tam attım üstümden gitti diyorum bir bakmışım yine gelmiş bana :KK51:

ben gideyim de bölgesel yapayım o zaman, takıma güzel bir menü sporla başlayayım, görüşmek üzereee :KK71::KK71::KK71:

yerleşebildin mi , benim de yakın zamanda taşınma durumum var , ah bakalım nasıl olacak.

ben de aynıyım bi alıp bi veriyorum bumerang gibi kilolar, tam attım üstümden gitti diyorum bir bakmışım yine gelmiş bana :KK51:

ben gideyim de bölgesel yapayım o zaman, takıma güzel bir menü sporla başlayayım, görüşmek üzereee :KK71::KK71::KK71:
yok yahu yerleşemedim. emeklilik durumu var zaten eşimin bekliyorum kısmen sürünüyorum. 1 yıllık yaptım işte. emekli olmaz ise 1 yıllık düzenleme daha yaparım.
kilo durumumu artık dark tan daha fazla döngü var kilolarımda diye yorumluyorum bende

Hatunlar, yağmur yağacak gibi yagmadan hemen bi koşu yürüyüp gelmek istiyorum. Chloe yi gelince yapcam artık önce bölgesel çalışıp yürüyeyim demiştim ama neyse.
SORUM şu, basen ve göbek bölgemi stresle sarıp yürümek işe yarar mı
Dün biraz baktım da bi sonuca varamadım
Bizim topiğin dadlu kızları bilir Didim🥰

Herkes bir gün minimalist olacak🤣🥰
Ğyi yapmışsın canım hakkaten yoruyor insanı gereksiz olan ne varsa, bu eşya kıyafet makyaj malz ayrım olmaksızın geçerli. Ne kadar az eşya o kadar huzur, insan için de gecerli( enerji emici tipler)
Aynen her cümlesine katılıyorum. 👍

Hayatta durmaz bir şey içmeden 😅 geçen gel sana bira vericem dedim, dukan birası yaptım. Allah aşkına buna bira deme heveslendim o kadar dedi 😂😂
Missss gibi Yeşilçay var ayol🤣🤣
Ya da aysunayy aysunayy tatlışannenin süper çayı var ondan içsin🤣
Keşke içse iki faydası olur ama 😅

Hatunlar, yağmur yağacak gibi yagmadan hemen bi koşu yürüyüp gelmek istiyorum. Chloe yi gelince yapcam artık önce bölgesel çalışıp yürüyeyim demiştim ama neyse.

bilmiyorum,

ben terlemem, terlemeyi de sevmem, o yuzden yapmazdim :KK47:

ama termal spor kiyafetlerinin de yaptigi buna benzer bir sey, ama alerjik bir cildin varsa dikkat et, hava alis verisini engelleyecegin icin cildin hassassa sorun yasayabilirsin.

Streç demek istedin sanırım:KK48: gençken yapardık faydası oldu mu hatırlamıyorum ama

bilmiyorum,

ben terlemem, terlemeyi de sevmem, o yuzden yapmazdim :KK47:

ama termal spor kiyafetlerinin de yaptigi buna benzer bir sey, ama alerjik bir cildin varsa dikkat et, hava alis verisini engelleyecegin icin cildin hassassa sorun yasayabilirsin.
Alerjik miyim bilmiyorum deneyince öğreneceğim sanırım🤣
Streç demek istedin sanırım:KK48: gençken yapardık faydası oldu mu hatırlamıyorum ama
Ahahahhaha aynen streç tlf fan giriyorum ya kendi kendine düzeltiyor manyak🤣

Cayir cayir yaktiran zencefilli buzlu cayimla geldim aysunayy aysunayy a selam olsun.

CEYDOS CEYDOS bak bunlari su kotama yazicam ona gore, yoksa icemiyom su hic. Bunu kaynatmadim, suya direk zencefil suyu ekledim ✌️

IMG_20210601_145936.jpg

Ay ne güzel bir ortam, betonlar arasında kalmış biri olarak kıskandım 😅 afiyet şeker olsun 😋

Sağlıklı beslenme tam olarak dediğin gibi hayat stili aslında. Mesela zayıflamak istiyoruz hemen aklımıza diyetler geliyor ama çok yanlış. Diyeti değil sağlıklı besinleri hayatımıza entegre etmeliyiz. Eskiden her anlamda çok yaşardım. Çok alırdım, çok yerdim, çok harcardım... baktım ki sonu yok ve mutlu olmuyorum. Herşeyin çoğunu azaltıyorum şimdi. Yemeğin de, aldıklarımın da. Yediğim şeyleri de sağlıklı şeylerden seçiyorum. Eşim hep bi arıza çıkarıyor sebze yemeklerine vs 😒 ama ben yine de yapıyorum mesela. Bazen yiyor bazen yemeyeceği tutuyor dışardan söylüyor ya da atıştırmakla geçiriyor. Şu an hayatında görmediği bir kiloya çıktı, sürekli göbeğini tutup bu ne ya diyor 😂 ama henüz eritmek için bir çabası yok. Bence insana bir anda dank ediyor, onun da dank edince beraber akşam sebzelerimizi salatalarımızı yiceğimizi düşünüyorum. 🤩
kesinlikle öyle benim eşim senelerdir 9 aylık göbekle geziyor.
Ben doğurdum sen senelerdir doğuramadın diye takılırım hep
Ama ben değiştikçe oda şimdi ayak uyduruyor
Aynı şeyi bir kaç sene önce de yaşadık

ne guzel kocalariniz var kiymetini bilmiyonuz,

ya kilo almak icin spora giden bir kocaniz olsaydi :olamaz:
stres yapar kilo verir, uykusunu alamaz kilo verir, bir ogun atlar sekeri duser :kızgın:

Benimki de güya ben hamileyken kilo alıyorum diye üzülmemem için bana eşlik etmiş. 😂😂 ben eski kiloma döndüm beyfendi dönemedi dediğin gibi 😅 şimdi ki bahanesi de şey kızımı göbeğime oturtuyorum hoşuna gidiyor 😂😂

Geçmiş olsun plemsessss sana takımdan iki bitter yanında kahve 🥰🥰

Sağol canım, ses etme 1 kare yedim, nasıl iyi geldi anlatamam 🤭 özlemişim sanırım 😄

muhteşem regl olmana sevindiğim için sakın yanlış anlama. dexday diye bir ağrı kesici var. tek kelimeyle harika eskiden baş ağrısını geçirmek için kullanmadığım ilaç kalmadı. sonra bunu önerdiler bana 15 bilemedin 20 dk içerisinde ağrı falan kalmıyor. 1 -2 parmak suya atıp eriyince içiyorsun. devlette ödemesini yapıyor. covid döneminde kullanılabilecek ağrı kesicilerden birisi.

Görünce hemen anladım zaten neden muhteşem olduğunu 🤭 benim için de öyle oldu, hiç aklımda yokken dünden beri hamilelik ola bilir mi diye düşünüp durdum, bugün rahatladım :)
Teşekkür ederim canım, bakayım o ilaca da, zaten ilaçsız çok az olur regli atlattığım, ağrım çok fazla olur hep, onun dışında kullanmam zaten ağrıkesici..

Sağol canım.. Hoşgeldin bu arada :)

ne guzel kocalariniz var kiymetini bilmiyonuz,

ya kilo almak icin spora giden bir kocaniz olsaydi :olamaz:
stres yapar kilo verir, uykusunu alamaz kilo verir, bir ogun atlar sekeri duser :kızgın:

Bizimkiler aynı desene :)
Bir tek spor dışında, çiçek seramız var, orda çalışması zaten spor ona.. Tartıya dalga geçer gibi çıkıyor, 60 görürse sevinirim kilo almış diye :olamaz:

X