elbise işini naptın aldın mıGrupça sizden Dayak yememek ıcın yemek yıyım dedım
Almadım düşünüyorumelbise işini naptın aldın mı
Düğünler nikahlar serbest oldu yarından itibaren canım, ben de renk olarak yeşilimsiyi ama duruş olarak kremi beğendim.Almadım düşünüyorumkrem olanı alıcam muhtemelen belkı renk oynaması yaparlar pudra rengi falan. Salonlar tam acılmadı ama. Erteleme yapıcaz muhtemelen tuhaf oldu hersey
Erteleme yapacaksan elbise konusunda acele etme bence. Sonuçta dolabı bekleyecek.Almadım düşünüyorumkrem olanı alıcam muhtemelen belkı renk oynaması yaparlar pudra rengi falan. Salonlar tam acılmadı ama. Erteleme yapıcaz muhtemelen tuhaf oldu hersey
bugün 2300 adım attım o yüzden yarına kaldı benim pilates.pilatesci gacılar, ne ettiniz bakim
Ben on dk da pes ettim
Yarın 15 olur öbür gün 20 derken olur gider
Iyı geceler canımİyi geceler kızlar ben yatıyorum. Bir sürü iş hallettim bugün araya spor bile sıkıştırdım. Kimse zaman bulamıyorum demesin inanmam
Sabah altı buçukta uyansam mis gibi havada yürüyüş yapsam ne güzel olur. Erken kalksan dürtsün beni
Aynen bende. Renk olarak yesılı model olarak kremı begendım bakalım. Nettekını beğenmedim ben yaDüğünler nikahlar serbest oldu yarından itibaren canım, ben de renk olarak yeşilimsiyi ama duruş olarak kremi beğendim.Varyemez ablanın attığına da bayıldım süren varsa netten al olmazsa iade eder kremi alırsın nasılsa o cepte, şansını denemiş olursun
Evet aynen yarjn bellı olacak ınsallah ona göre bakıcamErteleme yapacaksan elbise konusunda acele etme bence. Sonuçta dolabı bekleyecek.
Aşkolsun iki detox yaptım diye deli ettiniz benidetoks delisi
Adın çıktı dokuza daha inmez sekizeAşkolsun iki detox yaptım diye deli ettiniz beniDaha neler yapicam ama sır bundan boyle
Bi iki daha bakın bakalım, düğünlere serbestlik geldi ya belki daha çeşit gelirAynen bende. Renk olarak yesılı model olarak kremı begendım bakalım. Nettekını beğenmedim ben ya
Msjnı yeni gördüm canım benim kusura bakma benim bugün canlı derslerim vardı.
Az yemişsin sanki arada acıkmadın mı canım, ama çok sağlıklı menü