Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Almadım düşünüyorum 😂 krem olanı alıcam muhtemelen belkı renk oynaması yaparlar pudra rengi falan. Salonlar tam acılmadı ama. Erteleme yapıcaz muhtemelen tuhaf oldu hersey
Düğünler nikahlar serbest oldu yarından itibaren canım, ben de renk olarak yeşilimsiyi ama duruş olarak kremi beğendim. Varyemez Varyemez ablanın attığına da bayıldım süren varsa netten al olmazsa iade eder kremi alırsın nasılsa o cepte, şansını denemiş olursun🥰

İyi geceler kızlar ben yatıyorum. Bir sürü iş hallettim bugün araya spor bile sıkıştırdım. Kimse zaman bulamıyorum demesin inanmam 😉
Sabah altı buçukta uyansam mis gibi havada yürüyüş yapsam ne güzel olur. Erken kalksan dürtsün beni 😂
Iyı geceler canım☺️
Düğünler nikahlar serbest oldu yarından itibaren canım, ben de renk olarak yeşilimsiyi ama duruş olarak kremi beğendim. Varyemez Varyemez ablanın attığına da bayıldım süren varsa netten al olmazsa iade eder kremi alırsın nasılsa o cepte, şansını denemiş olursun🥰
Aynen bende. Renk olarak yesılı model olarak kremı begendım bakalım. Nettekını beğenmedim ben ya🤭
Erteleme yapacaksan elbise konusunda acele etme bence. Sonuçta dolabı bekleyecek.
Evet aynen yarjn bellı olacak ınsallah ona göre bakıcam

Aşkolsun iki detox yaptım diye deli ettiniz beni :KK53: Daha neler yapicam ama sır bundan boyle:ıslık::KK70:
Adın çıktı dokuza daha inmez sekize 😂😂😂
Aynen bende. Renk olarak yesılı model olarak kremı begendım bakalım. Nettekını beğenmedim ben ya🤭
Bi iki daha bakın bakalım, düğünlere serbestlik geldi ya belki daha çeşit gelir 🥰

caroline84 caroline84 bugun adimlar 2ye katlaniyor kizzz haberin olsun. Kapisakmi😬
Msjnı yeni gördüm canım benim kusura bakma benim bugün canlı derslerim vardı.
Bi acayip oluyorum ekran başında çok oturunca.
Sonrada evin eksiklerini giderdim.
Yarın evin temizliği bitmedi bana yardım eden ablam var o gelcek deli gibi temizlik yapcaz.
Erkenden kalkcam yediklerime dikkat ediyorum.
Sen neler yaptın?

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta salatalık domates yeşil çay 30 gr sepet peyniri

Akşam
Fırında kabak ( 3 adet ) 5 yk yoğurt

Su 2.5 lt
Pamela reif 35 dk 350 puan
Zumba 30 dk 120 puan
12000 adim 720 puan
Toplam 1190 puan
A Arrietty_ H3RA_ H3RA_ CEYDOS CEYDOS aedenli aedenli
Eki Görüntüle 2861684