Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hoş geldiin bende aralıklı oruca başladım şuan karnım zil çalıyor ama dayanıyorum suyla kanabilen bir bünyem varmış yeni keşfettim tavsiye ederim :KK70:
Ben de aralıklı oruç yapiyorum canim ama bak bugun sadece protein yedim valla hic acıkmadım bir süre böyle devam edeceğim yani cumaya kadar vakalim ne olacak🤭🤭

Beni en zorlayan su içmek olacak sanırım 😅 tamamdır 👍

Hoş buldum 😊 var var kilom, benim asıl sıkıntım vücudum yanlış beslenmeden ötürü yağlandı baya ve hiç sıkı değilim. 57 kiloyum dediğimde daha fazla gözüküyorsun diyorlar hep. 😒😒 O yüzden 1 haftadır düzenli bölgesel çalışıyorum ve eliptik bisiklet yapıyorum.

Anlıyorum, aynı boydayız, sporsuz o kilo fazla geliyor bize.. Ben de o kilolarda kendimi beğenmezdim şimdi 70 kiloyum 😄😄

Karpuzuncekirdegi Karpuzuncekirdegi hosgeldin takıma.
@Avusturya66 tavsannesi tavsannesi kizlar menüleri ve sporları şu linkte paylaşıyoruz.
4. Takim Menü ve Spor listeleri
Menüler hakkında sohbetleri ve günlük sohbetleri zaten bu sayfada yapıyoruz görüldüğü üzere.
Hoş buldum 🤩
hoş geldiin bende aralıklı oruca başladım şuan karnım zil çalıyor ama dayanıyorum suyla kanabilen bir bünyem varmış yeni keşfettim tavsiye ederim :KK70:
Ben de şu an yeşil çay içip kendimi avutuyorum 😅😅 hoş buldum bu arada 🥰

Gecmisi bitirdim.
Ama geriden gelince pek dahil olunmuyor muhabbete 🤪

Cocuklari mi yatirmadim daha.
Cok yorulmus olmalari gerek. Ama hava aydinlik, haklilar yataga gitmek sacma.
Onlari yatirayim. Insallah gelirim
Kizi yarin krese yolliyacagim 😁 tum enerjimi aldi. Birde dansi var yarin. Bari 5 saat kafa dinleyim

X