Ve konu yine yiyip yiyip kilo almayanlara geliyorVallaha tam da böyle ya.
Canim hayırlısı olsun .Sorma @aysunayy şuan karnım davul gibi resmen baski baski çarşamba inşallah bitiyor artık doktor kendine gelir dedi sonra spora devam
Bugun kıza bisiklet sürsün diye asagi indik. Arkadaş sen böyle.iyice erdirsin dedi. Daha da vermem lazım ama . Bugünlerde dağıldım yine moral motivasyon sıfır.Allahim herkes zayiflamis 2 tane uzun zamandır görmediğim kisi gordum 20 kilo vermişler biri 53 biri 55 kilo olmusArtik 60 kilo da fazla demek ki ben size deyim ayy 20 kilo vermem şart oldu Ama nasil
Gecmis olsun canım. Dis ağrısı çok zordur.30 sayfa geçmiş vardı bi on syfa okudum, dişçiden geldim başım agrıyor
Kalanı akşam okurum inşallah
Başım geçerse yürüyüşe çıkacağım
Öpüyorum sizi
Afiyet olsun, guzel bir gun olmus.egzersizler de guzel
Afiyet olsun
Sağol kuzu, kadının eli çok hafifti maşallah. İşlemde agrı olmadı daha sonra bi kaç saat ağrıdı anestezinin etkisi geçince ilaç içtim şu an iyiyim çok şükürGecmis olsun canım. Dis ağrısı çok zordur.
Saat 12 de yapıyorum kahvaltıyı. Komşular bassagolsuna geldiler kahve yapmıştım canim istemedi.Afiyet olsun, guzel bir gun olmus.egzersizler de guzel
Afiyet olsuncok gec kahvalti yapmiyorsan bir ara ogun de yapsana.
Bizim takim olmadi bi yaaa hic spor yapamiyoruz
Asi Matmazel menu paylasmamissin, bakamadim
Yarina artikk 🖐
Afedersin bir vefat durumu mu var bilmiyordumSaat 12 de yapıyorum kahvaltıyı. Komşular bassagolsuna geldiler kahve yapmıştım canim istemedi.
Size karşı sorumluluğum olduğu için yapıyorum bu kadar adımı kötü zamana denk geldi. Yoksa.hic canim istemiyor.
Gunaydın. Ben daha uzanıyorum. Kalkıcamda kahvaltı hazrlıycamda amaaann. Dün yedırdınız bana dönerı bugun artım cogalmıs
Yakışıklı kahvaltım
Bugün okula gitme günüm erkenden kahvaltının başına geçtim