- 2 Ekim 2020
- 354
- 1.400
- 27
Nasıl?Ben hala hissetmiyorun
Kilo boy aynı seninle benim.
Aynada bak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl?Ben hala hissetmiyorun
Sporla parçalarsın sen onları kim tutar bizi sedulu kaptanımızın bacakları görmedin mi senBende kontrol yaptım.
Köprücük kemiği tamam
Leğen kemiği tamam
Kaburgalar da tamam
Ama belden aşağısı sadece yağ
Aynen yaa geldi çattı gitti eli maşalı gelinAyıp oluyor biz neyiz burda allaaalllaaaa
Dün elimde olmayan durumlar oldu kuzumaedenli adimlar sporlar ne alemde yavrum ? Bu sıra bi boşladın gibi sanki
Ben gelin değilim
Ama olcam koca bulcam gelin olcaaam
Sonra şu abla gibi yapcam
Gördüm gördüm vallahiSporla parçalarsın sen onları kim tutar bizi sedulu kaptanımızın bacakları görmedin mi sen
Yani canim his var da soyle aynaya bakınca çukur çukur gorunur ya hani öyle degilNasıl?
Kilo boy aynı seninle benim.
Aynada bak
Deliliğin ilk kuralıdır olmazsa olmazımızdırrrsizde olmasanız kendi kendime konuşacaktım
Oda olur zamanla.Yani canim his var da soyle aynaya bakınca çukur çukur gorunur ya hani öyle degil
Ahahaha top kısmı pek olmadı ama olsunOo seni bulan yapsın kız bunu nur topu gibi kızsın
Iyi geceler kuzumKizlarrr size doyum olmaz oğlan uyumuşken yatiyim bende iyi geceler hepinize
detoks delisiHos geldin canim ben de grubun neyiyim bilmiyorum en tatlı gruba geldin
Bugün yağmurluydu burası soğuk havada hiç içemiyorum yarim deniycem daha çok su bakalım kaptancimAkşam 2 ekmek fazla olmuş. Kabak sote yanına protein eklesen ya da bir dilimle sınırlı kalırsan daha iyi olur. Günde 3 dilim ekmeği geçmemeye çalışmalısın.
Su çok az kalmış. Hem hareket etmişsin hem de su içmemişsin
Bugün yağmurluydu burası soğuk havada hiç içemiyorum yarim deniycem daha çok su bakalım kaptancim
Grupça sizden Dayak yememek ıcın yemek yıyım dedımesmeriiim aferin kız iyi yemişsin bugün hem adım hem suyun harika
bende akşam protein ağırlıklı yedim ama yine de acıktımBen de aralıklı oruç yapiyorum canim ama bak bugun sadece protein yedim valla hic acıkmadım bir süre böyle devam edeceğim yani cumaya kadar vakalim ne olacak
ay ben buna çok pis espri yapardım ama gruptan atılırım hem saat daha 12 yi geçmediçatlak ya durup dururken bana da kontrol yaptırdın leğen kemiklerimi hissettiğim zaman ben kendimi iyi hissediyorum.