Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

selamlaaaaarrr

ya ben varya iyiki buraya geldim yaa vallahi billahi nasıl bir insanda mecburiyet duygusu oluşuyorsa yağmurda tam 1 saat yürüdüm koca parkta bir ben birde kediler vardı :-)

normal ben olsam aa hava da kapalı yat aşağı derdim sırf tabloda sıfır geçmeyim spor namına bişi olsun diye yürüdüm geldi varolun :KK200::KK200:

selamlaaaaarrr

ya ben varya iyiki buraya geldim yaa vallahi billahi nasıl bir insanda mecburiyet duygusu oluşuyorsa yağmurda tam 1 saat yürüdüm koca parkta bir ben birde kediler vardı :-)

normal ben olsam aa hava da kapalı yat aşağı derdim sırf tabloda sıfır geçmeyim spor namına bişi olsun diye yürüdüm geldi varolun :KK200::KK200:
♥️♥️♥️ Supersinnn

Bu gun yazlık kıyafetlerimi denedi o kadar berbat dar olduk.
Kendimi çok kötü his ettim.
Umarim yaz bitmeden hedefime ulasirim
ulaşırsın ulaşırsın hiç merak etme bir de stres yapma ben geçen hafya 3 gün stres yaptım hedefi tutturamıycam diye vucut kitledi kendini :KK48:

Evin dekorasyonu ile ilgili işlerim vardı. Strateji yapayım bugün halledeyim dedim adım challenge bugün diye. 😂
Neredeyse 2.5 saattir yürüyorum 5.000 adım zor saymış bu bileklik gıcık oldum. 😒
Elinde poşet olup kol sabit kalınca saymıyor olabilir mi?
Pantolonlarımda iyice bollaşmış he, 5/10 dk bir pantolon çekiştiryorum.
Kızlar bana ev hediyesi olarak toplaşıp gardrobumu yenilesenize 😂

vallhi ben suyumu bile sağ elimde taşıyorum aman az sallanır saatin olduğu kolda eksik sayar diye :-)

Geldim kuzu geldim geçmiş okumaktan anca yazabildim anama geldim bugün söylemiştim fırsat bulamadım yazmaya. Nasıl gidiyor kuzu benim Sporlar bugün yalan oldu annemle konuşurken evde adım atıyorum bir :rolleyes: yandan kucağımda 5 aylık yiğenim hoplayıp zıplıyoruz adımları bu şekilde 10.000 yaparsam benden güzeli yok💃💃

nalyecc hani kuzum menüler neerede ? düzenli paylaşım yapacaktık hani???
akovser ve ozzybal canlarım karbonhidrat oranı yüksek menüleriniz var !!! su miktarları neden az peki ???
bunları büyük harflerle yazasım vardı ama bugün tuttum kendimi :KK62:
KURT KADIN KLANICUMARTESİPAZAR
Huhuki Huhuki * sarma!* *
N Nalyeccc menü?menü?
CEYDOS CEYDOS * ** *
aysunayy aysunayy * ** *
Mahi57 Mahi57 * ** *
Ozzybal Ozzybal karbo sukarbo su
KumraL_KrakeR KumraL_KrakeR * ** *
Dahlia_ Dahlia_ menü?karbo su

X