- 3 Mart 2021
- 1.883
- 8.945
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesin inanırYolda buldum de
Ayy ben komalara girerim o kadar para verip birde kırarsamhediye diyeyim yada
bu dekaorasyon ürünleride çok pahalı ya
neredeyse halı alacağın fiyata el kadar objeyi satıyorlar
onlara yaklaşamadım hiç ama aklımda kaldı
birde kırılsa için gider
Ben deneme yaptim 10x saymiyorValla bende korkumdan poşet taşımıyorum sol elle aman ha attığım adımı saymaz diye
Gunun guzel geciyor demekki10bin iyi kizz.Geldim kuzu geldim geçmiş okumaktan anca yazabildim anama geldim bugün söylemiştim fırsat bulamadım yazmaya. Nasıl gidiyor kuzu benim Sporlar bugün yalan oldu annemle konuşurken evde adım atıyorum bir yandan kucağımda 5 aylık yiğenim hoplayıp zıplıyoruz adımları bu şekilde 10.000 yaparsam benden güzeli yok
Haklısın stresde metabolizmanın yavaşlaması yol aciyormusulaşırsın ulaşırsın hiç merak etme bir de stres yapma ben geçen hafya 3 gün stres yaptım hedefi tutturamıycam diye vucut kitledi kendini
vallhi ben suyumu bile sağ elimde taşıyorum aman az sallanır saatin olduğu kolda eksik sayar diye
su yavrucum onu hiç paylaşmıyorsun.CEYDOS neden üzgün yaptin ama
Onu sporla yazıyorum da ay sevindim menüde bisey var diye korkmustumsu yavrucum onu hiç paylaşmıyorsun.
hediye diyeyim yada
bu dekaorasyon ürünleride çok pahalı ya
neredeyse halı alacağın fiyata el kadar objeyi satıyorlar
onlara yaklaşamadım hiç ama aklımda kaldı
birde kırılsa için gider
Ayy ben komalara girerim o kadar para verip birde kırarsam
Mesajını şimdi görmem pekiaedenli kilo bildirimi yapmadan nereye kaçıyorsun ?
Teşekkür ederim ablam çok şükür başım geçti dişim de agrı var ama dayanılmaz değil, yarına geçer diye düşünüyorumGeçmiş olsun canım Allah şifalar versin
Sağol ballımmm unutmuşum paylaşmayı, 2 dk rötar yaptım inşallah sıkıntı olmamıştır. Henüz o sayfayı okuyamadımGecmis olsun kuzum. Tartil oyle uyu kizz
sporlarınız diğer kaptişlerimizin sıkı denetimde o yüzden ben onlara bakmıyorum. menülerel paylaşılırsa daha güzel olur. en az 2,5 lt görmek isterim tabiiiOnu sporla yazıyorum da ay sevindim menüde bisey var diye korkmustum
2 dk yı görmemiş aaa olmadı kendi kuralımı çiğnettin banaSağol ballımmm unutmuşum paylaşmayı, 2 dk rötar yaptım inşallah sıkıntı olmamıştır. Henüz o sayfayı okuyamadım
hoşgeldin canım ben kaptan yardımcılarından sadece biriyim ( bizde bolca var) 1. sayfada kurallar var onları okuyup katılım formunu doldursan. takımdasın. anlamadığın yerler olursa yine yardımcı oluruz.Merhaba, aranıza yeni katıldım. Ne yapmam gerekiyor şimdi?
Ay ne güldüm yaaa deli siz Türkler nasil diyoooğğğğrrrrrbiz mezunlar oyle seyler yapmiyoruz,
bilmezsin tabi sen,
neyse artik
Hoş buldum katılım formunu dolduruyorum hemenhoşgeldin canım ben kaptan yardımcılarından sadece biriyim ( bizde bolca var) 1. sayfada kurallar var onları okuyup katılım formunu doldursan. takımdasın. anlamadığın yerler olursa yine yardımcı oluruz.
Cuma Zayıflama Yarışması - 4. Takım bu linkten ulaşabilirsin
Ay ne güldüm yaaa deli siz Türkler nasil diyoooğğğğrrrrr