Inşallah aysunum inşallah hep beraberNe guzel canim olsun sayın cok senin insallah hepsi de güzelce embriyo olurlar sana...Ben de 1 ya da 2 onlari bekle dur
Guzel haberlerini bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah aysunum inşallah hep beraberNe guzel canim olsun sayın cok senin insallah hepsi de güzelce embriyo olurlar sana...Ben de 1 ya da 2 onlari bekle dur
Guzel haberlerini bekliyorum
Ben de aralıklı oruç yapiyorum canim ama bak bugun sadece protein yedim valla hic acıkmadım bir süre böyle devam edeceğim yani cumaya kadar vakalim ne olacakhoş geldiin bende aralıklı oruca başladım şuan karnım zil çalıyor ama dayanıyorum suyla kanabilen bir bünyem varmış yeni keşfettim tavsiye ederim
Beni en zorlayan su içmek olacak sanırım tamamdır
Hoş buldum var var kilom, benim asıl sıkıntım vücudum yanlış beslenmeden ötürü yağlandı baya ve hiç sıkı değilim. 57 kiloyum dediğimde daha fazla gözüküyorsun diyorlar hep. O yüzden 1 haftadır düzenli bölgesel çalışıyorum ve eliptik bisiklet yapıyorum.
Hoş buldumKarpuzuncekirdegi hosgeldin takıma.
@Avusturya66 tavsannesi kizlar menüleri ve sporları şu linkte paylaşıyoruz.
4. Takim Menü ve Spor listeleri
Menüler hakkında sohbetleri ve günlük sohbetleri zaten bu sayfada yapıyoruz görüldüğü üzere.
Ben de şu an yeşil çay içip kendimi avutuyorum hoş buldum bu aradahoş geldiin bende aralıklı oruca başladım şuan karnım zil çalıyor ama dayanıyorum suyla kanabilen bir bünyem varmış yeni keşfettim tavsiye ederim
Yarın deniycem senin için bakalımher wc kalori yaktırıyor. fazla su fazla wc bol eksili kalori demek
Ben de aralıklı oruç yapiyorum canim ama bak bugun sadece protein yedim valla hic acıkmadım bir süre böyle devam edeceğim yani cumaya kadar vakalim ne olacak
Hoş buldumHosgeldiniz
Hoşgeldiniz.. Sağlıkla verin kilolarınızı..
Pek kilonuzda yok yanii
Araştırıyorum İsveç zor geldi..hollywood işime gelmedihurmalari aldim evde bekliyoe detox yapacaktim güya...bir de yumurta diyeti dikkatimi çekiyor bir ara deneyeyim diyorumDenemediğin birşey kaldı mı senin??
Allahim herkes zayiflamis 2 tane uzun zamandır görmediğim kisi gordum 20 kilo vermişler biri 53 biri 55 kilo olmus Artik 60 kilo da fazla demek ki ben size deyim ayy 20 kilo vermem şart olduAma nasil
Aynen öyle, sırtım bile yağlanmış yahu sporla ve dikkatli beslenmeyle toparlamam lazımAnlıyorum, aynı boydayız, sporsuz o kilo fazla geliyor bize.. Ben de o kilolarda kendimi beğenmezdim şimdi 70 kiloyum
Karpuzuncekirdegi hosgeldin takıma.
@Avusturya66 tavsannesi kizlar menüleri ve sporları şu linkte paylaşıyoruz.
4. Takim Menü ve Spor listeleri
Menüler hakkında sohbetleri ve günlük sohbetleri zaten bu sayfada yapıyoruz görüldüğü üzere.
Bitmiyor eşim çok konuşmuşlarBen bi oğlanı yatırayım da geçmiş okuyayım biraz çenesi düşesiceler
Ben bi oğlanı yatırayım da geçmiş okuyayım biraz çenesi düşesiceler
Yaraaaabbiiiiim yüz bin milyon kere şükür
Bitti gecmiş
Kaptanlarım 50 sayfa geçmiş okumak kaç puan